- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
CADIARZU olabilir cnm adını bilmiyorum ama ben kaynanamdan istemedim bana dua et bebiş olsun dedim bitane bebek atleti verdim bunu peygamber efendimizin mezarının ayak ucuna koy dua et dedim...utanmadım valla ben biraz yırtık bi gelinim kaydirigubbakcemile3ilki kendiliğinden oldu canım tam 1 senelik evliyken hamile kaldım 3 buçuk sene doğum kontrol hapı kullandım şimdide olmuyo 17 ay oldu polikistik ver yani pko var yumurtalarım büyümüyor kiste dönüyşüyor nasip rabbim verir elbet
canım o otun ismi meryem ana eli sanırım bende kaynanamdan istemeye çekindim isticektim bilmiyor olmadığını o istemiyoruz sanıyor dün gece geldiler hacdan ordayım bende giden gelen baya yoğun öldüm yorgunluktan zaten 1 haftadır baklavasıydı temizliğiydi bittik
onlarda bana dua etmişler bide şişeye suyu doldurup tavaf yaparken hem dua etmişler hemde şişeye tavaf ettirmişler bu suyuda şifa niyetine iç dedi kaynanaçıkım
peygamber efendimizin eliyle diktiği hurma ağaçlarının meyvelerinden getirmişler bunuda şifa niyetine ye dediler
2010 a hızlı giriyorum bu sene hamile kalacam aha görürsünüz
temizliği eltim baklavayı eltimin annesi yaptı ama bende dolaba hazır yiyecek konacağı zaman gittim yaptım ben pek ölmedim yani sadece 2 gün yemek verdik ona yoruldum
kızlarrr günaydınlarrrr yeni yılda inşallah bol bol bebişlerr verir rabbim bizleree
herkesin yeni yılı kutlu olsun a.s. a.s. a.s.