2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

ilki kendiliğinden oldu canım tam 1 senelik evliyken hamile kaldım 3 buçuk sene doğum kontrol hapı kullandım şimdide olmuyo 17 ay oldu polikistik ver yani pko var yumurtalarım büyümüyor kiste dönüyşüyor nasip rabbim verir elbet

canım o otun ismi meryem ana eli sanırım bende kaynanamdan istemeye çekindim isticektim bilmiyor olmadığını o istemiyoruz sanıyor dün gece geldiler hacdan ordayım bende giden gelen baya yoğun öldüm yorgunluktan zaten 1 haftadır baklavasıydı temizliğiydi bittik
CADIARZU olabilir cnm adını bilmiyorum ama ben kaynanamdan istemedim bana dua et bebiş olsun dedim bitane bebek atleti verdim bunu peygamber efendimizin mezarının ayak ucuna koy dua et dedim...utanmadım valla ben biraz yırtık bi gelinim kaydirigubbakcemile3
onlarda bana dua etmişler bide şişeye suyu doldurup tavaf yaparken hem dua etmişler hemde şişeye tavaf ettirmişler bu suyuda şifa niyetine iç dedi kaynanaçıkım
peygamber efendimizin eliyle diktiği hurma ağaçlarının meyvelerinden getirmişler bunuda şifa niyetine ye dediler
2010 a hızlı giriyorum bu sene hamile kalacam aha görürsünüz

temizliği eltim baklavayı eltimin annesi yaptı ama bende dolaba hazır yiyecek konacağı zaman gittim yaptım ben pek ölmedim yani sadece 2 gün yemek verdik ona yoruldum
elifyasinesra_elacanpek_yeniyil10030.jpg

kızlarrr günaydınlarrrr yeni yılda inşallah bol bol bebişlerr verir rabbim bizleree

herkesin yeni yılı kutlu olsun a.s. a.s. a.s.

CADIARZU olabilir cnm adını bilmiyorum ama ben kaynanamdan istemedim bana dua et bebiş olsun dedim bitane bebek atleti verdim bunu peygamber efendimizin mezarının ayak ucuna koy dua et dedim...utanmadım valla ben biraz yırtık bi gelinim kaydirigubbakcemile3
onlarda bana dua etmişler bide şişeye suyu doldurup tavaf yaparken hem dua etmişler hemde şişeye tavaf ettirmişler bu suyuda şifa niyetine iç dedi kaynanaçıkım
peygamber efendimizin eliyle diktiği hurma ağaçlarının meyvelerinden getirmişler bunuda şifa niyetine ye dediler
2010 a hızlı giriyorum bu sene hamile kalacam aha görürsünüz

temizliği eltim baklavayı eltimin annesi yaptı ama bende dolaba hazır yiyecek konacağı zaman gittim yaptım ben pek ölmedim yani sadece 2 gün yemek verdik ona yoruldum

sen yakında hamile kalırsın desene bu meryeme ananın eli otunu suya koyyyomuşsun hamileyken o aıldıkca rahimde açılıyormuş falan doğumun kolay olmasına da yarıyomuş yani

bizim 4 elti var ama sağolsunlar pek ilgilenmezler görümcemle ben yaptım dün gece geldi yarın yine gidicem ankaradan 2 görümcem gelcek annelerini görmeye onların yemekleri falan yine bana bakıyor yani

Merhaba kızlar nasılsınız hemen ÇıkacaĞım ı bakayı dedım malum ay sonu yıl sonu hesaplar ıŞler yoĞun ben bıraz daha ıyıym gÖrÜŞmek Üzere kızlar hepınıze mmutlu yıllar

slm kızlar herkese günaydınlar.yeni yılda umarım tüm dilekleriniz gerçek olsun.allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşşş.

canlarım hepinize güzel saglıklı huzurlu ve tabiki en önemlisi bol bebiş müjdeli bir yıl diliyorum
dilerim 2010 bizim için anne olma zamanı olur
iyi seneler canlarım

slm kızlarr uzun zamandır giremiyodum sorunlarım vardı girsemde bakıp çıkıyodum neyse ben sizi kutlamak için geldimm

yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlıklı bebiş nasip etmesini dilerim allahtan hersey gönlünüzce olsun allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah dilerim geçireceginiz her gün mutlu olursunuz sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle sevgiler saygılar öptüm sizii

herkezın yenı yılını kutlar sağlıklı bebişler getirmesi dileğiyle iyiseneleropuyorumnanaktan hihoyyyt

yeni yılın ilk msjı benden olsunzemuszemus
herkese bu yeni yılda yeni umutlar ve mutluluklar dilerim umarım 2010 bize hayırlısıyla bebişlerimizi getirir :Saruboceq:

slm kıslar hepinizin yeni yılını kutlar sağlıklı güzel günler diliyorum bol neşe ve bol gülücük eksilmesin yüzünüzden vede 2010 anneleri olalım bu yıl :Saruboceq:

bizimde hedef 2010 canım :)
benide ekle listeye :)
Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah...
(amin)

herkese kocaman günaydınlarrrhihoyyythihoyyyt
mutlu hafta sonları herkesehihoyyyt

iyi geceler kıslar özellikle hemşolarım sanırım herkes yoğun bir hafta sonu geçiriyor kimsecikler yok bugün :gitme: bende yatayım bari güzel haberlerinizi bekliyorum 2010 anne adayları opuyorumnanaktan

2010 da hamiş kalıp bebişimi dünyaya getirmek dileğiylee.....

bugün klomen son günü. salı günü doktora gidicem . büyük olasılıkla yumurtam henüz büyümediyse 1-2 gün içinde tekrar çağıracak . sonrada çatlatma iğnesi vurur galiba ve yaramazlık günleri reçetesi verir :)
bakalım kociişin de spermogram testi olucak yarın sonuçlarını da istedi...
bu ay hamiş kalayım artık yaa :)

2010 da hamiş kalıp bebişimi dünyaya getirmek dileğiylee.....

bugün klomen son günü. salı günü doktora gidicem . büyük olasılıkla yumurtam henüz büyümediyse 1-2 gün içinde tekrar çağıracak . sonrada çatlatma iğnesi vurur galiba ve yaramazlık günleri reçetesi verir :)
bakalım kociişin de spermogram testi olucak yarın sonuçlarını da istedi...
bu ay hamiş kalayım artık yaa :)

herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

kızlar cok kötüyüm ikinci kez hamile oldugumu ögrendim hemde ikizdi ama maalesef bugün düşük yaptım dua edin bana allah sabrımı versin sevincimiz kursagımızda kaldı aalllah büyük herseyde var bi hayırsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Back
X