2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

herkese günaydınlarrrrropuyorumnanaktan
2010 a çok az kaldı hadi hanımlar çalışmaları hızlandırın artık 2010un ilk hamişi kim olucak acaba çok merak ediyomdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.herkese gunaydın kızlar
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar:
:nazar:

masalah herkese ınsalah guzel haberler alırız herkesden
bende 1 ay sonra ınsalah baslıcam calısmalara:utangac:

ve ınsalah olur benımde bebısım:CüvCüv:
bana dıyorlar kurtaj oldukdan sonra cabuk hamile kalırsın :nazar:
dıyorlar herseyın hayırlısı

eleyyna toparlanmana sevindim ayrıca nazar boncuğu içinde teşekkür ederim canım benim sayfa açık ama patronlar burda oldumu yazamıyorum sen nasıl oldun inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine

ayyy helecanladım nazar boncuku hazır bi görem bakam senide
:lepi:tamam cnm hafta sonu çeker koyarım fotolarımı albümezemuszemus
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.herkese gunaydın kızlar
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar:
:nazar:

masalah herkese ınsalah guzel haberler alırız herkesden
bende 1 ay sonra ınsalah baslıcam calısmalara:utangac:
günaydın eleynacım nasılsın cnm iyi oldunmu:teselli:seni çok merak ettim inşallah iyisindir :1hug:canım rabbim sanada hayırlısıyla vericek inşallah hiç üzülme:teselli:

Merhaba arkadaşlar, beni de yazar mısınız listenize?

Dün akşam yaptığım iğneyle uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım.
hoşgeldin haymatlosa.s.listeyi yapan arkadaş güzellik uykusundan uyanınca yazar senide meraklanmakaydirigubbakcemile3hadi hayırlı olsun tedavin cnm rabbim hayırlı bebiş versin sanada:Saruboceq:

kızlar günaydın dün 1 bgn 2 ben hala adet olmadım..
benim yine lanet olasıca pcodan dolayı adetim şaştı kendini galiba...

kızlar günaydın dün 1 bgn 2 ben hala adet olmadım..
benim yine lanet olasıca pcodan dolayı adetim şaştı kendini galiba...
günaydın isoldecim opuyorumnanaktan
canını sıkma olur bitanem sen kafaya taktıkça geçikiyordur mürdolasıca adetin:mymeka:

günaydın şekerlera.s.
isolde kaç gün geçti adetin...
bende pco yok ama sık sık şaşar tarihim benimde...1 hafta geç geldiği çok olmuştur.

günaydın şekerlera.s.
bende pco yok ama sık sık şaşar tarihim benimde...1 hafta geç geldiği çok olmuştur.

canım dün olmam gerekiodu işte olmadım...
ama gecen ay bekle bekle olmuoom...
doktora gittim oda farlutal verdi..
kızlar buarad benim acaip midem bulanıo yaaaa...
allahım pcikolocikmidir nedir??

günaydın şekerlera.s.
günaydın mopsycimopuyorumnanaktan

canım dün olmam gerekiodu işte olmadım...
ama gecen ay bekle bekle olmuoom...
doktora gittim oda farlutal verdi..
kızlar buarad benim acaip midem bulanıo yaaaa...
allahım pcikolocikmidir nedir??
canım bi kan tahlili yaptırsan fena olmuycak idrar testlerine pek güvenmiyom benakannehir

çitoscum kaç kilo oldun kız valla son sürat gidiyorsun ne iradeli bayanmışsın sen öyle maşşallahhhhh....:nazar:
bende dün şu yağ boy nabız ölcen aletlerde tartıldım moralim yerine geldi aslında...pek yağ yokmuş bende bak normalde12-18kg arası olmam lazım bende 13kg yüzdede ise normalde 20-27 arası benim yağ yüzdem%21:teytey: iyi dimi...
ama bende sanırım hepsi basen bölgesinde..şu popodan kurtulamıyorum.basende tabi..yani okadar kötü ki resmen enine çıkıntı..nekadar geniş gösteriyor sinir oluyorum...inşallah ondanda kurtulurum yavaş yavaş...

iso dur ya okadar aceleci olma bikere daha dünmüş tarihin.ve 2-3 gün ileri gei oynamasıda çok normal...benim bikere 10gun gecikmişti mesela..hava değişikliğinden bile etkilenebiliyor bizim bünyemiz..birhafta bekle bakalım hemen ilaç kullanma bence..eğer olmazsa dr gidersin...
streste çok etkiliyor adeti hem..stres yapma bence.

günaydın mopsycimopuyorumnanaktan

canım bi kan tahlili yaptırsan fena olmuycak idrar testlerine pek güvenmiyom benakannehir

valla canım bend eçok güvenmiorum ama doktorada gitmek istemiorum..
gitmicem bu ay baya inat ettim bende....

iso dur ya okadar aceleci olma bikere daha dünmüş tarihin.ve 2-3 gün ileri gei oynamasıda çok normal...benim bikere 10gun gecikmişti mesela..hava değişikliğinden bile etkilenebiliyor bizim bünyemiz..birhafta bekle bakalım hemen ilaç kullanma bence..eğer olmazsa dr gidersin...
streste çok etkiliyor adeti hem..stres yapma bence.

haklısın canım ama bu adet olamama durumunu ara ara yaşadgm için yinemi o durumlardan biri die korkuorum...

Back
X