Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızl r ya niye bu kadar karamsarsınız herkesin nasibi ayrı hadi bakim boşverin başkalarını siz şimdi düşünün adetiniz gecikmiş test yapıyorsunuz aman oda ne çift çizgi birden ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz bir anlık şaşkınlığın ardından lavobadan çığlık sesleri geliyor eşiniz ne olduğunu anlamadankoşup geliyor yanınıza ve ayyy amma seneryo yazdım he
h bu bebek özlemi yokmu kaynımın hanımı hamile kardeşimin hanımı hamile üstelik ikinciyi doğuracaklar hepimiz aynı dönemde evlendik onlar ikinciyi yaparken ben bir tane bile doğuramadım ama inanın hiç kıskanmıyorum rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah hatta kardeşimin hanımı arayıp abla hamileyim deyince sevinçten havalara uçtum kızlar herkesin bir kısmeti nasibi vardır üzülmeyin mutsuz olmayın rabbim neyi takdir etti neyi nasip etti biz bilemeyiz ama şunu biliyorum o herşden iyi bilendir bize bunu nasip ettiyse bir hikmeti vardır mutlaka ayyy yaşlanıyorum galiba neneler gibi nasihat ettim he he he olacak kızlar olacak bizimde bir gün olacak yeterki hayırla ve sağlıkla gelsinler yaramazlar
benimde aynen oğluşumu çok özlüyorum mafoldumbenodasındaki hiç bir eşyaya dokunmadık hala duruyor öylece mafoldumbenkokusunu bile duyamadan gitti ufff çok kötü oldum bugün yine senağlama
2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) divinity
7-) dyd
Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2xaysex
29-) sadiye77
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) dil_nur
36-) rufeyde serra
37-) eleyna
3Mestitosh
39-) deryaberil
40-) faddim
41-) mawwi35
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
1-) rozalin......................![]()
![]()
maşallah nazar değmesin hamilemize
2-) nsb...........................![]()
![]()
maşallah nazar değmesin hamilemize
arkadaşlar topic 2010 ama benimki de biraz acele etti. adet tarihim 26 aralıktı. ama ben dayanamadım. dün kan testi yaptırdım beta hcg 72.17. bugünde idrar testi yaptı. solukta olsa 2. çizgiyi gördüm. yani hamileyimmmmmmmmmmmm. :sm_cool:2 yılın sonunda nihayet. şükürler olsun sevinmeye bile korkuyorum. inşallah herşey güzel gider. dualarım sizlerle
oyyy belim ağrıyo benimde galiba geliyor kırmızılar
dün gece eşime günüm geçti testi ne zaman yapıyım dedim
oda teste gerek yok yine gecikmiştir dedi :roflol:
zavallıcık herifim 2,5 senedir her gecikmede test alıp başını beklemekten bıktı usandı naapsın :roflol:
günaydın isolde hoşgeldin opuyorumnanaktan
arkadaşlar topic 2010 ama benimki de biraz acele etti. adet tarihim 26 aralıktı. ama ben dayanamadım. dün kan testi yaptırdım beta hcg 72.17. bugünde idrar testi yaptı. solukta olsa 2. çizgiyi gördüm. yani hamileyimmmmmmmmmmmm. :sm_cool:2 yılın sonunda nihayet. şükürler olsun sevinmeye bile korkuyorum. inşallah herşey güzel gider. dualarım sizlerle