• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

divinity, citos2903+, Mopsy+, ozbek83+, rozalin+, vale_14+ heyoo bizim takım naber

selam kızlar cok sevinçliyim memleketten paket gelecekti bugün geldi kayınvalidem bi yelek bi tane sahane süeter işlemiş göndermiş süpriz yaaaaaaa varya nası sevindim anlatamam bide cok güzel sizler ne yapıyosunuz

yaz çitoscum yaz vallahi....umut listelerinden çıkamıyoruz birtürlü..herkeze uğurlu geldi 2009.bi bize gelmedi..inşallah 2010da bizim olur uğurlarımız....

olsun kiloyu sabiştlemekte çok iyi..yerinde saymak hiç almamaktan iyiydi..mesela ben geçen ay 1 ay boyunca vere vere 1kgcuk vermiştim .çok sinir olmuştum ama şimdi yine oynamaya başladı bakalım..
arada kaçamaklarımda oluyor hiç olmaması mümkün değil...haftada 2 kez mutlaka çikolata yiyorum.ama bitter..kahveden önce atarım ağzıma...ama oturup baklavalarda yemiyorum..bayramı saymıyorum..ama gerçekten herşeyi sınırlı yiyorum..işe yarıyor yani....
vildoş sende tekrar başla diyetine verdiğin kilolara yazık.ben motivasyonumu kaybettiğim zaman napıyorum biliyormusun.açıyorum internetten moda giyim sayfalarını onlara bakıyorum.giyim kıyafet güzel vücutlu kızlar falan kıskançlıktan yine motive oluyorum yani)))))))
sokak modası diye yaz bak birsürü resimler çıkıyor...::)
ben vermedim zaman bozmuyorum morelimi nilücüm çünkü vücudumun direnç gösterdini biliyorum :sinifsinif:bende tatlı krizim tutunca sütlaç yapıp yiyom tatlandırıcıyla :kedi:napıyım çikolata yemiyorum çünkü bir başlarsam bi kutu yerim hiç soluksuz iyisimi tadını almıyım:bbo:

ben yemekteyim bi 15 dk sonara gelirim
tamam cnm görüşürüzopuyorumnanaktan

:umursamaz: evet beynimde bitmiş olay
olsun yaww çıkmadık candan ümit kesilmez kanka bendede hala vardır birazcık umut :kedi:

başlayalım bakalım nilüş
citosla sen ilham perilerim olun
gözümün önünde olunki her zaman sizi görüp bende azimleniyim tekrar
laelaelaelaelaeen sonunda başardım heheeeeee çileden çıktın sende beloş gibisırnaşık şey
kanki nilüyüde listeye eklermisin kaydirigubbakcemile5uğurlu ellerinleyerimseniben

selam kızlar cok sevinçliyim memleketten paket gelecekti bugün geldi kayınvalidem bi yelek bi tane sahane süeter işlemiş göndermiş süpriz yaaaaaaa varya nası sevindim anlatamam bide cok güzel sizler ne yapıyosunuz
hoşgeldin canım
bende hediye almaya bayılırım
kim sevmezki demi kaydirigubbakcemile3
sanamı yapılmış yoksa bebek yeleği ve süveterimi cnm
selam kızlar nasılsınız bakım çalışmalr son gaz devam dimi:jeyyar:

özbekçim hoşgeldin
çalışmalara devam tabi hiç dururmuyuk :kedi:

hoşgeldin canım
bende hediye almaya bayılırım
kim sevmezki demi kaydirigubbakcemile3
sanamı yapılmış yoksa bebek yeleği ve süveterimi cnm

özbekçim hoşgeldin
çalışmalara devam tabi hiç dururmuyuk :kedi:

bana yapmış canım bebişimin ceyizinide yapıyo babaannesi inşallah emeklerini bosa cıkarmaz sen ne yapıyon bebem dur resimlerini ekleyeyimde sizde görün

slm cnm hadi gözün aydın güle güle giy cnmkaydirigubbakcemile5resmini eklede bizde görelimkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız bakım çalışmalr son gaz devam dimi:jeyyar:
slm özbekcim opuyorumnanaktanben ön hazırlık çalışmalarına başlıycam kaydirigubbakcemile3asıl çalışmalar şubatta benim:kedi:

ben vermedim zaman bozmuyorum morelimi nilücüm çünkü vücudumun direnç gösterdini biliyorum :sinifsinif:bende tatlı krizim tutunca sütlaç yapıp yiyom tatlandırıcıyla :kedi:napıyım çikolata yemiyorum çünkü bir başlarsam bi kutu yerim hiç soluksuz iyisimi tadını almıyım:bbo:

tamam cnm görüşürüzopuyorumnanaktan

laelaelaelaelaeen sonunda başardım heheeeeee çileden çıktın sende beloş gibisırnaşık şey
kanki nilüyüde listeye eklermisin kaydirigubbakcemile5uğurlu ellerinleyerimseniben

:1shok: benimmi ellerim uğurlu vışşş duyda inanma -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

bana yapmış canım bebişimin ceyizinide yapıyo babaannesi inşallah emeklerini bosa cıkarmaz sen ne yapıyon bebem dur resimlerini ekleyeyimde sizde görün

ellerine sağlık o teyzenin
sende güle güle giy valecim kaydirigubbakcemile5

:1shok: benimmi ellerim uğurlu vışşş duyda inanma -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
ewet cnm seninkilera.sbereketli garusun maşallah ne zaman senle muhabbete başlasak müşteri yığılıyorsırnaşık şeyuğurumsun sen benim eminim burdaki herkese uğur getircen a.s.

ewet cnm seninkilera.sbereketli garusun maşallah ne zaman senle muhabbete başlasak müşteri yığılıyorsırnaşık şeyuğurumsun sen benim eminim burdaki herkese uğur getircen a.s.

zemuszemus zemuszemus hemen hemennnnnn havaya girdim kanka kaydirigubbakcemile3
ekleyim elceezlerimle hemen patır patır hamile kalsın inşallah listedeki kızlar sırnaşık şey

2010 ;DA HAMıLE KALMAK ıSTEYENLERıN
UMUT LıSTESı
:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:
belenay
BEBıSKOM
citos2903
ÇAKILTASI
divinity
dyd
ENKA00
Mopsy
GRıPıN
kumsall
LADY34
MARALL
PASAKLIMıNıKTANRIÇA
SUDENUR80
vale_14
YAREN38
YSM_YSM
YONCAMM

:lepi: başka varmı

Son düzenleme:
kızlar valla ben hamileyken bebek için aldığım ufak tefek şeyleri hediye götürüyorum...çok sinirimi bozuyor evde durdukça...
bebek telsizi almıştık arçelikten bide tulum ..ilk hamiş olduğumu öğrendiğim zaman ..
sonra en son doğum yapan arkadaşım vardı ya ona götürcem onları..bide adidas ayakkabı var ama onuda koyarsam çok fazla olacak görmemiş gibi......
dünde kayınvalidem diyor ki kızım korunuyomusunuz napıyosunuz neden olmadı diyor..anne zaten yeni atlattık 3 ay korunuyosun sonra diyorum..ama tabi 3 ay korunduktan sonrada 4 ay geçtiiimafoldumben
neden olmuyor anlamadım vallahiiii yaaaaaaaa

kızlar valla ben hamileyken bebek için aldığım ufak tefek şeyleri hediye götürüyorum...çok sinirimi bozuyor evde durdukça...
bebek telsizi almıştık arçelikten bide tulum ..ilk hamiş olduğumu öğrendiğim zaman ..
sonra en son doğum yapan arkadaşım vardı ya ona götürcem onları..bide adidas ayakkabı var ama onuda koyarsam çok fazla olacak görmemiş gibi......
dünde kayınvalidem diyor ki kızım korunuyomusunuz napıyosunuz neden olmadı diyor..anne zaten yeni atlattık 3 ay korunuyosun sonra diyorum..ama tabi 3 ay korunduktan sonrada 4 ay geçtiiimafoldumben
neden olmuyor anlamadım vallahiiii yaaaaaaaa

nilüş dursun kız sakla telsizi gelir zamanı
valla ben kıyamazdım kendi bebişime aldığım şeyleri başkasına vermeye
vermemmmmm saklarım ben
olur yine hem bu kadar takma kafaya
sen şu kürlere başla hatta hep birlikte başlayalım bence faydasını görecez
citos hakca okyanus vale sen hepinizde kürlerle hamile kalmıştınız demi
ben daha hiç denemedim
bu ay başlıycam inşallah

listemiz hayırlı uğurlu olsun kızlarrr umarım hepimiz teker teker kucaklarız bebişleri
citos divin ellerinize sağlık opuyorumnanaktan

Back
X