günaydın kızlar...
misss... kendımı valla bakıcı avukatı gibi hissediyorum...
bende birr olay başladı.. bakıcı göüznden bakıorum herşeye nedenini anlamış değilim
ama bakıcından memnunsun sanırım.. son ses kaydında bişe çıktımı bilmiyorum ama...
benm sıpamda benden yemek yemıorr.. ama ablamdan çok güzel yior haftanın iki gunude kayıvalidem bakıor.. ondanda yemıor..
kayınvalidemle oyun oynamayı zman geçirmeyi seviyor ama yemek yemek istemıorrr.. haftanın 2 gunu orda 1 gunde bende pazar günlerii... aç yaşıyorr..
ama ablamda yemekte yiyorr.. ablama söyleyince şaşıryorr..
esma şunu yedir dior.. şok oluyorum onu yiyormuki diyorum... ben verirum asla ama asla ağzına sürmüyor.. demekki senle yemekten hoşlanıorr..
en azından baskı yapıp yedirmiorr...
iyi düşünpte karar ver... başka bakıcı olayınaa...
hemm rizgide seviyorr... oda rüzgarı sevıorr ayırma annesi onları ...
güyandın canım hoşgeldin...
şu sıpalar neler ediorlar bizee yaaa... takla atmadığımız kaldı.. onları alıştırmak için yararlı şeylere
bu arada kızlar kkda okudum ve cildim için hep uygun bir temizleme sütü arıordum..
bebeak acıbadem sütünü gördüm... çok beğenilmiş... doğalda olduğu için... denemeye karar verdim...
bir sürü para verdiğim toniklerden hiç bir fayda göremeyen ben 120 ml 7 tlye aldım..
akşam yüzümü yıkadıktan sonra... hep bebek şampunıyla yıkarım...
kuruladım ve pamukla bebak acıbadem sütüyle sildim.. uyudum...
2 gunde bebek teni gibi yumuşacık oldu... benm cildim kuru kışın çok kotu oluyorr..
her cilt tipine uygunmuşşş..
yüzümm ipek gibi allık bile farklı durdu...
mucizevi bişee çok memnun kaldım... toniğinden şikayetçi olanlara... tavsiyem...