Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:lepi:tamam cnm hafta sonu çeker koyarım fotolarımı albümezemuszemusayyy helecanladım nazar boncuku hazır bi görem bakam senide
günaydın eleynacım nasılsın cnm iyi oldunmu:teselli:seni çok merak ettim inşallah iyisindir :1hug:canım rabbim sanada hayırlısıyla vericek inşallah hiç üzülme:teselli:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.herkese gunaydın kızlar
masalah herkese ınsalah guzel haberler alırız herkesden
bende 1 ay sonra ınsalah baslıcam calısmalara![]()
hoşgeldin haymatlosa.s.listeyi yapan arkadaş güzellik uykusundan uyanınca yazar senide meraklanmakaydirigubbakcemile3hadi hayırlı olsun tedavin cnm rabbim hayırlı bebiş versin sanada:Saruboceq:Merhaba arkadaşlar, beni de yazar mısınız listenize?
Dün akşam yaptığım iğneyle uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım.
günaydın isoldecim opuyorumnanaktankızlar günaydın dün 1 bgn 2 ben hala adet olmadım..
benim yine lanet olasıca pcodan dolayı adetim şaştı kendini galiba...
günaydın isoldecim opuyorumnanaktan
canını sıkma olur bitanem sen kafaya taktıkça geçikiyordur mürdolasıca adetin:mymeka:
günaydın şekerlera.s.
isolde kaç gün geçti adetin...
bende pco yok ama sık sık şaşar tarihim benimde...1 hafta geç geldiği çok olmuştur.
günaydın mopsycimopuyorumnanaktangünaydın şekerlera.s.
isolde kaç gün geçti adetin...
bende pco yok ama sık sık şaşar tarihim benimde...1 hafta geç geldiği çok olmuştur.
canım bi kan tahlili yaptırsan fena olmuycak idrar testlerine pek güvenmiyom benakannehircanım dün olmam gerekiodu işte olmadım...
ama gecen ay bekle bekle olmuoom...
doktora gittim oda farlutal verdi..
kızlar buarad benim acaip midem bulanıo yaaaa...
allahım pcikolocikmidir nedir??
günaydın mopsycimopuyorumnanaktan
canım bi kan tahlili yaptırsan fena olmuycak idrar testlerine pek güvenmiyom benakannehir
iso dur ya okadar aceleci olma bikere daha dünmüş tarihin.ve 2-3 gün ileri gei oynamasıda çok normal...benim bikere 10gun gecikmişti mesela..hava değişikliğinden bile etkilenebiliyor bizim bünyemiz..birhafta bekle bakalım hemen ilaç kullanma bence..eğer olmazsa dr gidersin...
streste çok etkiliyor adeti hem..stres yapma bence.