2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

ben varım derya beril.pkoluyum ve kilo sorunum var.

NE DİYORSUN ???
nasıl hamiş kalcazzz??? ben 98den beri pko yum . . 1 yıldır evliiym . korunmuyorum ara ara klomen kullandım doğum kontrol de kullandım ama hala bebiş yok . 81 kiloyum . 160cm boyum.. za yıf la ya mı yo rummmmmm
bir ilaç olsa içsem sabaha dal gibi olsammmm

sen ne yapıyorsunnn

ahh ahh bu kilolar nasıl vericez bilmiyorum ben 80 kiloydum 10 klio verdim 70 kiloyla hamile kaldım kürtaj olduğumda 68 kiloydum şimdi yine 78 ühü ühü nasıl gider bu kilolar bilmem çok çalışmak lazım çoooooooooooooook şu çitosu bi kıskanamadım gitti kıskansam hemen zayıflayacağım maşallah çitosuma valla azimli çıktı kız çitos seviyom seni rabbim nazarlardan korusun devam devam valla benim kiloma gelmişsin maşallah arkadaşıma

NE DİYORSUN ???
nasıl hamiş kalcazzz??? ben 98den beri pko yum . . 1 yıldır evliiym . korunmuyorum ara ara klomen kullandım doğum kontrol de kullandım ama hala bebiş yok . 81 kiloyum . 160cm boyum.. za yıf la ya mı yo rummmmmm
bir ilaç olsa içsem sabaha dal gibi olsammmm

sen ne yapıyorsunnn

bol su içiyorum.beyaz ekmek tüketmiyorum.bol meyve günde 1 avuç ta kuruyemiş yiyorum.pko da var.ondan dolayı kilo vermem gerekiyo en başta.1.62 70 kiloyum

günaydın canlar nasılsınız yine hrkes uykud herhal hey ahali kalkın artık sabah oldu

herkese günaydınlarrrropuyorumnanaktan
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hepiniz hoşgeldiniz kızlar inşallah umut listesi uğur getirir sizlerede:CüvCüv:
beloşum bende seni çok seviyom cnm inşallah ilk hamile sen olursun liste başında olduğun gibi:Saruboceq:
deryacım morelini bozmak yok pkolu olmak hiç çocuk sahibi olmuycan anlamına gelmiyor cnm :delphin:
biraz sabır gerektiriyor bu kilolardan kurtulmak için bir şey yiyeceğin zaman gözünün önüne bebek getir şuan omu önemli senin için yoksa elinde kalorili herneyse yiyeceğin şeymi önemli yerimsenibenben öyle motive ediyorum kendimi şuan bebek herşeyden önce geliyor benim için nasılsa hamiş kalınca bol bol yiyorsun canının istediğinden sende kendi kendine motive etmeye çalış cnm herşey beyinde bitiyor unutma yasakkelimeben hayatımdan 3 beyazı çıkardım cnm sebze ve meyva ağırlıklı besleniyorum beyaz ekmek ağzıma sürmüyorum günde sadece 2 dilimcik kepekli ekmek yiyorum onuda sabah kahvaltı ederken yiyorum diğer öğünlerde yemek ve salata yoğurt öyle besleniyorum ara öğünlerimde yeşilçay ve meyva yiyorum günde en az 1 saat sporumu yapıyorum bu hafta kocik beni spor salonuna kaydettirecek haftada 3 gün ordada spor yapıcam artık bu yola baş koydum ne gerekiyorsa yapıcam bebiş için Çok üzgünüm çoookbu yazdıklarım umarım sizide etkiler ve biran önce başlarsınız rejime ve spora alkisalkisalkis

günaydın valecim hoşgeldina.s.iyiyim cnm sen nasılsınyerimseniben

iyi degilim canım adetim gecikti ama negatif sonuc adet olmuyom kafayı yicem ya herseyde bi hayır vardır sen nerelerdeydin dün yoktunuz size cok ihtiyacım vardı:çok üzgünüm:

iyi degilim canım adetim gecikti ama negatif sonuc adet olmuyom kafayı yicem ya herseyde bi hayır vardır sen nerelerdeydin dün yoktunuz size cok ihtiyacım vardı:çok üzgünüm:
canım üzülme kan testi felan yaptırdınmı belki geç döllenme falan olabilir :teselli:
dün malesef bende bunalımdaydım hiç kimseyle konuşasım yoktu herşeye gözüm doldu senağlamaağladım hafif bi buhran geçirdim bugün iyiyim ama çok şükür:Saruboceq:
canım sende çok kafaya taktığın için oluyor sanırım :teselli:dktra gittinmi pekiCADIARZU

guneydın herkese arkadaslar bebıs cok ıstıyorum farlutal kullandım ama hala hastalanmadım akıntımda cogaldı sızce neden olabılır fıkrı olan varmı

guneydın herkese arkadaslar bebıs cok ıstıyorum farlutal kullandım ama hala hastalanmadım akıntımda cogaldı sızce neden olabılır fıkrı olan varmı
test falan yaptınmı cnm CADIARZUbirde kaç gün oldu kullanalı en geç kutu bittikten sonra bir hafta içinde oluyorsun fisfisfis

ılaca baslamadan once test yaptı doktorum yoktu bısey ılac bıtelı 6 gun oldu ama hala gelmedı ya bu ılacın ne gıbı etkısı var onuda bımıyorum daha oncede kullandım 2 gun sonra olurdum hep acaba ılac gebelıgı kolaylastırıyormu acaba

ılaca baslamadan once test yaptı doktorum yoktu bısey ılac bıtelı 6 gun oldu ama hala gelmedı ya bu ılacın ne gıbı etkısı var onuda bımıyorum daha oncede kullandım 2 gun sonra olurdum hep acaba ılac gebelıgı kolaylastırıyormu acaba
bu ilaç adetini sökmesi için vermiş cnm dktrun çünkü onun için kullanılıyor 10 gün içinde olmazsan tekrar dktrunu ara cnma.s

tesekkurederım kullanırken gebelık olsması gıbı bır durum soz konusu degıl dımı...bırde akıntı normalmı...bılgınız varmı..

tesekkurederım kullanırken gebelık olsması gıbı bır durum soz konusu degıl dımı...bırde akıntı normalmı...bılgınız varmı..
zaten oluşmamışki sana bu ilacı vermiş cnm yerimsenibenakıntın normalmi onu bilemem dktruna sorsan daha iyi olabilir cnm yanlış yönlendirmek istemem senia.s

Avrupalılar kısırlık tedavisi için başvuran kadınlarda özellikle aradıkları nokta sigara kullanmamaları ve şişman olmamaları

bunun için anketler bile açan uzmanların bu tür kadınların alışkanlıkların vazgeçmeden kendilerine kesinlikle başvurmalarını istemiyor...

Konuyla ilgili detaylı bilgilere gelince

Avrupalı kısırlık uzmanlarının yüzde 40′ı, sigara içenlere ve şişmanlara tüp bebek tedavisi uygulanmamasını istiyor. BBC’nin haberine göre, kısırlık uzmanları arasında yapılan ankete katılanların yüzde 29′u ise tüp bebek yöntemini herkesin deneyebilmesini savunuyor. Anket, ilk tüp bebek olan Manchesterlı Louise Brown’un 30. yıldönümü dolayısıyla yapıldı.

Sigara ve aşırı kiloların kısırlık şansını artırdığına dikkat çeken doktorlar, tedavi olmak isteyen kadınların önce alışkanlıklarını değiştirmesi gerektiğini söylüyor.

Londra’daki Kings College’da çalışan ünlü kısırlık uzmanı Profesör Peter Braude, en büyük sorunu şişman kadınlarla yaşadıklarını söyledi.

Profesör Braude “Kilonun hamilelik şansını ciddi şekilde etkilediği konusunda kanıtlar var. Bu hem aşırı şişman hem de aşırı zayıf olanlar için geçerli” diye konuştu.

Fakat Profesör Braude’a göre sigara içmenin etkileri konusunda aynı derecede sağlam çalışmalar yok; yalnızca kadınlarda yumurta üretimini etkileyebileceğini gösteren araştırmalar var.

Kısırlık uzmanları, şimdilik kimseyi sigara içtiği ya da kilolu olduğu için geri çevirmediklerini, sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeye teşvik ettiklerini vurguluyor.

“Kriter olmamalı”
Hastaları temsil eden Kısırlık Ağı ıngiltere örgütünden Clare Brown ise kendilerinin de sağlıklı yaşam önerisinde bulunduğunu, ancak bu tür kriterlerin hastaları reddetmek için kullanılmasını doğru bulmadıklarını belirtti.

Ankete katılan doktorların yarıdan fazlası, yeni tüp bebek yöntemlerinin yeterince testlere tabi tutulmadan halka sunulmasından rahatsız olduklarını da belirtti.

Bu alanda uygulanmaya başlanan son önlemler arasında embriyolarda anormallik taraması yapan PGS yöntemi var.

PGS hakkında geçen yıl yayımlanan bir raporda, bu yöntemin kısırlık tedavisinde hamile kalma şansını azalttığı belirtilmişti.

Avrupalı kısırlık uzmanları arasında yapılan ankette ayrıca doktorların üçte ikisi, önümüzdeki 30 yılda tüp bebek talebinin artacağı tahmininde bulundu.

Bunun sebeplerinden biri, sudaki hormonlar gibi faktörler yüzünden erkeklerde kısırlık oranının artması.

Ancak başlıca sebep hala, insanların daha geç yaşlarda çocuk sahibi olması.

Son düzenleme:
2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ
:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
8-) Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
18-) nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
28-) xaysex
29-) sadiye77
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) dil_nur
36-) rufeyde serra
37-) eleyna
38-) Mestitosh
39-) deryaberil
40-) faddim
41-) mawwi35

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1-) rozalin......................:nazar: :nazar: :nazar:maşallah nazar değmesin hamilemize
2-) nsb...........................:nazar: :nazar: :nazar:maşallah nazar değmesin hamilemize

deryaberil...faddim....mawwiş35 kızlar hoşgeldiniz ekledim listeye
fazla yerleşmeyin biran önce alt listeye terfi edin hee gözüm üstünüzde yerimseniben

deryaberilcim kusura bakma dün çok meşguldüm listeyi güncelleyip çıktım benden sonraki yazdığın mesajı göremedim cnm
o kadar test hakkında konuştuk evette ben acaba hangi akla hizmet ediyodum listeye yazmayı akıl edemedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X