• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

canım benimde bir fikrim yok bu doktorlar hakkında ben Avrupa şafak hastanesine gidiyorum Esra Alkan'a methini çok duymuştum çevremden değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik yaranın tedavisi için çok para istedi ama yinede ona gidicem galiba CADIARZU

çitosum dısarıya çıkacagım o yüzden yazını yeni gördüm canım yine gelirim tamam zayıflama topiğini bıraktınız galiba
tamam bitanem güle güleopuyorumnanaktan
yok ben aynen recime devam ediyom da öbür fıstıklar usandı kaydirigubbakcemile3

kıslar bende size hikayemi anlatacagım ben gecen sene temmuzda evlendim 22 yasındayım evliliğimin üçüncü ayında bi bebeğimiz olsun istiyorduk artık ama olmadı derken dr gittim dr bana dk hapı verdi üç ay kullan dedi dra güvenemedim bi ay kullandım bidaha kullanmadım üstelik recetede polikistik over yazıyodu benim adt düzensizliğimde yoktu bana göre ama dr adtin duzensiz dedi ve dk hapı verince ben bu böyle olmucak dedim ve tekrar dr arayısına giriştik gecen ay eşim bi dr bulmuş özel yazıhanesine gittim devlet hastanesinde çalışıyor ama özel muayenhanesi vardı muayeneyi orda yapıcak tahlillerimizi hastanede yapıcaktık neyse bu dr benim tüm soru işaretlerime cvp verdi memnun kaldım ve bana ilaç verdi adı parlodel ve dekort bu iki ilacı iç adtin olunca 2.3.yada 4. gününde gel dedi beş altı ay takip edeceğim seni dedi ve ben bu ilaçları içtim adtimi bekliyorum ama olmadım altı gün geçti dedim test yapayım nasılsa yoktur ama yinede yapmak zorundaydım aylık penisilin vuruluyorum romatızma için koruyucu iğne iğnemi vurulmadan öğreneyim sonrada pişman olmayım dedim ve bayram sabahı eşim camiden gelince test yaptım ve sonuç pozitif bugun altı hafta beş günlük olduk

Çok sevindim cnm inş. hayırlısyla kucağınada alırsın :CüvCüv:

bende alabiler miyim, sütsüz osssun piliiiiis :delphin:
tabii şikerim istediğin gayfe ossuunn:içelim:yanlız o elindekini at bakıyım geçen gün bana kızıyordun şimdide sen almışın hımmmm görmiyem bida:olmaz:ben bıraktım artık sende bırak gerçektede almıyom artık onu pisss kaka o öğkkk:dilcikar:

:mymeka:yok öle tembellik felan ödev vericez her ay çalışmadan karşıma gelme yazılı yapcem ona göre:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kız müşterimi çalma bakem

temem ödev alırım yoksa başka türlü olmii :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
senin müşterini çalmiim ben ya o konumda kiğmse yardımcı olamadıı :gitme:
lady canım ben o hastaneye gitmiyorum druda tanımıyorum canım kusura bakma yardımcı olmayı çok isterdim
sapş tatlım Şeniz
Cnm benım konuna baktım ama hiç fikrim yok iyi bir doktor bulduğunda banada haber ver Şeniz
ben gittim ona memnun olup olmadığımı bilmiyorum
çünkü gittiğim ilk kadın hastalıkları dr u o yuzden :bbo:
ben görmedim duymadım bilmiyorum
ben medical parka gidiyorum nevin hanıma :lepi:

ora mı gelsem ne mirmirmirmir
yok yok uzakk :ecrin_bebek:

kaç senelik evlisiniz kızlar????
ben 5 yıl 4 ay 13günlük evliyim cnmkaydirigubbakcemile3:nazar:

temem ödev alırım yoksa başka türlü olmii :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
senin müşterini çalmiim ben ya o konumda kiğmse yardımcı olamadıı :gitme:

sapş tatlım Şeniz

ben gittim ona memnun olup olmadığımı bilmiyorum
çünkü gittiğim ilk kadın hastalıkları dr u o yuzden :bbo:

ora mı gelsem ne mirmirmirmir
yok yok uzakk :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3şaka yaptım cnmcım:1hug:kız ben orda değilim biliyon o yüzden yardımcı olamıyom yoksa dükkan senin:tomato:

benim 1 sene 15 gün oldu :)
:jeyyar:anaa sen daha taze evlisin yaşın kaç cnm senin ben 29 umakannehir

Back
X