2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

kaydirigubbakcemile5iyidir cnm sen naptın iyi oldunmu biraz kujuum:teselli:

ay bişi içtim çitosum gözüm açıldı resmen,
çay ocağındaki ablaya dedim iyi değilim ben
ben ot kaynatınca haber veririm sana dedi kaynatmış işte ıhlamur, zencefil, adaçayı falan daha bi sürü faydalı ot
onu içtim sıcak sıcak bi süre midem feci bulandı ama geçti çok şükür
ay valla gözüm açıldı resmen ya akannehir

dscn0819fi.jpg

kızlar bu testimin resmi ... kuzenime gönderdim o çok bilir :)

bir de siz yorum yapınnnn ne diyorsunuz

herkese merhaba kızlar ancak gelebildim kusura bakmayın
pasaklıcım geçmiş olsun cnm a.s.

domuz gribi aşısı bizde ailecek olacaz minişcim
aşıya illaki muhalefet olacaklar çıkacaktı vede çıktı
eğer aşıyı getirmeseydi bakanlık vay anam domuz gribinin aşısı varda niye getirmiyorlar derlerdi bu seferde
bizim millet nere çekmek istiyorsa o tarafa çekiyor

yok zaten değilimdir heralde. kuzenim üzerine su falan sıçramış daılmış çizgi diye ir yorum yaptı....

eeee bu sabahki testte negatif tek çizgi çıktığı için umut yok yani ...yarın akşam doktora gideyim de belki kan testi yaparlar orda değilse yine farlutal + klomen dopingi yapcam :(

herkese merhaba kızlar ancak gelebildim kusura bakmayın
pasaklıcım geçmiş olsun cnm a.s.

domuz gribi aşısı bizde ailecek olacaz minişcim
aşıya illaki muhalefet olacaklar çıkacaktı vede çıktı
eğer aşıyı getirmeseydi bakanlık vay anam domuz gribinin aşısı varda niye getirmiyorlar derlerdi bu seferde
bizim millet nere çekmek istiyorsa o tarafa çekiyor

teşekkür ederim divim opuyorumnanaktan

ben bu aşı konusunda biraz katı düşünüyorum
sonuçta bu ülke kuş gribi diye bir şey atlattı
çok daha ağırdı hayvanlar telef edildi, insanlar öldü, dünyaya yayıldı ama aşı falan getirilmedi
bunda da insanlar ölüyor ama aşı icat ettiler
benim nedense güvenim yok :sinifsinif:

selam millet geçmişi okudum geldim keyifler yerinde olsun aman
hastalık aşı muhabbeti var ama hastamız yoktur inşallah aramızda

pasaklım geçmiş olsun sana da üşüttün mü acaba
aşı konusunda olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu
benim de kronik bornşitim var çocuklugumdan her ne kadar son yıllarda atak yapmasa da bir mazimiz var
çok endişelendim o açıdan risk grbunda sayılırım diye ama evden de çıktıgım kimesyle de görüştüğüm yok
kararsız kaldım açıkcası ama içimden bir ses de güvenemedi gitti bu aşılara..
sadece domuz gribi aşısı için değil böyle toplu kampnyalar seklinde yapılan asılar korkutuyor benı
sebepsiz belki de mantıksız ama ne biliyim biraz pimpirikliyimdir
felaket senaryoları çoktur kafamda benim e biraz da septik olunca sonuç böyle oluyor işte:))

kız çitos sana dün sormuştum görmedin sanırım benim de zayıflamam gerekiyor
ama önce motive olmam kendime inanmam ve metabolizmamı hızlandırmam sart..
bu konuda varsa tavsıyelerın beklıyorum en acılınden canım..

Son düzenleme:
yok zaten değilimdir heralde. kuzenim üzerine su falan sıçramış daılmış çizgi diye ir yorum yaptı....

eeee bu sabahki testte negatif tek çizgi çıktığı için umut yok yani ...yarın akşam doktora gideyim de belki kan testi yaparlar orda değilse yine farlutal + klomen dopingi yapcam :(
birdahaki aya inşallah
kan testinide yaptırmadan umut kesmeyelim ama senden yinede
teşekkür ederim divim opuyorumnanaktan

ben bu aşı konusunda biraz katı düşünüyorum
sonuçta bu ülke kuş gribi diye bir şey atlattı
çok daha ağırdı hayvanlar telef edildi, insanlar öldü, dünyaya yayıldı ama aşı falan getirilmedi
bunda da insanlar ölüyor ama aşı icat ettiler
benim nedense güvenim yok :sinifsinif:

selam millet geçmişi okudum geldim keyifler yerinde olsun aman
hastalık aşı muhabbeti var ama hastamız yoktur inşallah aramızda

pasaklım geçmiş olsun sana da üşüttün mü acaba
aşı konusunda olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu
benim de kronik bornşitim var çocuklugumdan her ne kadar son yıllarda atak yapmasa da bir mazimiz var
çok endişelendim o açıdan risk grbunda sayılırım diye ama evden de çıktıgım kimesyle de görüştüğüm yok
kararsız kaldım açıkcası ama içimden bir ses de güvenemedi gitti bu aşılara..
sadece domuz gribi aşısı için değil böyle toplu kampnyalar seklinde yapılan asılar korkutuyor benı
sebepsiz belki de mantıksız ama ne biliyim biraz pimpirikliyimdir
felaket senaryoları çoktur kafamda benim e biraz da septik olunca sonuç böyle oluyor işte:))

valla aşıyı mecbur etmediler isteyen vurunuyor
benim şahsi düşüncemdi kızlar
akrabalarımdan sağlıkçılar var onlar aşıda risk yok vurunun dedikten sonra biz vurunmaya karar verdik

slm cnm opuyorumnanaktancanım kusura bakma görmedim sanırım yazdını :kedi:işteyim şuan sana uyguladığım rejim listesini yazayım akşam eve gidince burda bi arkadaş daha istemişti onada faydası olur belkimsositososito

slm cnm opuyorumnanaktancanım kusura bakma görmedim sanırım yazdını :kedi:işteyim şuan sana uyguladığım rejim listesini yazayım akşam eve gidince burda bi arkadaş daha istemişti onada faydası olur belkimsositososito

saol tatlım ınsallah faydalanırım ama önce inanmak ve niyet önemli ah işte o bende yok bayılıyorum yemeye tek mutlulugum valla sırnaşık şey

birdahaki aya inşallah
kan testinide yaptırmadan umut kesmeyelim ama senden yinede

valla aşıyı mecbur etmediler isteyen vurunuyor
benim şahsi düşüncemdi kızlar
akrabalarımdan sağlıkçılar var onlar aşıda risk yok vurunun dedikten sonra biz vurunmaya karar verdik

yirim seni ben yiriiim tabii ki de saygı duyuyorum kararına bebişim niyeyse ben yaptırmak istemiyorum onu demek istemiştim Şeniz

rüyamda gebelik testi gördüm belli belirsiz ikinci çizgi vardı ve ben bence değil imkansız diyodum benim rüyalarım kesin netice verir kim hamile bu sefer kimin habericisiyim

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: hep rüya hep rüya hep rüya allaha bari rüyalardada gösterme diyorum ama olsun rüyada olsa yaşıyorum işin komik tarafı her hamile rüyamda inanmayıp bu bi rüya olmalı bu geröek olamaz imkansız bu demem :umursamaz::umursamaz:

kızlar hamile kalmadan önce ne gibi hazırlıklar yaptırmamız gerekiyor bilen varmı? yani test,doktor neler yapılmalı,nelere baktırılmalı yardımcı olurmusunuz?

günaydın canlar nasılsınız izmirde yağmur var hava kapalı ama gönlümüz aydınlık umutluyuz 2010 hayırlara vesile olsun istiyoruz daha ne olsun değilmi
deryaberil canım bende adetim 3 gün geçince est yapmıştım aynı senin test gibi çıktı çizgi sanki var gibi sanki ok gibi herkese sordum yok demişti ama ben görüyordum aradan 5 gün geçti bir daha yaptım çift çizgi net çıktı inşallah seninde öle olur

Back
X