2010 Temmuz annelerine hastane tavsiyeleriniz

yosuntuttum

Huzur
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.375
308
363
topiğinizde nerde doğum yapacağınızı soran arkadaşlar olmuş..
bu sebeple; herkes takip edildiği hastaneyi buraya yazıp artılarını eksilerini paylaşırsa anne adaylarına yardımcı olmuş oluruz...

kızlar topikte sormuşsunuz ben şişli türkiye hastanesinde normal doğum yaptım çok memnunu kaldım bakımı ilgi alakaları falan çok güzeldi..ssk geçiyor kızlar...fiyatlar çok pahalıo değil çok ucuzda değil herkesin bütçesi farklıdır ama mümkünse eğer iyi bir hastanede doğum yapmak çok iyi 2. bebeğede psikolojikman hazırlanıyorsunuz..

Bende Bahçelievler MEDıCANA HASTANESınde benim isteğime bağlı sipinal sezeryan oldum :)her anlamda memnun kaldım...kendi doktorum da oğlumun çocuk doktoruda orda...halen de oraya gidiyoruz...ilgi alaka herşey mükemmel...hele odaya çıktıktan sonra görevlilierin hizmeti ilgisi ve hemşirelerin alakası,her dakika haber alıyolar...hepsi güleryüzlü...kaç çocuk yaparsam yapayım,hangi ilde veya il dışında olursam olayım yine aynı doktorumuza ve aynı hastaneye gelirdim :)
ÖZEL sağlık sigortası geçtiği için fiyat bilgisi veremeyeceğim çünkü biz ödemedik....Ama ssk geçiyor...

ben bahceli evler medical park emine ergül hamda olcak nasip ederse doğumum 29 haziran ile 6 temmuz arasında beklicez meleğimi hayırlısıyla bakalım

Biz de Allah nasip ederse Medicana Ümraniye de olacağız
doktorumuz Sibel Açıkalın

bizde akropol hastanesinde yapıcaz doğumu. doktorumuz da bülent bey :)

merhabalar peki doğum ücreti hakkında bir bilği weririmisin...................:uhm:[COLOR="Red"][/COLOR]

750 tl dediler canım sezeryan normal farketmiyor. oda + 1 refakatçi + doğum. ücret olarak uygun hemde muameleden çok memnunum.

benim kısmetse göztepe medical park'ta olacak. pahalı ama doktorum gökmen bey çok güven veriyor. e insanın içinin rahat olması da önemli sanırım...

Kent hastanesini düşünüyordum ama erken doğum riski nedeniyle üniversite hastanesi daha makul...

peki ücreti bülent beylemi görüştünn:uhm:

canım bülent beyden çok memnunuz çok ilgili herşeyi tek tek soruyor. bizim aklımızda soru işareti kalmıyor zaten soru sormamızada gerek kalmıyor. ücret konusunuda hastane görevlileriyle konuştum bülent beyle değil.

insanın içinin rahat olması da önemli sanırım...
kesinlikle kendini güvende hissetmen çok önemli..ben avicenna hastanesine gittim 5 aya kadar..
5. ayda doktorum suyumun az olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi 13 gün soınra gel demişti...
10 gün geçti dolaşmaya çıktığımda sağlık ocağına girdim bir muayne olayım bakalım suyum ne durumda diye çok kafa takmıştım..:çok üzgünüm:
sağlık ocağında herşey normal suyun gayet iyi dedi..:uhm:
hemen avicennaya gittim...doktoruma muayne etmedi ben sana 10 gün sonra mı gel dedim dedi...alsanaalsanasmile
hem ben suyun az demedim kendine dikkat et suyun azalabilir dedim dedi...
inanamadım.akannehir..muayne etmedi .akannehir.kızmasının sebebi..
10 gün içinde gelirsen muayne ücreti ödemiyorsun 10 günü geçerse muayne ücreti ödüyorsun..fisfisfis
doğum katına çıktım tek tek geçmiş olsun dedim doğum yapanlara sordum hepsi sezeryan....:CüvCüv:
yok anam yokkkk..hemen bıraktım o hastaneyi....

7 aylık hamileyklende bebeğim hareket etmiyordu yakın diye nst ye bağlanmak için yine o hastaneye gitmiştim kalp atışları çok düşük sezeryana alabiliriz dediler..hemen Türkiye hastanesine gittim bana 4 çikolata 1 bardak limonata içirdiler çamaşır makinesi gibi dömeye başladı karnımda...tatlı yemek gerekiyormuş...
41 haftada doğdu kızım....
hastane çok önemliiiiii....

Bende Çekirge Doruk Hastanesine gidiyorum.Hastanenin yeni doğan ünitesi de var allah korusun tabikide bunları da düşünmek zorundayız tabi..Doktorumda Sevil Paker şimdilik çok memnunum inş.sonuna kadarda böyle gider...

ızmirde doğum yapacaklara kent hastanesini kesinlikle tavsiye ediyorum . ben orada yaptım , her yönden 1 numara ızmirde diye biliyorum . yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan tek özel hast. idi o dönem .. SGK geçmiyor , özel sağlık sigortası yada kendiniz ödüyosunuz ..

bir de benim doğum yapacağım dönemlerde daha yeni yeni ismi duyulmaya başlayan bi hastane var ki : egepol .. o da çok iyiymiş . bu hast.de de yeni doğ.yoğ.bak.üni varmış . SGK geçiyor ve Kentin neredeyse 1/8 fiyatında diye duymuştum ..

Kent de tek bebek için 1 günlük küvez ücreti 1,5 milyar...

ben nerde olursa olsun her zaman universite hastanelerinden yanayim,sartlar ozeldeki gibi olmasa bile ben kendimi daha guvende hissediyorum.Ama bu isler biraz da nasip kismet isi,nasil gorevlilerin vardiyasina dusecegimize de bagli biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…