2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

mrb arkadaşlar bende 2010 bbek isteyenlerdenim
ben 6 aylık bebegimi ekim ayında kaybettim.doktur marta kadar beklemem gerek dedi.
inş. martan sonra hamile kalırım benide listeye ekleyin lütfen.

kızl r ya niye bu kadar karamsarsınız herkesin nasibi ayrı hadi bakim boşverin başkalarını siz şimdi düşünün adetiniz gecikmiş test yapıyorsunuz aman oda ne çift çizgi birden ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz bir anlık şaşkınlığın ardından lavobadan çığlık sesleri geliyor eşiniz ne olduğunu anlamadankoşup geliyor yanınıza ve ayyy amma seneryo yazdım he
h bu bebek özlemi yokmu kaynımın hanımı hamile kardeşimin hanımı hamile üstelik ikinciyi doğuracaklar hepimiz aynı dönemde evlendik onlar ikinciyi yaparken ben bir tane bile doğuramadım ama inanın hiç kıskanmıyorum rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah hatta kardeşimin hanımı arayıp abla hamileyim deyince sevinçten havalara uçtum kızlar herkesin bir kısmeti nasibi vardır üzülmeyin mutsuz olmayın rabbim neyi takdir etti neyi nasip etti biz bilemeyiz ama şunu biliyorum o herşden iyi bilendir bize bunu nasip ettiyse bir hikmeti vardır mutlaka ayyy yaşlanıyorum galiba neneler gibi nasihat ettim he he he olacak kızlar olacak bizimde bir gün olacak yeterki hayırla ve sağlıkla gelsinler yaramazlar

doğru söylüyorsun canım.
hep böyle pozitif düşünmek lazım.
inş. bende başarırım.

benimde aynen oğluşumu çok özlüyorum mafoldumbenodasındaki hiç bir eşyaya dokunmadık hala duruyor öylece mafoldumbenkokusunu bile duyamadan gitti ufff çok kötü oldum bugün yine senağlama

bence iyiki duymamışsın benim iki gün anımda kaldı, emzirdim, bezini değiştim, şimdi her an bunlar aklımda yaşamamak daha iyi, gzlerini ellerini fotoğraflarını herşeyini çok özlüyorum

günaydın canlar nasılsınız bakalım açılışı ypim dedim şimdi işlere daldım mı uğrayamayabilirim ama güzel ve hayrlı bir gün olmsı dileğiyle

herkese günaydınlarrropuyorumnanaktan
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgelmişinizbuyrunnnnnnnnn
kızlar bugün spor günüm yine 9,30 ta gitcem 12,00 de gelcem ben gelesiye toplaşın bakemkaydirigubbakcemile4

canlarım günaydın....
benim bgn adet olmam gerekio...
ama ben dün akşam dayanamadım ve test yaptım sonuç herzamanki gibi negatif....
üffffffffffffffffffffffffff......

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt günaydın günaydın günaydın güzelliklerim benim opuyorumnanaktan

2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ
:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
8-) Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
18-) nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
28-) xaysex
29-) sadiye77
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) dil_nur
36-) rufeyde serra
37-) eleyna
38-) Mestitosh
39-) deryaberil
40-) faddim
41-) mawwi35

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1-) rozalin......................:nazar: :nazar: :nazar:maşallah nazar değmesin hamilemize
2-) nsb...........................:nazar: :nazar: :nazar:maşallah nazar değmesin hamilemize

arkadaşlar topic 2010 ama benimki de biraz acele etti. adet tarihim 26 aralıktı. ama ben dayanamadım. dün kan testi yaptırdım beta hcg 72.17. bugünde idrar testi yaptı. solukta olsa 2. çizgiyi gördüm. yani hamileyimmmmmmmmmmmm. :sm_cool:2 yılın sonunda nihayet. şükürler olsun sevinmeye bile korkuyorum. inşallah herşey güzel gider. dualarım sizlerle

arkadaşlar topic 2010 ama benimki de biraz acele etti. adet tarihim 26 aralıktı. ama ben dayanamadım. dün kan testi yaptırdım beta hcg 72.17. bugünde idrar testi yaptı. solukta olsa 2. çizgiyi gördüm. yani hamileyimmmmmmmmmmmm. :sm_cool:2 yılın sonunda nihayet. şükürler olsun sevinmeye bile korkuyorum. inşallah herşey güzel gider. dualarım sizlerle

delikafadulden delikafadulden süper canım çok sevindim tebrik ederim Şeniz sositososito :teytey:

2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ
:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
8-) Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
18-) nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
28-) xaysex
29-) mawwi35
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) dil_nur
36-) rufeyde serra
37-) eleyna
38-) Mestitosh
39-) deryaberil
40-) faddim
41-)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1-) nsb
2-) sadiye77........................ alkisalkisalkis :nazar:

oyyy belim ağrıyo benimde galiba geliyor kırmızılar :delphin:

dün gece eşime günüm geçti testi ne zaman yapıyım dedim
oda teste gerek yok yine gecikmiştir dedi :roflol:
zavallıcık herifim 2,5 senedir her gecikmede test alıp başını beklemekten bıktı usandı naapsın :roflol:

oyyy belim ağrıyo benimde galiba geliyor kırmızılar :delphin:

dün gece eşime günüm geçti testi ne zaman yapıyım dedim
oda teste gerek yok yine gecikmiştir dedi :roflol:
zavallıcık herifim 2,5 senedir her gecikmede test alıp başını beklemekten bıktı usandı naapsın :roflol:

ayy canım alemsinz valla..benim herifte geçen soruo senin günün geçmedimi die bende yok daa var diorum..
o benden ii bilo günlerimi maşallah...
günaydın isolde hoşgeldin opuyorumnanaktan

bende seni öpüorum bitenem..
günün güzel olsun..
bu sabah güzel bi haberle başldık..
umarım devamı gelir..

slm kızlar lısdenıze benıde eklermısınız

Back
X