2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

senağlama off geçen gün günde ne kadar sinir oldum hala etkisindeyim
ocakta tedaviye tekrar başlıyacam ben böyle giderse mafoldumben
:teselli:şubata kadar bekle kanki ikimizde aynı anda gidelim dktra olurmu bakalım bu sefer doğal yolla olucakmı bebişim:gitme:olmazsa ilaç iğne ne varsa istiycemsenağlama

arkadaşlar beta hcg geçen ay 0.565di.geçen gün tekrar baktırdım.0.66 çıktı.adetime 1 hafta var.kasık ve şiddetli bel ağrısı çekiyorummafoldumben bu ne demek bilen var mı?
0,50 den yüksek çıkarsa hamilelik var diye biliyom ama kimyasal değildir umarım niye değerin düştüki :uhm:dktra sormadınmı cnmCADIARZU

sen götür tepsi mantıları etli pideleri içli köfteleri aha öle bakarsın vercem diye:1shok::1shok:
aramızda bişi kalmamış senide solayyıp geçecem benzemuszemuskaydirigubbakcemile3varan ikiiiiiii :roflol::roflol:
çocuk işine gelince onda bende başarısızım malesef:çok üzgünüm:
kız neler yaptın 2 gün ağnat bakem :delphin:

:umursamaz: açlıktan ölemmi
ben uykusuz kalırsam bide aç kalırsam hiç çekilmem akannehir
tabi beni çeken sen değilsin kocikimin veya kızımın yerinde sen olsan beni kuş sütüyle besler kuş tüyü yataklarda yatırırsın sırnaşık şey sırnaşık şey
sen geç beni :kedi:
bende seni geçerim cokacimcoook
sana bol gelen kıyafetlerinide koliye koy bana yolla bidaha masraf olmasın bize kaydirigubbakcemile

:teselli:şubata kadar bekle kanki ikimizde aynı anda gidelim dktra olurmu bakalım bu sefer doğal yolla olucakmı bebişim:gitme:olmazsa ilaç iğne ne varsa istiycemsenağlama

tamam şubata kadar bekleyim
zaten adet olsam bi ay soğan kürü bir ayda incir kürü denemek ondan sonra dr gitmek istiyorum

ben iğne istemiycem
sadece klomen tedavisi yaptıracam
olursa olur olmazsa tedavi hayatımda biter artıkın :delphin: :delphin:

0,50 den yüksek çıkarsa hamilelik var diye biliyom ama kimyasal değildir umarım niye değerin düştüki :uhm:dktra sormadınmı cnmCADIARZU

ayaküstü bi kan testi yaptırdım.işim olduğu için doktorla görüşemedim.daha önce hiç kasık ağrısı yaşamamıştım.umarım kötü birşey çıkmaz:bbo:

iyiyim canlarım sizler nasılsınız modem de sorun var fazla kalamıyacagım bi bakam dedim biraz sohbet edip kacacam iş yapacamkaydirigubbakcemile4

biz topikçe depresyona girmeye hazırlanıyoz :delphin:
sağa dönüyoz hamile sola dönüyoz hamile :1ninca:
valla artık tahammülüm kalmadı :umursamaz:
bişeyler yapmanın zamanı geldi
günümde geçti hiçbi belirti yok
dün kocike söyledim gecikmişsindir yine ocağın 1 ine kadar test mest yok dedi akannehir

:umursamaz: açlıktan ölemmi
ben uykusuz kalırsam bide aç kalırsam hiç çekilmem akannehir
tabi beni çeken sen değilsin kocikimin veya kızımın yerinde sen olsan beni kuş sütüyle besler kuş tüyü yataklarda yatırırsın sırnaşık şey sırnaşık şey
sen geç beni :kedi:
bende seni geçerim cokacimcoook
sana bol gelen kıyafetlerinide koliye koy bana yolla bidaha masraf olmasın bize kaydirigubbakcemile
kaç veriyim demiyorda daha almaktan bahsediyor:mymeka:bizimki can değilmi üleee ben kaç aydır iskender kebab yemiyom biliyonmu sen :çok üzgünüm:ya etli pide akannehirrüyalarıma bile giriyorakannehir70 bi düşeyim o gün ödüllendircem kendimicokacimcoookbenim kıyafetler şuan sana vildoşla beraber girersen olur :roflol:sen adresi ver postalıyim hemen:roflol:

biz topikçe depresyona girmeye hazırlanıyoz :delphin:
sağa dönüyoz hamile sola dönüyoz hamile :1ninca:
valla artık tahammülüm kalmadı :umursamaz:
bişeyler yapmanın zamanı geldi
günümde geçti hiçbi belirti yok
dün kocike söyledim gecikmişsindir yine ocağın 1 ine kadar test mest yok dedi akannehir

aynen canım bende aklımdan cıkaramıyom ben adet olmadım hala sinir stres hersey var annemide cok özledim bu günlerde cıldıracam allah yardımcım olsun akannehir

tamam şubata kadar bekleyim
zaten adet olsam bi ay soğan kürü bir ayda incir kürü denemek ondan sonra dr gitmek istiyorum

ben iğne istemiycem
sadece klomen tedavisi yaptıracam
olursa olur olmazsa tedavi hayatımda biter artıkın :delphin: :delphin:
bakalım hayırlısı artıgın:delphin:bende soğan sarımsak ot çöp ne varsa kullancem olmazsa ilaca başvurcem:delphin:

ayaküstü bi kan testi yaptırdım.işim olduğu için doktorla görüşemedim.daha önce hiç kasık ağrısı yaşamamıştım.umarım kötü birşey çıkmaz:bbo:
bence dktra görün cnm burda ne desek boş inşallah bebişin vardıryerimseniben

aynen canım bende aklımdan cıkaramıyom ben adet olmadım hala sinir stres hersey var annemide cok özledim bu günlerde cıldıracam allah yardımcım olsun akannehir
:teselli:uyy annemi ösledin mafoldumbenbende çok ösledim anamı ama malesef yukmafoldumbenuzakmı yaşıyorsunuz cnm :delphin:

kaç veriyim demiyorda daha almaktan bahsediyor:mymeka:bizimki can değilmi üleee ben kaç aydır iskender kebab yemiyom biliyonmu sen :çok üzgünüm:ya etli pide akannehirrüyalarıma bile giriyorakannehir70 bi düşeyim o gün ödüllendircem kendimicokacimcoookbenim kıyafetler şuan sana vildoşla beraber girersen olur :roflol:sen adresi ver postalıyim hemen:roflol:

pışıık verecem tabiki
1 ay diyete ve spora ara vermişim daha 1 haftadır yapıyorum sporu ve diyeti ilk haftaya ondan veremedim
birde sen spor salonuna yazıldın ben ona gitmem
evde kalıyım kıçım yer görsün diye çabalarken extra kendime yer çıkarmam asla

birde kocik herşeyden ye az ye diyor ben herşeyi yiyorum
sen kendine resmen işkence ediyon
ye iskenderi nolacak
cokacimcoook bak canım istedi olsada yesek :mymeka:

:teselli:uyy annemi ösledin mafoldumbenbende çok ösledim anamı ama malesef yukmafoldumbenuzakmı yaşıyorsunuz cnm :delphin:

evet canım 16 saatlik uzaklıktayım kokusunu özledim zor zamanlarda hep özlüyorum omzuna yatıp hüngür hüngür aglamak istiyom ama cooooooooooooook uzaksenağlama

Back
X