Esmaaaaa canımm...günaydınn tubişimmm...
hacerim seni özledim
misss spiral taktırdıktan sonra ilk aylar kanama çk yoğun olurmuşş..
felaket kanamm oluyor 7 gun sruyorr.. vucudumda kan kaldığını düşünmüorm..
kan ilacı verdi.. şuu tüplrde olan sulu varya ondan midem almıorr..
öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Geçmiş oslun ahh ahh ne zor bu kadınların hali yaa...
Bende duymuştum kanamayı fazlalaştırdığını..Umarım en kısa zamanda düzene girer...
Herkese slm.Uzun görünen ama bana kısacık gelen tatilden döndük.Oğlumla birlikte olmak çok keyifliydi.Genelde Arda 11-12 gibi yatıp 10-11 civarı kalkarak tatil modundaydı bizle.Üç gündür canım istemeye istemeye gidiyorum okula.Okul da bir soğuk kalorifer son gaz yanıyor ama hava buz.Yaz gelsin artık ya en azından havalar biraz ısınsın.Tıkıldık kaldık eve.Markete gitmek bile zor geliyor okuldan eve evden okula olduk.Arda akkum(atta) diyor ama nereye oğlum hava soğuk diyoruz o da kızıyor evde de sıkılıyor iyice azman oldu.Hızına yetişmek ne mümkün.Tatilde de hep peşinde koşturdum durdum.Kayınvalidemlerde de 5 gün kaldık.Görümcemin oğlu var Arda'dan bir yaş büyük bizimki gidip ona vurma dokunma arası dokunuyor yüzünde de muzur bir gülüşle o da zaten enine boyuna yapılı 2,5 yaşında 19 kilda bana vuruyor diye kızıyor ben de yok seni sevdi o bana da yapıyor sevmesi öyle diye yatıştırıyorum durumu tabi yanlarından ayrılamadım vurur ittirir diye.Dokunsa yeter zaten üfürür Arda'yı.Ama eğlendi onlarla da koşturdu durdu.Üç kere avmye gittik.Oğlum eğlendi ben de o mutlu olunca mutlu oluyorum zaten.Benden haberler böyle.Umarım herkes iyidir.
Selam sezencim hoşgeldinnn...
Ohh sizde bol bol tatil yapıp geldiniz değil mi..Süpersiniz vallahi..Darısı başımıza olsun inş..
Aman havalar çok soğuk dikkat edinn...
Bu minikler çok tatlılar yaa...nereden öğreniyorlar hemen bu itip kakmayı bizde de saç çekme var maalesef ama teyzemin torunlarından öğrendiğini biliyorum en azından...geçen akşam bizde arkadaşlara gittik kız ona oyuncağını vermeyince hemen saçlarına yapışıyor..Allahtan saçlarını kestirmişlerde yırttık...