2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

inşallah ama nerdeeeee tam tamına 2 sene bitti her ay hüsranla sonuçlandı
onun için yarındanda ümidim yok :gitme:

ümitsiz olmak elde değil ama ümidi de kaybetmemek lazım
ben daha başındayım derken bi sene dolacak nerdeyse
en beklemedgım anda da bilmediğimiz sorunlar çıktı
ben de yıkıldım çok bilmem ben ne kadar bekleyecegım
simdi ayrı sehırlerde daha da zor olacak herşey
ha deyince bir araya da gelemeyiz eşimle
bilmiyorum hakkımızda hayırlısı acıkcası benim de ümidim kırılmadı değil

hoşbulduk canım.saolasın.amşn inş hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz bir gün
amin cnm inşallah
sana dr birdahaki gebeliklerinde böyle sorunlar yaşanmaması için tedavi falan önerdimi cnm
ümitsiz olmak elde değil ama ümidi de kaybetmemek lazım
ben daha başındayım derken bi sene dolacak nerdeyse
en beklemedgım anda da bilmediğimiz sorunlar çıktı
ben de yıkıldım çok bilmem ben ne kadar bekleyecegım
simdi ayrı sehırlerde daha da zor olacak herşey
ha deyince bir araya da gelemeyiz eşimle
bilmiyorum hakkımızda hayırlısı acıkcası benim de ümidim kırılmadı değil

sermest aslında beni tanısan hiç kafaya takmayacağımı tek çizgiyle bile güleceğimi iyi bilirdin a.s
daha yeni tanışıyoruz ve ben bunalımdayım depresyondayım o yüzden bu meseleyi kafama biraz daha fazla taktım mafoldumben
sen bana bakma şu sıkıntımı atlatıyım inşallah yine kafaya takmam :çok üzgünüm:

aha belim sızladı gece adet oluyomuşum :roflol:

:roflol::roflol:
işte bende ondan kaptırmak istemiyorum kendimi...eşime bile demiyordum kaçgünüdr ama dün öyle hastalanınca dedim artık midem bulanıyo başım dönüyo ne işş noluyo bana ya....
biz bebek görmesinden gelmiştik dün daha 28 günlük çok şeker maşşallah acaba çokmu etkilendim laa:roflol::roflol::roflol::roflol:
offf valla hasta olmak istemiyorum buay kaptırdım çünkü .benimde öyle bebeğim olsun çok tatlııydııı..pırtlayıp duruyodu durmadan yaa bende istiyorum..:ecrin_bebek:

:roflol::roflol:
işte bende ondan kaptırmak istemiyorum kendimi...eşime bile demiyordum kaçgünüdr ama dün öyle hastalanınca dedim artık midem bulanıyo başım dönüyo ne işş noluyo bana ya....
biz bebek görmesinden gelmiştik dün daha 28 günlük çok şeker maşşallah acaba çokmu etkilendim laa:roflol::roflol::roflol::roflol:
offf valla hasta olmak istemiyorum buay kaptırdım çünkü .benimde öyle bebeğim olsun çok tatlııydııı..pırtlayıp duruyodu durmadan yaa bende istiyorum..:ecrin_bebek:

-tatlicadiarzu- valla her gördüğüm bebeğe bende sulanıyorum
gerçi evde olsa 7 gün 24 saat bakınca pek cazip gelmiycek ama napalım olsunda bitane daha hayırlı ve sağlıklı katlanıciz artık akannehir

ben çıktım kızlar iyi akşamlar
kızımı okuldan alacam ondan sonrada daha çok sinir olmak için yemekteyiz izliycem
hepinizi öptüm by

amin cnm inşallah
sana dr birdahaki gebeliklerinde böyle sorunlar yaşanmaması için tedavi falan önerdimi cnm

sermest aslında beni tanısan hiç kafaya takmayacağımı tek çizgiyle bile güleceğimi iyi bilirdin a.s
daha yeni tanışıyoruz ve ben bunalımdayım depresyondayım o yüzden bu meseleyi kafama biraz daha fazla taktım mafoldumben

canım bende onu merak ediyorum kontrolüm ayın 25inde bakalım ne dicek doktor hangi tetkikleri önercek sabırsızlıkla bekliyorum çok sorum var zaten.bakalım ne olcak

yelz sanada çok geçmişolsun.başınsağolsun canım...
allahım sana biran önce hayırlı sağlıklı bebek nasibetsin.

inşallah atlatırsın tez zamanda canım dilerim takmayız takılmayız
bebişler de takılmadan tez zamanda gelirler

ben de cıkıyorum eşim geldi hepinize iyi aksamlar opuyorumnanaktan

kızlar ii akşamlar,, sayfanızda yeniyim. klomen tedavisi görüyorum.
bu ay klomeni içtim şimdi denicez 15.günde progestan içmeye başlıcam...

arkadasim bende ayni senin gibi bir senedir hamile kalmak icin ugrasiyorum ama olmuyor. adetim her ay 2 veya 3 gun geckiyor. henuz tedaviye gitmedim ocak ayinda basliycam. ama su pko ne demek. birinci sorunsuz olduda ikinci neden olmuyor. sonradan kisirlik olabilirmi. yani ilk dogumundan sonra.
ilki kendiliğinden oldu canım tam 1 senelik evliyken hamile kaldım 3 buçuk sene doğum kontrol hapı kullandım şimdide olmuyo 17 ay oldu polikistik ver yani pko var yumurtalarım büyümüyor kiste dönüyşüyor nasip rabbim verir elbet

kızlar kaynanaçıkım bana hacdan bi meyve getirmiş çocuğu olmayan kadınlar yiyomuş
resmini ekleyim ne olduğunu bilmiyorum sordum oda bilmiyor
sadece çocuk isteyen kadınlar için satılıyordu dedi
canım o otun ismi meryem ana eli sanırım bende kaynanamdan istemeye çekindim isticektim bilmiyor olmadığını o istemiyoruz sanıyor dün gece geldiler hacdan ordayım bende giden gelen baya yoğun öldüm yorgunluktan zaten 1 haftadır baklavasıydı temizliğiydi bittik

elifyasinesra_elacanpek_yeniyil10030.jpg

sağol kızlar iyi yıl dilekleriniz için...
inşallah hepimiz için mutlu sağlıklı ve bebekli bir yıl olur canlarım....:ecrin_bebek:

Back
X