Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bitanem güle güleopuyorumnanaktançitosum dısarıya çıkacagım o yüzden yazını yeni gördüm canım yine gelirim tamam zayıflama topiğini bıraktınız galiba
kıslar bende size hikayemi anlatacagım ben gecen sene temmuzda evlendim 22 yasındayım evliliğimin üçüncü ayında bi bebeğimiz olsun istiyorduk artık ama olmadı derken dr gittim dr bana dk hapı verdi üç ay kullan dedi dra güvenemedim bi ay kullandım bidaha kullanmadım üstelik recetede polikistik over yazıyodu benim adt düzensizliğimde yoktu bana göre ama dr adtin duzensiz dedi ve dk hapı verince ben bu böyle olmucak dedim ve tekrar dr arayısına giriştik gecen ay eşim bi dr bulmuş özel yazıhanesine gittim devlet hastanesinde çalışıyor ama özel muayenhanesi vardı muayeneyi orda yapıcak tahlillerimizi hastanede yapıcaktık neyse bu dr benim tüm soru işaretlerime cvp verdi memnun kaldım ve bana ilaç verdi adı parlodel ve dekort bu iki ilacı iç adtin olunca 2.3.yada 4. gününde gel dedi beş altı ay takip edeceğim seni dedi ve ben bu ilaçları içtim adtimi bekliyorum ama olmadım altı gün geçti dedim test yapayım nasılsa yoktur ama yinede yapmak zorundaydım aylık penisilin vuruluyorum romatızma için koruyucu iğne iğnemi vurulmadan öğreneyim sonrada pişman olmayım dedim ve bayram sabahı eşim camiden gelince test yaptım ve sonuç pozitif bugun altı hafta beş günlük olduk
:lepi:
:lepi:
naniknanik :lepi:
o zaman şu konuma bi göz atınn
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...rial-hastanesi-drremzi-aydin-a-giden-var.html
merhaba kumsal benim adım selma değil CADIARZU
sanada kolay gelsin ysmin vereliniortaksen nasılsın cnm iyimisinyerimseniben
kaydirigubbakcemile3hatlar karıştı minikim sanırım birine benzetti arkadaşkaydirigubbakcemile3çitosum bi bak bakalım kaçak göçeek Şeniz
ben görmedim duymadım bilmiyorum
ben medical parka gidiyorum nevin hanıma :lepi:
:1ninca: nolii orada
iyi bari otur dinlen azcık hihoyyytbi kahve ısmarlıyım cnm yorgunluğun geçerİyiyim cnm bitti işim sizinleyim artık hihoyyyt
iyi bari otur dinlen azcık hihoyyytbi kahve ısmarlıyım cnm yorgunluğun geçer![]()
tabii şikerim istediğin gayfe ossuunn:içelim:yanlız o elindekini at bakıyım geçen gün bana kızıyordun şimdide sen almışın hımmmm görmiyem bidabende alabiler miyim, sütsüz osssun piliiiiis![]()
iyi bari otur dinlen azcık hihoyyytbi kahve ısmarlıyım cnm yorgunluğun geçer![]()
:mymeka:yok öle tembellik felan ödev vericez her ay çalışmadan karşıma gelme yazılı yapcem ona göre:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kız müşterimi çalma bakem
sapş tatlım Şenizlady canım ben o hastaneye gitmiyorum druda tanımıyorum canım kusura bakma yardımcı olmayı çok isterdim
ben gittim ona memnun olup olmadığımı bilmiyorumCnm benım konuna baktım ama hiç fikrim yok iyi bir doktor bulduğunda banada haber ver Şeniz
ben görmedim duymadım bilmiyorum
ben medical parka gidiyorum nevin hanıma :lepi:
kaç senelik evlisiniz kızlar????
ben 5 yıl 4 ay 13günlük evliyim cnmkaydirigubbakcemile3kaç senelik evlisiniz kızlar????
kaydirigubbakcemile3şaka yaptım cnmcım:1hug:kız ben orda değilim biliyon o yüzden yardımcı olamıyom yoksa dükkan senin:tomato:temem ödev alırım yoksa başka türlü olmii :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
senin müşterini çalmiim ben ya o konumda kiğmse yardımcı olamadıı :gitme:
sapş tatlım Şeniz
ben gittim ona memnun olup olmadığımı bilmiyorum
çünkü gittiğim ilk kadın hastalıkları dr u o yuzden :bbo:
ora mı gelsem ne mirmirmirmir
yok yok uzakk :ecrin_bebek:
:jeyyar:anaa sen daha taze evlisin yaşın kaç cnm senin ben 29 umakannehirbenim 1 sene 15 gün oldu :)