• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yazı şortlu geçecekk :)

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156
64925393.jpg

23537750.jpg

phoca_thumb_l_kot-sort-models&

tiffany5.jpg

Velvet+shorts.jpg

Sheeny+Pleat+Pocket+Short.jpg

Lurex+Check+Hotpant.jpg

shortshortsbp5.jpg

f6m89ebb2apb5.jpg

Son düzenleme:
Kısa şortlar süpermiiiş, bayıldımm.. Özellikle de ilki çok hoş.. Bunları nerden bulabiliriz kızlar, markası ne acaba?

Çok güzel ama şeker yaa... Bulmam gerek, yaza kadarr :)

Kısa şortlar süpermiiiş, bayıldımm.. Özellikle de ilki çok hoş.. Bunları nerden bulabiliriz kızlar, markası ne acaba?

merhaba arkadaşlar ilk sıradaki 3 şortu çok beğendim...
markası abercrombie ... açıkarttırma sitelerinde var min 89tl den başlıyor fiyatları.
bende bir türlü bedenime göre bulamıyorum şort :( ama çok rahat oluyorlar kışın bile muz çoraplarla vazgeemediğim kıyafet... hihoyyyt

merhaba arkadaşlar ilk sıradaki 3 şortu çok beğendim...
markası abercrombie ... açıkarttırma sitelerinde var min 89tl den başlıyor fiyatları.
bende bir türlü bedenime göre bulamıyorum şort :( ama çok rahat oluyorlar kışın bile muz çoraplarla vazgeemediğim kıyafet... hihoyyyt

yaznda kısında giyilio walla cokda gusel oluoo kısın sortun altına corap yada tayt bide çizme tammdır ohhhhh kaydirigubbakcemile2

hepsi de çok güzel
yazın ancak tatil yerinde giyebilirim de bir tane kışlık almak istiyorum kalın çorap ve çizmeyle güzel oluyor
yaşıma uyar mı diye tereddütlerim var gerçi yaşımı göstermiyorum ama...

hepsi de çok güzel
yazın ancak tatil yerinde giyebilirim de bir tane kışlık almak istiyorum kalın çorap ve çizmeyle güzel oluyor
yaşıma uyar mı diye tereddütlerim var gerçi yaşımı göstermiyorum ama...

nolcak sanki canm hiç tereddt etme bence nasıl hissdedıosan nasıl istıosan begenıosan ole giyinn..kendini nasıl rahat hissettign onemli sonucta

çok güzellermiş ama yazlık ve tatil dışında günlük hayatta bukadar kısa şort giyemem malesef..

ilk şorttan var bende
çok rahat ve kullanışlı
tulumlara bayıldım
en kısa zamanda edinicem bi kaç tane :icecream:

şort tulumlar çok güzelmiş. Nekadarda rahat görünüyorlar öyle.Teşekkürler paylaşım için

Back
X