hoşgeldin cnm
allah sabırlar versin...inşallah birdahaki hamileliklerinde böyle sorunlarla karşılaşmazsın sağlıklı bebekleriniz olur :saruboceq:
hoşbulduk canım.saolasın.amşn inş hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz bir gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm
allah sabırlar versin...inşallah birdahaki hamileliklerinde böyle sorunlarla karşılaşmazsın sağlıklı bebekleriniz olur :saruboceq:
canım benim çok üzüldüm allah sabır versin
tez vakitte kucagını doldursun rabbim inşallah
inşallah ama nerdeeeee tam tamına 2 sene bitti her ay hüsranla sonuçlandı
onun için yarındanda ümidim yok :gitme:
amin cnm inşallahhoşbulduk canım.saolasın.amşn inş hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz bir gün
ümitsiz olmak elde değil ama ümidi de kaybetmemek lazım
ben daha başındayım derken bi sene dolacak nerdeyse
en beklemedgım anda da bilmediğimiz sorunlar çıktı
ben de yıkıldım çok bilmem ben ne kadar bekleyecegım
simdi ayrı sehırlerde daha da zor olacak herşey
ha deyince bir araya da gelemeyiz eşimle
bilmiyorum hakkımızda hayırlısı acıkcası benim de ümidim kırılmadı değil
aha belim sızladı gece adet oluyomuşum :roflol:
:roflol::roflol:
işte bende ondan kaptırmak istemiyorum kendimi...eşime bile demiyordum kaçgünüdr ama dün öyle hastalanınca dedim artık midem bulanıyo başım dönüyo ne işş noluyo bana ya....
biz bebek görmesinden gelmiştik dün daha 28 günlük çok şeker maşşallah acaba çokmu etkilendim laa:roflol::roflol::roflol::roflol:
offf valla hasta olmak istemiyorum buay kaptırdım çünkü .benimde öyle bebeğim olsun çok tatlııydııı..pırtlayıp duruyodu durmadan yaa bende istiyorum..:ecrin_bebek:
amin cnm inşallah
sana dr birdahaki gebeliklerinde böyle sorunlar yaşanmaması için tedavi falan önerdimi cnm
sermest aslında beni tanısan hiç kafaya takmayacağımı tek çizgiyle bile güleceğimi iyi bilirdin a.s
daha yeni tanışıyoruz ve ben bunalımdayım depresyondayım o yüzden bu meseleyi kafama biraz daha fazla taktım mafoldumben
sen bana bakma şu sıkıntımı atlatıyım inşallah yine kafaya takmam :çok üzgünüm:
sermest aslında beni tanısan hiç kafaya takmayacağımı tek çizgiyle bile güleceğimi iyi bilirdin a.s
daha yeni tanışıyoruz ve ben bunalımdayım depresyondayım o yüzden bu meseleyi kafama biraz daha fazla taktım mafoldumben
sen bana bakma şu sıkıntımı atlatıyım inşallah yine kafaya takmam :çok üzgünüm:
yelz sanada çok geçmişolsun.başınsağolsun canım...
Allahım sana biran önce hayırlı sağlıklı bebek nasibetsin.
ilki kendiliğinden oldu canım tam 1 senelik evliyken hamile kaldım 3 buçuk sene doğum kontrol hapı kullandım şimdide olmuyo 17 ay oldu polikistik ver yani pko var yumurtalarım büyümüyor kiste dönüyşüyor nasip rabbim verir elbetarkadasim bende ayni senin gibi bir senedir hamile kalmak icin ugrasiyorum ama olmuyor. adetim her ay 2 veya 3 gun geckiyor. henuz tedaviye gitmedim ocak ayinda basliycam. ama su pko ne demek. birinci sorunsuz olduda ikinci neden olmuyor. sonradan kisirlik olabilirmi. yani ilk dogumundan sonra.
canım o otun ismi meryem ana eli sanırım bende kaynanamdan istemeye çekindim isticektim bilmiyor olmadığını o istemiyoruz sanıyor dün gece geldiler hacdan ordayım bende giden gelen baya yoğun öldüm yorgunluktan zaten 1 haftadır baklavasıydı temizliğiydi bittikkızlar kaynanaçıkım bana hacdan bi meyve getirmiş çocuğu olmayan kadınlar yiyomuş
resmini ekleyim ne olduğunu bilmiyorum sordum oda bilmiyor
sadece çocuk isteyen kadınlar için satılıyordu dedi