yapmıştım.temmuz annesi olacaktım ama mayısdaa dogum yaptım.yani burda konuşmam yalnış bence.zaten burda her kes kendi arkadaaşını bulmuş.kendimide fazla hiss ettim.en iyisi bura ugramayacagım.hakkındikkt ettim kac sefer her kes artık kendine arkadaş bulmşu.yazıb bakıyorum dogru duzgun cevab eren yok.neyse başınızı ağrıtmayacamben başka topiklerde derken mayıs annelerınde falan deyılım.bundn sonra cocugumun gelişimini internetten arastırıb bakarım.canınız sagolsun.kus deylım kımseye ama bır kırgınlık var ne yalan soyleyım.ben her seyımı sızle paylaştım sıkıntılarımı dogum hıkyemı her şeyımı ama malasef kendıme arkadaş bulamadım.caanınız sağolsun.benım kımsaylaa derdım yok.belkı baazılarınız okuyub kızıyorsunuz ama bunlar benim hiss etiklerim.cok hass bir insanım belki szin icin bir sorun diyil amaa ben bunları hiss ediyorum.belkıde dogru iletişim kuramadım sizinle .neyse............
allaha emaanet olun.
meraba kızlar nasılsınız?ben bu gun buraya son kez giriyorum.yani daha temmuz annelerine.bildiyiniz gibi ben erken dogum ızı helal edin.shepinizi cok seviyorum.bebeklerinizide cok optum.
Demek sen Oyaydın cnm yeni fark ettim .. Bu topiği ilk fark edişim hamileliğimin ortalarıydı . Senın dogum hıkayenı gorunce şaşkına dönmüştüm erken oldugu ıcın degıl de temmuz annelerinden dogumlar başlamış diye ve senın adına cok üzülmüştüm .. Bu topikte zihnime cakılan ısımlerden bırı olmustun cnm .. ilk gırdıgımde bana da gruplaşma var gibi gelmişti ama sıkca gırıp yazınca aslında olmadıgını anlıyorsun sadece az gırınce az cevap aldıgın dogru ama cok yazamıyorsak cok cevap da beklememız haksızlık oluyor degıl mi .. Mesela bende cok gıremıyorum son zamanlarda ama kımse bana neden yazmıyr demıyorum cunku bılıyorum kı ben onlar kadar vakıt ayıramıyorum buraya ..
evet bazılarını kendıme cok daha fazla yakımn hıssedıyorum bu dogru belkı fıkırlerımız uyuştugundandır .. ama buradakılerın hepsını kader arkadasım olarak goruyorum cnm .hamılelıgımın en zorlu sureclerını sızlerle paylaştım en yakınlarımın bılmedıklerını buraya yazdım dogumum oncesı gece 2 ye kadar bıle buradaydım sabah sancılarımla uyandıgımda ılk buraya yazmak gelmıstı aklıma .
vaktın olunca sende bırseyler yaz cnm paylaşımları cevap veremekde okuyoruz .