2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

çitoscum kaç kilo oldun kız valla son sürat gidiyorsun ne iradeli bayanmışsın sen öyle maşşallahhhhh....:nazar:
bende dün şu yağ boy nabız ölcen aletlerde tartıldım moralim yerine geldi aslında...pek yağ yokmuş bende bak normalde12-18kg arası olmam lazım bende 13kg yüzdede ise normalde 20-27 arası benim yağ yüzdem%21:teytey: iyi dimi...
ama bende sanırım hepsi basen bölgesinde..şu popodan kurtulamıyorum.basende tabi..yani okadar kötü ki resmen enine çıkıntı..nekadar geniş gösteriyor sinir oluyorum...inşallah ondanda kurtulurum yavaş yavaş...
77,5 oldum mopsycimzemuszemussağol şekerim sende en az benim kadar iradelisin cnm bu konuda yerimsenibensende bölgesel hareketler yapsana bacım kalça egsersizleri var onları uygula evde de yaparsın kendin benim göbek bölgem çok kötü :sinifsinif:fitnes bayağı işe yarıycak gibi duruyor sabah karnımın üst kısımları fena acıyordu yataktan zor kalktımakannehir

77,5 oldum mopsycimzemuszemussağol şekerim sende en az benim kadar iradelisin cnm bu konuda yerimsenibensende bölgesel hareketler yapsana bacım kalça egsersizleri var onları uygula evde de yaparsın kendin benim göbek bölgem çok kötü :sinifsinif:fitnes bayağı işe yarıycak gibi duruyor sabah karnımın üst kısımları fena acıyordu yataktan zor kalktımakannehir

seni görenler aaa ne kadar zayıflamışsın waww süpersin falan diyolardır demi sengözlerimebaksanab

:lepi:tamam cnm hafta sonu çeker koyarım fotolarımı albümezemuszemus
günaydın eleynacım nasılsın cnm iyi oldunmu:teselli:seni çok merak ettim inşallah iyisindir :1hug:canım rabbim sanada hayırlısıyla vericek inşallah hiç üzülme:teselli:

hoşgeldin haymatlosa.s.listeyi yapan arkadaş güzellik uykusundan uyanınca yazar senide meraklanmakaydirigubbakcemile3hadi hayırlı olsun tedavin cnm rabbim hayırlı bebiş versin sanada:Saruboceq:

ıyım canım bırazdaha cok sagol
sızler nasılsınız

eleyyna toparlanmana sevindim ayrıca nazar boncuğu içinde teşekkür ederim canım benim sayfa açık ama patronlar burda oldumu yazamıyorum sen nasıl oldun inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine

sagol cnm bıraz daha ıyım sımdılık rabbim hayırlısını versın ınsalah gulum

seni görenler aaa ne kadar zayıflamışsın waww süpersin falan diyolardır demi sengözlerimebaksanab
kocik hariç herkese zayıf geliyom o daha neren zayıfladı diyo :1shok::mymeka:
hergün gördünden ona aynıymışım gibi geliyom:umursamaz:

günaydın cnm hga.s.
ne o kız beşikmi salladın sabaha kadar niye yorgunsun:jeyyar:
yok yaww uykuya doyamıyorum mirmirmirmir
bebek olsa nasıl bakacam acaba bebeğelaelaelaelaelae
kocik hariç herkese zayıf geliyom o daha neren zayıfladı diyo :1shok::mymeka:
hergün gördünden ona aynıymışım gibi geliyom:umursamaz:
delikafadulden benim kocikim 1 kilo versem bile farkediyo git bi tartıl sen kilo verdin diyo sengözlerimebaksanab
slm canım nhb nasılsına.s.

hoşgeldin eleynacım ben iyiyim çok şükür senide iyi gördüm maşallah :nazar:

yok yaww uykuya doyamıyorum mirmirmirmir
bebek olsa nasıl bakacam acaba bebeğelaelaelaelaelae

delikafadulden benim kocikim 1 kilo versem bile farkediyo git bi tartıl sen kilo verdin diyo sengözlerimebaksanab

hoşgeldin eleynacım ben iyiyim çok şükür senide iyi gördüm maşallah :nazar:
aslında benimkide farkediyordurda bana gıcıklık olsun diye demiyordur:1closedeyes:
eski giydiğim pantolonların hepsi bol geliyor ilk evlenirken aldığım takımlarada henüz sığamıyorum şuan ara bedendeyimkaydirigubbakcemile370e bi düşsem süper olcek kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
sen böyle düşündüğünden gelmiyor bebişin:mymeka:uykucu seni tabi uykusuz kalcen kaydirigubbakcemileannen seni nasıl büyütmüş aceba:olmaz:

ay inanmıyorum ya süpersin..vallahi 1.5 veya 2 ay içinde 70 sin kesin...bide sporla sıkılaşmalar olur daha bile ince durursun yaa negüzel negüzel...
basen hareketlerine bi bakayım internetten .yapsam iyi olur valla...
günaydın kızlar naber a.s.a.s.
ben tabiki yorgun ve uykusuzum :delphin:

naber dinincim..neden uykusuzsun okadar anlamadımm..uyumadınmı gece:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ay inanmıyorum ya süpersin..vallahi 1.5 veya 2 ay içinde 70 sin kesin...bide sporla sıkılaşmalar olur daha bile ince durursun yaa negüzel negüzel...

naber dinincim..neden uykusuzsun okadar anlamadımm..uyumadınmı gece:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
arkadaş uykucu şirine gibi aynı doymuyor bi türlükaydirigubbakcemile3
sen nere kayboldun kız birden:jeyyar:

aslında benimkide farkediyordurda bana gıcıklık olsun diye demiyordur:1closedeyes:
eski giydiğim pantolonların hepsi bol geliyor ilk evlenirken aldığım takımlarada henüz sığamıyorum şuan ara bedendeyimkaydirigubbakcemile370e bi düşsem süper olcek kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
sen böyle düşündüğünden gelmiyor bebişin:mymeka:uykucu seni tabi uykusuz kalcen kaydirigubbakcemileannen seni nasıl büyütmüş aceba:olmaz:

valla citoscum annem ben küçükken benim en çok sürtüklüğümden dışarıya olan düşkünlüğümden çekmiş -tatlicadiarzu- gece yarısı bile dışarı çıkacam diye ağlarmışım
o zamandan belliymiş gezmeci olduğum :roflol: :roflol: :roflol:

:jeyyar: çek nan ayağını tam üstüne bastın
asıl ben sizi görecem çocuunuz olsun oda gece başınızı beklesin uyumasın sizin vardiyelerde değişecek cnm :roflol: :roflol:

valla citoscum annem ben küçükken benim en çok sürtüklüğümden dışarıya olan düşkünlüğümden çekmiş -tatlicadiarzu- gece yarısı bile dışarı çıkacam diye ağlarmışım
o zamandan belliymiş gezmeci olduğum :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

mopsy sen yerde köpek pozisyonu alacan canım
kusura bakma böyle tabir ettim ama basenli bi tanıdığıma spor salonunda öyle tarif etmiş hocası -tatlicadiarzu-
heh ondan sonrada köpekler işerya hani o hareketi yapacan basen küçültmek için :tomato:
ben demiyorum fitness hocası diyor

bu arada hala adet olmadım
karnım davul gibi şiş
çatlayana kadar yediğim zaman bile bu kadar şişmiyordum ben
reglim zorluyo zorluyo gelemiyo bi türlü
geldiği zamanda heralde kan gövdeyi götürecek kesin :roflol:

bu arada hala adet olmadım
karnım davul gibi şiş
çatlayana kadar yediğim zaman bile bu kadar şişmiyordum ben
reglim zorluyo zorluyo gelemiyo bi türlü
geldiği zamanda heralde kan gövdeyi götürecek kesin :roflol:
sende bi test yapmadın gitti isoldeyle sen çatlatceniz bizi meraktan:delphin: