Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben vermedim zaman bozmuyorum morelimi nilücüm çünkü vücudumun direnç gösterdini biliyorum :sinifsinif:bende tatlı krizim tutunca sütlaç yapıp yiyom tatlandırıcıyla :kedi:napıyım çikolata yemiyorum çünkü bir başlarsam bi kutu yerim hiç soluksuz iyisimi tadını almıyım:bbo:yaz çitoscum yaz vallahi....umut listelerinden çıkamıyoruz birtürlü..herkeze uğurlu geldi 2009.bi bize gelmedi..inşallah 2010da bizim olur uğurlarımız....
olsun kiloyu sabiştlemekte çok iyi..yerinde saymak hiç almamaktan iyiydi..mesela ben geçen ay 1 ay boyunca vere vere 1kgcuk vermiştim .çok sinir olmuştum ama şimdi yine oynamaya başladı bakalım..
arada kaçamaklarımda oluyor hiç olmaması mümkün değil...haftada 2 kez mutlaka çikolata yiyorum.ama bitter..kahveden önce atarım ağzıma...ama oturup baklavalarda yemiyorum..bayramı saymıyorum..ama gerçekten herşeyi sınırlı yiyorum..işe yarıyor yani....
vildoş sende tekrar başla diyetine verdiğin kilolara yazık.ben motivasyonumu kaybettiğim zaman napıyorum biliyormusun.açıyorum internetten moda giyim sayfalarını onlara bakıyorum.giyim kıyafet güzel vücutlu kızlar falan kıskançlıktan yine motive oluyorum yani)))))))
sokak modası diye yaz bak birsürü resimler çıkıyor...::)
tamam cnm görüşürüzopuyorumnanaktanben yemekteyim bi 15 dk sonara gelirim
laelaelaelaelaeen sonunda başardım heheeeeee çileden çıktın sende beloş gibisırnaşık şey:umursamaz: evet beynimde bitmiş olay
olsun yaww çıkmadık candan ümit kesilmez kanka bendede hala vardır birazcık umut :kedi:
başlayalım bakalım nilüş
citosla sen ilham perilerim olun
gözümün önünde olunki her zaman sizi görüp bende azimleniyim tekrar
hoşgeldin canımselam kızlar cok sevinçliyim memleketten paket gelecekti bugün geldi kayınvalidem bi yelek bi tane sahane süeter işlemiş göndermiş süpriz yaaaaaaa varya nası sevindim anlatamam bide cok güzel sizler ne yapıyosunuz
selam kızlar nasılsınız bakım çalışmalr son gaz devam dimi:jeyyar:
hoşgeldin canım
bende hediye almaya bayılırım
kim sevmezki demi kaydirigubbakcemile3
sanamı yapılmış yoksa bebek yeleği ve süveterimi cnm
özbekçim hoşgeldin
çalışmalara devam tabi hiç dururmuyuk :kedi:
slm cnm hadi gözün aydın güle güle giy cnmkaydirigubbakcemile5resmini eklede bizde görelimkaydirigubbakcemile3selam kızlar cok sevinçliyim memleketten paket gelecekti bugün geldi kayınvalidem bi yelek bi tane sahane süeter işlemiş göndermiş süpriz yaaaaaaa varya nası sevindim anlatamam bide cok güzel sizler ne yapıyosunuz
slm özbekcim opuyorumnanaktanben ön hazırlık çalışmalarına başlıycam kaydirigubbakcemile3asıl çalışmalar şubatta benim:kedi:selam kızlar nasılsınız bakım çalışmalr son gaz devam dimi:jeyyar:
ben vermedim zaman bozmuyorum morelimi nilücüm çünkü vücudumun direnç gösterdini biliyorum :sinifsinif:bende tatlı krizim tutunca sütlaç yapıp yiyom tatlandırıcıyla :kedi:napıyım çikolata yemiyorum çünkü bir başlarsam bi kutu yerim hiç soluksuz iyisimi tadını almıyım:bbo:
tamam cnm görüşürüzopuyorumnanaktan
laelaelaelaelaeen sonunda başardım heheeeeee çileden çıktın sende beloş gibisırnaşık şey
kanki nilüyüde listeye eklermisin kaydirigubbakcemile5uğurlu ellerinleyerimseniben
bana yapmış canım bebişimin ceyizinide yapıyo babaannesi inşallah emeklerini bosa cıkarmaz sen ne yapıyon bebem dur resimlerini ekleyeyimde sizde görün
ewet cnm seninkilera.sbereketli garusun maşallah ne zaman senle muhabbete başlasak müşteri yığılıyorsırnaşık şeyuğurumsun sen benim eminim burdaki herkese uğur getircen a.s.:1shok: benimmi ellerim uğurlu vışşş duyda inanma -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
ewet cnm seninkilera.sbereketli garusun maşallah ne zaman senle muhabbete başlasak müşteri yığılıyorsırnaşık şeyuğurumsun sen benim eminim burdaki herkese uğur getircen a.s.
2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:
BELENAY
BEBİSKOM
CİTOS2903
ÇAKILTASI
DİVİNİTY
DYD
ENKA00
GRİPİN
KUMSAL
LADY34
MARALL
MOPSY
PASAKLIMİNİKTANRIÇA
SUDENUR80
VALE_14
YAREN38
YSM_YSM
:lepi: başka varmı
YOMCAM:):)opuyorumnanaktan
kızlar valla ben hamileyken bebek için aldığım ufak tefek şeyleri hediye götürüyorum...çok sinirimi bozuyor evde durdukça...
bebek telsizi almıştık arçelikten bide tulum ..ilk hamiş olduğumu öğrendiğim zaman ..
sonra en son doğum yapan arkadaşım vardı ya ona götürcem onları..bide adidas ayakkabı var ama onuda koyarsam çok fazla olacak görmemiş gibi......
dünde kayınvalidem diyor ki kızım korunuyomusunuz napıyosunuz neden olmadı diyor..anne zaten yeni atlattık 3 ay korunuyosun sonra diyorum..ama tabi 3 ay korunduktan sonrada 4 ay geçtiiimafoldumben
neden olmuyor anlamadım vallahiiii yaaaaaaaa
kızlar buraya böyle eklemeyi basardım anca:kedi: