Doğuma Hazırlık 2010 Temmuz Bebişlerinin İsimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

muzurperi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
1.004
10
358
Ankara
selam arkadaşlar..Allah kısmet ederse bende Temmuz annesi olacağım.. hepimiz sağlıkla bu süreci tamamlayıp bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah...Daha hamile kalmadan bile birsürü isim geçmiştir aklımızdan hep beraber paylaşalım :)))
bizim aklımızdan geçen isimler

erkek
doruk
poyraz
atakan
kuzey

Kız
dora
melisa
kumsal
hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
erkek için toprak kız için asya olabilir diye düşünüyoruz ama muhtemelen erkek olursa eşimin babasının ismini koymamızı bekleyebilirler buda sıkıntılı bir durum tabi ne yaparız bilemiyorum

erkek olursa DORUK kız olursa DENIZ ıstıyorum hayırlısıyla ıns ısım tamamen bana aıt esımle karar verırım

bende temmuz sonu dogum yapıcam ınsallah oglum olursa onat kızım olursa ada koymayı dusunuyorum:hulya:

Kafamız da kesinleşmiş isimler yok...
Çok zor bişeymiş bu isim olayı gerçekten:)))
Oğlum olursa Rahmetli kayınpederimin ismini koyabiliriz Mehmet...
Beni rahatsız etmez kesinlikle bakalım hayırlısı Ömer de olabilir...
Kız isimlerin de çok çok karasızım..Asya benimde çok hoşuma gidiyor,ıpek te olabilir...
Hayırlısı ile bir öğrenelim inş.cinsiyetlerini ve sağlıklı olduklarını...
Ondan sonra karar veririz diye düşünüyorum..

Ben erkek olursa engin veya berkay düşünüyorum kıza da rüya.Eşim kız olursa ece istiyor ama onu da ben istemiyorum.

ayy DORUK VE DENıZ çok güzelmişşş bende çok karasızım erkek olursa ÖZGÜR yada DOĞAN düşünüyorum ama bakalım hayırlısı yaa kızı hiç bilmiyorum off ne zormuş yaaaa

bizde erkek olursa kayınpederimin ilk erkek torunu olucandan muhtemelen onun ismi + başka bi isim olur, Mete ismi hoş gelior bize, kız için bulamıoruz, az önce Ada yı gördüm hoşuma gitti ama..:)

Kızlar bizde daha çok erken ama Allah nasip kısmet ederse
kız olursa Asya , sultan.
Erkek olursa karar veremedik Onur , efe , ata ,serhan gündemimizde

Ayrıca ben ece ,duru ,beyazıt isimlerini begeniyorum.

esim pek hos bakmiyor ama erkek olursa bende kayinpederimin ismi BILAL onu koymak istiyorum .. cunku kayinpederimi cok seviyorum cok sicak dogal ve gercek bi baba ben cogu konuda ailemden gormedigim destegi ondan gordum cok hosuma gidiyor hem ismi
esimi ikna edebilirsem bilal koyucam

kiz olursada burda bi arkadas koymustu ALYA DUA ismini koymayi cok istiyorum

bende kızım olursa gülce veya zeynep dila koymak istiyorum ama erkek ismi yok aklımda gerçekten baya zor iş isim bulmak.

Kız olursa Ecrin.. erkek olursa kenan düşünuyorum tabi şimdilik :) daha 5 ay vaarkaydirigubbakcemile3

kızım olsaydı adı hazırdı ecrin irem ama erkek o yüzden kayınpederimin adını koymayı düşünüyoruz :ecrin_bebek:

bizim isimlerimiz belli erkek olursa toprak (ki büyük ihtimal erkek doktorumuza göre )
kız olursa yaprak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…