Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım derya beril.pkoluyum ve kilo sorunum var.
Bence hamilesin..benim de bölee çıkmıştıı .. :)
NE DİYORSUN ???
nasıl hamiş kalcazzz??? ben 98den beri pko yum . . 1 yıldır evliiym . korunmuyorum ara ara klomen kullandım doğum kontrol de kullandım ama hala bebiş yok . 81 kiloyum . 160cm boyum.. za yıf la ya mı yo rummmmmm
bir ilaç olsa içsem sabaha dal gibi olsammmm
sen ne yapıyorsunnn
günaydın valecim hoşgeldina.s.iyiyim cnm sen nasılsınyerimsenibengünaydın herkese nasılsınız
günaydın valecim hoşgeldina.s.iyiyim cnm sen nasılsınyerimseniben
canım üzülme kan testi felan yaptırdınmı belki geç döllenme falan olabilir :teselli:iyi degilim canım adetim gecikti ama negatif sonuc adet olmuyom kafayı yicem ya herseyde bi hayır vardır sen nerelerdeydin dün yoktunuz size cok ihtiyacım vardı:çok üzgünüm:
test falan yaptınmı cnm CADIARZUbirde kaç gün oldu kullanalı en geç kutu bittikten sonra bir hafta içinde oluyorsun fisfisfisguneydın herkese arkadaslar bebıs cok ıstıyorum farlutal kullandım ama hala hastalanmadım akıntımda cogaldı sızce neden olabılır fıkrı olan varmı
bu ilaç adetini sökmesi için vermiş cnm dktrun çünkü onun için kullanılıyor 10 gün içinde olmazsan tekrar dktrunu ara cnma.sılaca baslamadan once test yaptı doktorum yoktu bısey ılac bıtelı 6 gun oldu ama hala gelmedı ya bu ılacın ne gıbı etkısı var onuda bımıyorum daha oncede kullandım 2 gun sonra olurdum hep acaba ılac gebelıgı kolaylastırıyormu acaba
zaten oluşmamışki sana bu ilacı vermiş cnm yerimsenibenakıntın normalmi onu bilemem dktruna sorsan daha iyi olabilir cnm yanlış yönlendirmek istemem senia.stesekkurederım kullanırken gebelık olsması gıbı bır durum soz konusu degıl dımı...bırde akıntı normalmı...bılgınız varmı..