- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi yosuntuttum
-
bizde akropol hastanesinde yapıcaz doğumu. doktorumuz da bülent bey :)
merhabalar peki doğum ücreti hakkında bir bilği weririmisin...................:uhm:[COLOR="Red"][/COLOR]
Kent hastanesini düşünüyordum ama erken doğum riski nedeniyle üniversite hastanesi daha makul...
750 tl dediler canım sezeryan normal farketmiyor. oda + 1 refakatçi + doğum. ücret olarak uygun hemde muameleden çok memnunum.
peki bülent beyden memnunmusun.bilmiyorumkismileücreti bülent beylemi görüştünCADIARZU
peki ücreti bülent beylemi görüştünn:uhm:
kesinlikle kendini güvende hissetmen çok önemli..ben avicenna hastanesine gittim 5 aya kadar..insanın içinin rahat olması da önemli sanırım...
ızmirde doğum yapacaklara kent hastanesini kesinlikle tavsiye ediyorum . ben orada yaptım , her yönden 1 numara ızmirde diye biliyorum . yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan tek özel hast. idi o dönem .. SGK geçmiyor , özel sağlık sigortası yada kendiniz ödüyosunuz ..
bir de benim doğum yapacağım dönemlerde daha yeni yeni ismi duyulmaya başlayan bi hastane var ki : egepol .. o da çok iyiymiş . bu hast.de de yeni doğ.yoğ.bak.üni varmış . SGK geçiyor ve Kentin neredeyse 1/8 fiyatında diye duymuştum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?