• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

kaydirigubbakcemile3 Cnm ocak ayında planlıyorduk zaten ama benım düşük yaptım ya ilk gebeliğimde ondan korkuyordum hep korkuyorum da doktora gidicem en kısa zamanda işte

Kızlar ben çıkıyorum evi toparlıyım hadi görüşürüz
inşallah sorunsuz gebelik yaşarsın cnm :Saruboceq:güle güle kendine dikkat et bakalım bebişe bişi olmasın:a015:

kız derya sen nereye kayboldun bakiim kaydirigubbakcemileneler yaptın anlat çabuk kocikinin durumunu sormuştum geçende cevap verdimi banaohaoldumsmile

canım sen beni unuttun walla ben hep takipteyim yazıyorum da ara ara. kocişimin kan tahlili ordaki görevlilerin hatasından pıhtılaşmış bugün tekrar verdi. yarın sonuçlarını alıp doktora gösterecek. doktor ne diyecek beklicez. 3 hafta sonra falan da spermiogramını daha farklı bir yerde ve detaylı kruger yönemiyl yaptıracaz. bakalım ne dicekler.

ben daha iyiyim geçti o bunalım halim... önce eşimin sağlığı şu anda. onuntedavisi olsun. bu arada da paramızı biriktirelim .ben bebeişimiz gelmeden araba almak istiyordum. eşimin ameliyat gibi büyük bir sıkıntısı olmadan çözülürse bu mesele arabamızı alıp bebek içi ne gerekiyorsa onu yapmak istiyoruz. beni 2010 hamile listesinden çıkart istersen..zor gii ..ama bugün 13. günüm ve herşeye rağmen çalışmalara devam artı daha çatlamam da olmadı ; ve galiba yumurtam da olmadı. adet olana kadar yolu var. çalışıcam :) ihtimal %1 bile olsa benim ihtimalim ..allah isterse verir belki .. :)

yarın kocişimin doum günü ona süper bir parti hazırladım arkadaşları gelicek . garibim bişey yapma bana bir çilekli pasta yap yeter diyor. yarn bir görcek şok olcak :) bu akşam hazırlıklarıma devam edicem yokum :)

öpüldünüzzzzz

şekerler müjdeee müjdeee .....eyvahedigeldismile
teyze oluyosunuz .hamileyimmmhihoyyythihoyyyt
.busabah test yaptım gelmiş benim minişim küçük kivimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımm benim cok sevındım tebrık edıyorm Allah tamamına erdırır ınsallah darısı basımıza

canlarım ayrı ayrı yazamıadgım herbıkeslere en ıcten selamlarımı göndeıryorm yogun gunler gecırıyorm atandıgım yere geldm ev kurma telası falan derken gıremedm nete özledm hepnızı sohbetnızı bı actım guzel haberler
sanırım ysm_ysm de hamıle onu da tebrık edıyorm gönülden

bende durumlar cok karıstı bu ay bitürlü regl olamadm ben ya sınırım had safhada tam bı hafta gectı olmam gerekn gunu normalde cok duzenlıydı hıc gecıkmem olmazdı
buraya kadar söylemesı guzel ama görundugu gıbı guzel olsa keske ah ahh
bu ay benım hamıle kalma ıhtımalm cok dusuk hatta sıfırdı
bır -antıbıyotık ıctıgımden calsma gunlerını bos gectık uzun bır süre
ıkı - progesteron testı yaptrmıstm o da cok dusuk cıkmstı doktor yumurtlama yok demstı
üç- mantar ıltıhap ıcın alltan fıtıl falan kullanmstım

bu ay cok yogun cok degısık akıntılarım oldgundan bahsettm ama mantar gıbı kasıntı yanma beraberınde yanı o gebelık akıntılarıyla alakasızdır kesn mıkrop kapmıs gıbı bısey olmstum
neyse butun bunlar gene de kafamda netlık olustrusn dıye cuma test yaptm negatf cıktı gayet acık ve net tek cızgı
butun bunlara baknca hamıle degılm ama nıye hasta olamıyorm
cok endıse edıyorm acıkcası bır anda pko falan olunur mu öyle kötu bısey mı cıkar dıe

kafayı sıyırcam bıraz daha gecsın kanda baktrcam ama adım gıbı emınım ya hamıle olmadgma daakannehirakannehir

selam kızlar :gitme: benim adetim 10 gün gecikti test yaptm tek çizgi zaten tam adet olacaktm stres yaptm benim yüzümden galiba geri kaçtı şimdi hala kasıklarım ağrıyo doktor yolları göründü yine şu soğan ve incir kürünü denicem fayda gören varmı paylaşırmısınız bu arada benide eklermisiniz listeye:a015:

canımm benim cok sevındım tebrık edıyorm Allah tamamına erdırır ınsallah darısı basımıza

canlarım ayrı ayrı yazamıadgım herbıkeslere en ıcten selamlarımı göndeıryorm yogun gunler gecırıyorm atandıgım yere geldm ev kurma telası falan derken gıremedm nete özledm hepnızı sohbetnızı bı actım guzel haberler
sanırım ysm_ysm de hamıle onu da tebrık edıyorm gönülden

bende durumlar cok karıstı bu ay bitürlü regl olamadm ben ya sınırım had safhada tam bı hafta gectı olmam gerekn gunu normalde cok duzenlıydı hıc gecıkmem olmazdı
buraya kadar söylemesı guzel ama görundugu gıbı guzel olsa keske ah ahh
bu ay benım hamıle kalma ıhtımalm cok dusuk hatta sıfırdı
bır -antıbıyotık ıctıgımden calsma gunlerını bos gectık uzun bır süre
ıkı - progesteron testı yaptrmıstm o da cok dusuk cıkmstı doktor yumurtlama yok demstı
üç- mantar ıltıhap ıcın alltan fıtıl falan kullanmstım

bu ay cok yogun cok degısık akıntılarım oldgundan bahsettm ama mantar gıbı kasıntı yanma beraberınde yanı o gebelık akıntılarıyla alakasızdır kesn mıkrop kapmıs gıbı bısey olmstum
neyse butun bunlar gene de kafamda netlık olustrusn dıye cuma test yaptm negatf cıktı gayet acık ve net tek cızgı
butun bunlara baknca hamıle degılm ama nıye hasta olamıyorm
cok endıse edıyorm acıkcası bır anda pko falan olunur mu öyle kötu bısey mı cıkar dıe

kafayı sıyırcam bıraz daha gecsın kanda baktrcam ama adım gıbı emınım ya hamıle olmadgma daakannehirakannehir

Canım çok teşekkur ederim allahım sanada nasip etsin ..

Bu arada senin de yeni evin yeni işin hayırlı olsun kan testi yaptırsan cnm belki hamilesindir ne bilim bi an böyle düşündüm ben daha fazla karamsar düşünme belkıde hamılesındır moralini yüksek tut üzülme ....ben inanıyorum bütün kadınlara allahım nasip edicek bu duyguyu :Saruboceq:

selam kızlar :gitme: benim adetim 10 gün gecikti test yaptm tek çizgi zaten tam adet olacaktm stres yaptm benim yüzümden galiba geri kaçtı şimdi hala kasıklarım ağrıyo doktor yolları göründü yine şu soğan ve incir kürünü denicem fayda gören varmı paylaşırmısınız bu arada benide eklermisiniz listeye:a015:

Mrb cnm citos ekliyo listeye oda girdiği zaman ekler senı kan testi yaptırsan belki hamişsindir.... testte çıkmamıştır ne bilim stres yapmayın lütfen

Mrb cnm citos ekliyo listeye oda girdiği zaman ekler senı kan testi yaptırsan belki hamişsindir.... testte çıkmamıştır ne bilim stres yapmayın lütfen

sağol canım kan testinden hiç umudum yok hamiş kalmak için hiç belirti yok keşke olsa nekadar stes yapmamaya çalışsam elimde değil bebek gördğmde gözlerim doluyo inan

Canım çok teşekkur ederim allahım sanada nasip etsin ..

Bu arada senin de yeni evin yeni işin hayırlı olsun kan testi yaptırsan cnm belki hamilesindir ne bilim bi an böyle düşündüm ben daha fazla karamsar düşünme belkıde hamılesındır moralini yüksek tut üzülme ....ben inanıyorum bütün kadınlara allahım nasip edicek bu duyguyu :Saruboceq:

inşallah canım ya keske imkan olsa ama ben ondan gectm nıye olamadım sıkıntısındayım bak arkadasın da gecmıs on gun sonra sanırım olmus o adet ama ısın tuhafı bende belrtı falan da yok hayırlısı artık napalımbilmiyorumkismile

sağol canım kan testinden hiç umudum yok hamiş kalmak için hiç belirti yok keşke olsa nekadar stes yapmamaya çalışsam elimde değil bebek gördğmde gözlerim doluyo inan

aaa cnm üzülme ama lütfen elbet olucak kısmet zamanı belli mi olur derler ya en ummadıgım annda hamile kaldım fln öyle olursun belkı herşeyde vardır bir hayır :Saruboceq:

inşallah canım ya keske imkan olsa ama ben ondan gectm nıye olamadım sıkıntısındayım bak arkadasın da gecmıs on gun sonra sanırım olmus o adet ama ısın tuhafı bende belrtı falan da yok hayırlısı artık napalımbilmiyorumkismile

Doktora git cnm hem içinde rahatlar hemde sorun neymiş öğrenirsin sıkma kendini düşünme belkı düşündüğünden olmuyorsun

Doktora git cnm hem içinde rahatlar hemde sorun neymiş öğrenirsin sıkma kendini düşünme belkı düşündüğünden olmuyorsun

bılmıyorum canım ya acıkcası ılk bıkac gun sallamadım dusunmedım öyle de uzaması dusunduruyor ister istemez
doktora gitmem de şu hengame de zor görunuyor önce burada doktor bulmam lazım yenıden kendıme
kendınızıe ıyı bakın canlar benm cıkmam gerek öpuyorm hepınızızemuszemus

aaa cnm üzülme ama lütfen elbet olucak kısmet zamanı belli mi olur derler ya en ummadıgım annda hamile kaldım fln öyle olursun belkı herşeyde vardır bir hayır :Saruboceq:

dileklerin için teşekkürler canım umarım olur artık herşeyin hayırlısı :emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X