2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

ya kızlar bu rahim flmi nasıl çekilio bilen varsa beni aydınlatsın..

Arkadaşım çok basit. Bir çeşit röntgen bu. Ama röntgen yoğun şeyleri mesela kemikleri gösterdiği için rahmin görünebilsin diye vajinadan bir sıvı püskürtüyorlar, o sıvı yavaş yavaş rahmi görübür hale getiriyor. Röntgenle sıvnın rahimin içini doldurmasının ve tüplerden dışarı çıkmasının resmini çekiyorlar . Bu sayede rahmin şekli düzgün mü içinde yapışıklık var mı ve en önemlisi tüpler açık mı onu anlıyorlar.

Hiç canın yanmayacak, eğer canı kıymetli biriysen hafif bir adet sancısı kadar yanarsa ancak yanacak. Çok da kısa sürüyor, 1-2 dakika yani. Normal jinekolojik muayene daha bile sıkıntılı yani.

Korkulacak birşey yok, hemen filmini çektir ki doktorun senin hakkında en hızlı şekilde daha çok bilgiye sahip olsun ve daha doğru tedavi uygulasın.

mrb ilk öncelikle başın sağolsun bende bebeğimi kaybettim doğdu 6 gün yaşadı.....şuan 70 kiloyum ve yeniden hamile kalmak için zayıflamam lazım nasıl kilo verdin ne olur bana bilgi ver bende allahın izniyle yeniden bebek çalışmalarına başlıcam..eşimde varikosel var ama doktor bi problem yok bebek yapabilirsinz diyo....
canım sağol seninde başın sağolsun :gitme:ve geçmiş olsun canım diyetle ve sporla vermeye gayret ediyorum kilomu sende bi dktra görün ondan sonra başla diyet ve spora yerimseniben

bende cok ıstıyorum hamıle kalmayıı ama allahım olmuyorr olmuyorr ınsalh 2010 da cok umıtlıyım hem decoooooook
inşallah cnm rabbim dualarımızı duysun :Saruboceq::Saruboceq:

9801Animation25MM.gif

hayırlı cumalar herkese
günaydın eleynacım Şeniz

kızlar günaydın doktorddan geliorum..
öncelikle hamil ediilim..buarada alttan muayene etti.
serephone die bi ialç verdi...
pconun oldugunu yalnız korkulucak boyutta olmadıgını sledi..
hamile kalabilirsin yalnız biraz sabır ddedi....
önce bu ilacı kullanıcam sonraa tekrar muayene olucam falan filan işte..
üfffffffffffffff
:teselli:geçmiş olsun cnm iyi oldu gittiğin kafaya takıp duruyorsun en azından bir an önce tedavin başlar inşallah çabuk sonuç alırsın :Saruboceq:

arkadaşlar benide 2010 listenize ekleyin olurmu
tabi ekleriz cnm a.s.

merhaba kızlar nasılsınız beyadır giremedim herşey yolundadır umarımm
benim adetim gecikti kızlar ayın 22sinde olmam gerekiyordu cumartesi doktora gidiyorumm
bakalım neler olucak eğer bebiş yoksa aşılama için start vericen rabbim hayırlısını versinn
ee siz nevar neyok

bilginiz için saolun kızlar..
henüz rahim filmi istemdi doktor sdc aşamalrını anlattı..
işte ilerde rahim filmide istebiliriz falan die...

canlarımmm uzun bir aradan sonra merhaba hepinize
tercih dönemi karar vermek sancılı süreç çok şükür bugün onaylattım bitti gitti
hayırlısıyla iyi bir yere atanmayı da nasip eder inşallah Rabbim dua edin bana

ne var ne yok görüşmeyeli geçmişi de okuyamadım daha
ayy KK'sız kaç gün geçirdim ya şaka gibi :)))

günaydın kızlar nasılsnız bi bakıp ben çok kötüyüm bronşit olmuşum 3 gündür çok fenayım nefes alamıyorum ateşim 38,5 altına düşmüyor üstelik bu halde çalışıyorum dün iki saat izin aldım eve gittim yattım ama banamısın demedi 2 saatlik uykuyla işe geldim üstelik ateşim var offf bugün akşam çabuk olsada eve gidip yatsam fena yakaladı beni
arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir bilgisayara bakamıyorum bile bi merhaba deyip çıkayım dedim kimse yokken masaya kafamı koyayım biraz ayy dua edin bana nolur

selam kızlar nasılsınız???ben bildiğiniz gibi...4-5 gün sonra adet günüm bakalım ne çıkacak kutudan bu ay kaydirigubbakcemile3

ay beloş çok geçmişolsun..bugünde izin al böyle olmaz.yarında tatil 2 gün dinlenirsin bariii

mopsy sen yerde köpek pozisyonu alacan canım
kusura bakma böyle tabir ettim ama basenli bi tanıdığıma spor salonunda öyle tarif etmiş hocası -tatlicadiarzu-
heh ondan sonrada köpekler işerya hani o hareketi yapacan basen küçültmek için :tomato:
ben demiyorum fitness hocası diyor

ay sabah sabah ne güldüm kız açıldım yeminederim:)hahahahah))))
çok güzel tarif etmişsin ama tam anladım pozişsyonukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bacağı kaldır işe kapat şeklinde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım :lepi:

canlarımmm uzun bir aradan sonra merhaba hepinize
tercih dönemi karar vermek sancılı süreç çok şükür bugün onaylattım bitti gitti
hayırlısıyla iyi bir yere atanmayı da nasip eder inşallah Rabbim dua edin bana

ne var ne yok görüşmeyeli geçmişi de okuyamadım daha
ayy KK'sız kaç gün geçirdim ya şaka gibi :)))

hayırlısı olsun sermest.inş.en çok istediğin yer olur..:içelim:

günaydın kızlar nasılsnız bi bakıp ben çok kötüyüm bronşit olmuşum 3 gündür çok fenayım nefes alamıyorum ateşim 38,5 altına düşmüyor üstelik bu halde çalışıyorum dün iki saat izin aldım eve gittim yattım ama banamısın demedi 2 saatlik uykuyla işe geldim üstelik ateşim var offf bugün akşam çabuk olsada eve gidip yatsam fena yakaladı beni
arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir bilgisayara bakamıyorum bile bi merhaba deyip çıkayım dedim kimse yokken masaya kafamı koyayım biraz ayy dua edin bana nolur
günaydın beloşum çok geçmiş olsun cnm:teselli:bugünde izin alsaydın keşke hasta hasta çalışmak zor allahım şifanı versin :Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız???ben bildiğiniz gibi...4-5 gün sonra adet günüm bakalım ne çıkacak kutudan bu ay kaydirigubbakcemile3
günaydın mopsy opuyorumnanaktaninşallah kutudan bebiş çıkar yeni yılın ilk hamişi sen olursunkaydirigubbakcemile3
ayrıca herkese günaydın mutlu hafta sonları ve bol hamişli günler dilerimopuyorumnanaktan

selam kızlarrrr
acil bisorum var reglim 6 gün gecikti başım agıyor grip olmuşum
parol içsem olur mu sizce?

canım çok titizlenmemek gerek bence de bişey varsa da hem 6 gün geçmiş bir test al 5 dk da sonucu öğreniyorsun.ondan sonra negatifse iç ilacını bişey varsa ve çıkmamışsa da daha çok küçüktür...haydi hayırlısı :dance:

citoscum listeye girmekten pek hoşlanmasam da beni de ekle bakalım..bir kere listeye girmiştim de sonra üzücü bir şekilde listeden silinmiştim :1no2: bebeğimi kaybetmiştim çünkü..
bir kere daha deneyim bakalım

Back
X