Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 olur heralde senin niyetine okurhmm CADIARZU ben kociki 1 yasin okumaya zor ikna ediyom
görümcem okusa olmazmı kocikle aynı kandanlar şutarafagitti
bir haftada bitcek diye bişi yokki kanki kitaptada yazıyor okuyabildiğin kadar okuycan yorunca bırakıp tekrar başlıycan şakkıdıgünde 6 saat uyuyom kanki gerisini sen hesap et bazen 5 saatte oluyor çok uyku düşkünlüğüm yokherşeyi sırayla yapıyom meraklanma sositososito
sağol cnm bizde iyiyiz a.s.akşamlarıda giriyom ama denk gelmiyoz herhalsengözlerimebaksanab
nilüüüüüüüüüşşşşşşşşş botların ve çantan çok güzel bayıldım bende alacam bananeeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden
istediğin herşey için okuyabilirsin canım önemli olan niyetselam kızlarrr
son 2-3 sayfayı okudummda bu tefriciyeyi siz bebek için mi okuyorsunuz?
4444 tefriciye benim bildiğim sadece maddi ye bağlı bir şey için okunuyordu benmi yanlış biliyorum acaba....CADIARZU
yaz bakalım canım belki anlarız yorumlarızresimler çok güzel mopsy ya ben de atanırsm hayalım ilk maasımla praga gıtmektı ayy ınsallah
kızlar ya hormon testlerımı yorumlayabılcek bırı yok mu ıcımzden sordum kımse ses etmedı![]()
kaydirigubbakcemile3 olur heralde senin niyetine okur
resimler çok güzel mopsy ya ben de atanırsm hayalım ilk maasımla praga gıtmektı ayy ınsallah
kızlar ya hormon testlerımı yorumlayabılcek bırı yok mu ıcımzden sordum kımse ses etmedı![]()
inş. canımyaz bakalım canım belki anlarız yorumlarız
evet evet benim niyetime okusun
o adet oluncada onun niyetine ben okurum zemuszemus
bu arada 70 tane yasin okuyanın her dileğide gerçekleşiyomuş
günde 7 tane okuyup 10 günde bitirmeyi düşünüyorum inşallah
hayırlı Cumalaaaaarr opuyorumnanaktan
hamiş kalmaya çalışan arkadaşlarrrrııııımmmm
buarada domuz eti kıymasının kilosu 1euro şaka gibi,
acayip teşvik edici diğerleri için,yani onlar kilosu 5-10 euro olan inek etine o kadar para vermiyorlar,yada çok azı.
bende çok duydum bi tadına bakanı
resimler çok güzel mopsy ya ben de atanırsm hayalım ilk maasımla praga gıtmektı ayy ınsallah
canım 7 tane onun divin yazdı yasin okunuyormuş benim dediğim 41 gün boyunca günde 1 tane meryem suresi çok faydası oluyor tavsiye ederim benim başım geleni bu ay yazdım 1 2 sayfa geride şimdi çıkmam lazım kızımı almaya gitcem anaokulundandomuz çok ucuz.çünkü çok çabuk ürüyorlar ve büyüyorlar.hemen kesilecek kıvama geliyormuş kısa sürede.oyüzdende çok ucuz..dana falan pahallı geliyor onlara.