Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:teselli:şubata kadar bekle kanki ikimizde aynı anda gidelim dktra olurmu bakalım bu sefer doğal yolla olucakmı bebişim:gitmesenağlama off geçen gün günde ne kadar sinir oldum hala etkisindeyim
ocakta tedaviye tekrar başlıyacam ben böyle giderse mafoldumben
0,50 den yüksek çıkarsa hamilelik var diye biliyom ama kimyasal değildir umarım niye değerin düştüki :uhm:dktra sormadınmı cnmCADIARZUarkadaşlar beta hcg geçen ay 0.565di.geçen gün tekrar baktırdım.0.66 çıktı.adetime 1 hafta var.kasık ve şiddetli bel ağrısı çekiyorummafoldumben bu ne demek bilen var mı?
sen götür tepsi mantıları etli pideleri içli köfteleri aha öle bakarsın vercem diye:1shok::1shok:
aramızda bişi kalmamış senide solayyıp geçecem benzemuszemuskaydirigubbakcemile3varan ikiiiiiii :roflol::roflol:
çocuk işine gelince onda bende başarısızım malesef:çok üzgünüm:
kız neler yaptın 2 gün ağnat bakem![]()
selam canları ne haber
hoşgeldin valecim nasılsın:1hug:netin düzeldimi artık vereliniortakselam canları ne haber
:teselli:şubata kadar bekle kanki ikimizde aynı anda gidelim dktra olurmu bakalım bu sefer doğal yolla olucakmı bebişim:gitmelmazsa ilaç iğne ne varsa istiycemsenağlama
:teselli:şubata kadar bekle kanki ikimizde aynı anda gidelim dktra olurmu bakalım bu sefer doğal yolla olucakmı bebişim:gitmelmazsa ilaç iğne ne varsa istiycemsenağlama
0,50 den yüksek çıkarsa hamilelik var diye biliyom ama kimyasal değildir umarım niye değerin düştüki :uhm:dktra sormadınmı cnmCADIARZU
delikafadulden vale hoşgeldin canım
nasılsın
net sorununuz halledildimi delikafadulden
hoşgeldin valecim nasılsın:1hug:netin düzeldimi artık vereliniortak
iyiyim canlarım sizler nasılsınız modem de sorun var fazla kalamıyacagım bi bakam dedim biraz sohbet edip kacacam iş yapacam![]()
kaç veriyim demiyorda daha almaktan bahsediyor:mymeka:bizimki can değilmi üleee ben kaç aydır iskender kebab yemiyom biliyonmu sen :çok üzgünüm:ya etli pide akannehirrüyalarıma bile giriyorakannehir70 bi düşeyim o gün ödüllendircem kendimicokacimcoookbenim kıyafetler şuan sana vildoşla beraber girersen olur :roflol:sen adresi ver postalıyim hemen:roflol::umursamaz: açlıktan ölemmi
ben uykusuz kalırsam bide aç kalırsam hiç çekilmem akannehir
tabi beni çeken sen değilsin kocikimin veya kızımın yerinde sen olsan beni kuş sütüyle besler kuş tüyü yataklarda yatırırsın sırnaşık şey sırnaşık şey
sen geç beni :kedi:
bende seni geçerim cokacimcoook
sana bol gelen kıyafetlerinide koliye koy bana yolla bidaha masraf olmasın bize kaydirigubbakcemile
biz topikçe depresyona girmeye hazırlanıyoz
sağa dönüyoz hamile sola dönüyoz hamile :1ninca:
valla artık tahammülüm kalmadı :umursamaz:
bişeyler yapmanın zamanı geldi
günümde geçti hiçbi belirti yok
dün kocike söyledim gecikmişsindir yine ocağın 1 ine kadar test mest yok dedi akannehir
bakalım hayırlısı artıgıntamam şubata kadar bekleyim
zaten adet olsam bi ay soğan kürü bir ayda incir kürü denemek ondan sonra dr gitmek istiyorum
ben iğne istemiycem
sadece klomen tedavisi yaptıracam
olursa olur olmazsa tedavi hayatımda biter artıkın![]()
![]()
bence dktra görün cnm burda ne desek boş inşallah bebişin vardıryerimsenibenayaküstü bi kan testi yaptırdım.işim olduğu için doktorla görüşemedim.daha önce hiç kasık ağrısı yaşamamıştım.umarım kötü birşey çıkmaz:bbo:
:teselli:uyy annemi ösledin mafoldumbenbende çok ösledim anamı ama malesef yukmafoldumbenuzakmı yaşıyorsunuz cnmaynen canım bende aklımdan cıkaramıyom ben adet olmadım hala sinir stres hersey var annemide cok özledim bu günlerde cıldıracam allah yardımcım olsun akannehir
kaç veriyim demiyorda daha almaktan bahsediyor:mymeka:bizimki can değilmi üleee ben kaç aydır iskender kebab yemiyom biliyonmu sen :çok üzgünüm:ya etli pide akannehirrüyalarıma bile giriyorakannehir70 bi düşeyim o gün ödüllendircem kendimicokacimcoookbenim kıyafetler şuan sana vildoşla beraber girersen olur :roflol:sen adresi ver postalıyim hemen:roflol:
aynen canım bende aklımdan cıkaramıyom ben adet olmadım hala sinir stres hersey var annemide cok özledim bu günlerde cıldıracam allah yardımcım olsun akannehir
slm kızlarrrr nasılsınıssss kaynatıyosunuz maşşallahhhhh
:teselli:uyy annemi ösledin mafoldumbenbende çok ösledim anamı ama malesef yukmafoldumbenuzakmı yaşıyorsunuz cnm![]()
kaydirigubbakcemile5slm bitte hoşgeldin sende katıl arayaslm kızlarrrr nasılsınıssss kaynatıyosunuz maşşallahhhhh