- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile5iyidir cnm sen naptın iyi oldunmu biraz kujuum:teselli:selam kızlar zemuszemus
herkes nasıl bugün keyifler yerindedir umarım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5iyidir cnm sen naptın iyi oldunmu biraz kujuum:teselli:
kızlar bu testimin resmi ... kuzenime gönderdim o çok bilir :)
bir de siz yorum yapınnnn ne diyorsunuz
herkese merhaba kızlar ancak gelebildim kusura bakmayın
pasaklıcım geçmiş olsun cnm a.s.
domuz gribi aşısı bizde ailecek olacaz minişcim
aşıya illaki muhalefet olacaklar çıkacaktı vede çıktı
eğer aşıyı getirmeseydi bakanlık vay anam domuz gribinin aşısı varda niye getirmiyorlar derlerdi bu seferde
bizim millet nere çekmek istiyorsa o tarafa çekiyor
birdahaki aya inşallahyok zaten değilimdir heralde. kuzenim üzerine su falan sıçramış daılmış çizgi diye ir yorum yaptı....
eeee bu sabahki testte negatif tek çizgi çıktığı için umut yok yani ...yarın akşam doktora gideyim de belki kan testi yaparlar orda değilse yine farlutal + klomen dopingi yapcam![]()
teşekkür ederim divim opuyorumnanaktan
ben bu aşı konusunda biraz katı düşünüyorum
sonuçta bu ülke kuş gribi diye bir şey atlattı
çok daha ağırdı hayvanlar telef edildi, insanlar öldü, dünyaya yayıldı ama aşı falan getirilmedi
bunda da insanlar ölüyor ama aşı icat ettiler
benim nedense güvenim yok :sinifsinif:
selam millet geçmişi okudum geldim keyifler yerinde olsun aman
hastalık aşı muhabbeti var ama hastamız yoktur inşallah aramızda
pasaklım geçmiş olsun sana da üşüttün mü acaba
aşı konusunda olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu
benim de kronik bornşitim var çocuklugumdan her ne kadar son yıllarda atak yapmasa da bir mazimiz var
çok endişelendim o açıdan risk grbunda sayılırım diye ama evden de çıktıgım kimesyle de görüştüğüm yok
kararsız kaldım açıkcası ama içimden bir ses de güvenemedi gitti bu aşılara..
sadece domuz gribi aşısı için değil böyle toplu kampnyalar seklinde yapılan asılar korkutuyor benı
sebepsiz belki de mantıksız ama ne biliyim biraz pimpirikliyimdir
felaket senaryoları çoktur kafamda benim e biraz da septik olunca sonuç böyle oluyor işte:))
kız çitos sana dün sormuştum görmedin sanırım benim de zayıflamam gerekiyor
ama önce motive olmam kendime inanmam ve metabolizmamı hızlandırmam sart..
bu konuda varsa tavsıyelerın beklıyorum en acılınden canım..
slm cnm opuyorumnanaktancanım kusura bakma görmedim sanırım yazdını :kedi:işteyim şuan sana uyguladığım rejim listesini yazayım akşam eve gidince burda bi arkadaş daha istemişti onada faydası olur belkimsositosositokız çitos sana dün sormuştum görmedin sanırım benim de zayıflamam gerekiyor
ama önce motive olmam kendime inanmam ve metabolizmamı hızlandırmam sart..
bu konuda varsa tavsıyelerın beklıyorum en acılınden canım..
slm cnm opuyorumnanaktancanım kusura bakma görmedim sanırım yazdını :kedi:işteyim şuan sana uyguladığım rejim listesini yazayım akşam eve gidince burda bi arkadaş daha istemişti onada faydası olur belkimsositososito
birdahaki aya inşallah
kan testinide yaptırmadan umut kesmeyelim ama senden yinede
valla aşıyı mecbur etmediler isteyen vurunuyor
benim şahsi düşüncemdi kızlar
akrabalarımdan sağlıkçılar var onlar aşıda risk yok vurunun dedikten sonra biz vurunmaya karar verdik
rüyamda gebelik testi gördüm belli belirsiz ikinci çizgi vardı ve ben bence değil imkansız diyodum benim rüyalarım kesin netice verir kim hamile bu sefer kimin habericisiyim