merhaba canım..merhaba kızlar:)
işler yapılmış oooh:)
efim senden kopya çekiyim ben de balık çıkartıyım buzluktan..
hafta sonu eşimin kuzeninin hanımı doğum yapmıştı ona gittik.
bebek vaktinde doğdu ama yediği herşeyi çıkarıyo, 3 günde 600gr kaybetti.
yoğun bakıma almışlardı biz gittiğimizde yazık annesi nasıl ağlıyo..
bir de kızcağızın ne annesi ne babası ne kardeşleri yanında
nasıl üzüldüm anlatamam
insan kızını böyle durumda hastanede yalnız bırakır mı yaa
anneyi taburcu ettiler biz ordayken eşimin teyzesi de bizi bırakmadı moral verin gelin çok üzülüyo diye...
devlet hastanesinde oldu doğum ondan mı bilmiyorum dikişleri öyle bir atmışlar ki anlatamam.
resmen ipler dışarda sizde öyle olmuş muydu?
benim incecik bir çizgi halindeydi, şimdi hiç görünmüyo.
ayaklarım çok kirlendi yıkayım dedi ama eğilemiyo dur dedim leğenle su aldım yıkadım ayaklarını kuruladım çoraplarını giydirdim baktım ağlıyo
benim kimsem yok bunları senin mi yapman gerekiyo diye
çok üzülldüm kızlar hem bebeğe hem de annesinin haline.
düşündüm de o yoldan ben de geçtim, nasıl canının yandığını biliyorum heralde düşmanım olsa yine yapardım şu kadarcık şeyi, ama annesi yok gelmiyo sormuyo, ne kadar kötü bişey.
neyse içinizi karartmayım inş. bebişimizi çıkarırlar sağ salim...
hacer senin akıllı bir kadın olduğunu biliyodum zaten annene giderek bunu bir daha kanıtladın.
çok güzel bişey yapmışsın o sana gelmezse sen ona git, anneden özür dilemekle ağız kirlenmez...
Ayy çok üzüldüm ya kuzeninize..Allahım onun ve bebeğinin yardımcısı olsun inş..Acil şifalar diliyorum inş..
Çok zor gerçekten insan kendi canından birini istiyor yanında garip birşey gerçekten...
Ne kadar iyi yapmışsın selvacım tebrik ediyorum seni...İnsanın en çok yardıma muhtaç olduğu zaman yani...