Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 Cnm ocak ayında planlıyorduk zaten ama benım düşük yaptım ya ilk gebeliğimde ondan korkuyordum hep korkuyorum da doktora gidicem en kısa zamanda işte
inşallah sorunsuz gebelik yaşarsın cnm :Saruboceq:güle güle kendine dikkat et bakalım bebişe bişi olmasın:a015:Kızlar ben çıkıyorum evi toparlıyım hadi görüşürüz
başlayın tabi çalışmalara listedeki herkes hamiş olucak inş allahım kucaklarımıza almayıda nasip edıcek inş...
senide ekleriz canısı:1hug:listede ben yokum ama:çok üzgünüm:
senide ekleriz canısı:1hug:
kız derya sen nereye kayboldun bakiim kaydirigubbakcemileneler yaptın anlat çabuk kocikinin durumunu sormuştum geçende cevap verdimi banaohaoldumsmile
bende bende bu listeye giricem inşallah 2010 ugurlu olur hepımızezemuszemus
şekerler müjdeee müjdeee .....eyvahedigeldismile
teyze oluyosunuz .hamileyimmmhihoyyythihoyyyt
.busabah test yaptım gelmiş benim minişim küçük kivimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımm benim cok sevındım tebrık edıyorm Allah tamamına erdırır ınsallah darısı basımıza
canlarım ayrı ayrı yazamıadgım herbıkeslere en ıcten selamlarımı göndeıryorm yogun gunler gecırıyorm atandıgım yere geldm ev kurma telası falan derken gıremedm nete özledm hepnızı sohbetnızı bı actım guzel haberler
sanırım ysm_ysm de hamıle onu da tebrık edıyorm gönülden
bende durumlar cok karıstı bu ay bitürlü regl olamadm ben ya sınırım had safhada tam bı hafta gectı olmam gerekn gunu normalde cok duzenlıydı hıc gecıkmem olmazdı
buraya kadar söylemesı guzel ama görundugu gıbı guzel olsa keske ah ahh
bu ay benım hamıle kalma ıhtımalm cok dusuk hatta sıfırdı
bır -antıbıyotık ıctıgımden calsma gunlerını bos gectık uzun bır süre
ıkı - progesteron testı yaptrmıstm o da cok dusuk cıkmstı doktor yumurtlama yok demstı
üç- mantar ıltıhap ıcın alltan fıtıl falan kullanmstım
bu ay cok yogun cok degısık akıntılarım oldgundan bahsettm ama mantar gıbı kasıntı yanma beraberınde yanı o gebelık akıntılarıyla alakasızdır kesn mıkrop kapmıs gıbı bısey olmstum
neyse butun bunlar gene de kafamda netlık olustrusn dıye cuma test yaptm negatf cıktı gayet acık ve net tek cızgı
butun bunlara baknca hamıle degılm ama nıye hasta olamıyorm
cok endıse edıyorm acıkcası bır anda pko falan olunur mu öyle kötu bısey mı cıkar dıe
kafayı sıyırcam bıraz daha gecsın kanda baktrcam ama adım gıbı emınım ya hamıle olmadgma daakannehirakannehir
selam kızlar :gitme: benim adetim 10 gün gecikti test yaptm tek çizgi zaten tam adet olacaktm stres yaptm benim yüzümden galiba geri kaçtı şimdi hala kasıklarım ağrıyo doktor yolları göründü yine şu soğan ve incir kürünü denicem fayda gören varmı paylaşırmısınız bu arada benide eklermisiniz listeye:a015:
Mrb cnm citos ekliyo listeye oda girdiği zaman ekler senı kan testi yaptırsan belki hamişsindir.... testte çıkmamıştır ne bilim stres yapmayın lütfen
Canım çok teşekkur ederim allahım sanada nasip etsin ..
Bu arada senin de yeni evin yeni işin hayırlı olsun kan testi yaptırsan cnm belki hamilesindir ne bilim bi an böyle düşündüm ben daha fazla karamsar düşünme belkıde hamılesındır moralini yüksek tut üzülme ....ben inanıyorum bütün kadınlara allahım nasip edicek bu duyguyu :Saruboceq:
sağol canım kan testinden hiç umudum yok hamiş kalmak için hiç belirti yok keşke olsa nekadar stes yapmamaya çalışsam elimde değil bebek gördğmde gözlerim doluyo inan
inşallah canım ya keske imkan olsa ama ben ondan gectm nıye olamadım sıkıntısındayım bak arkadasın da gecmıs on gun sonra sanırım olmus o adet ama ısın tuhafı bende belrtı falan da yok hayırlısı artık napalımbilmiyorumkismile
Doktora git cnm hem içinde rahatlar hemde sorun neymiş öğrenirsin sıkma kendini düşünme belkı düşündüğünden olmuyorsun
aaa cnm üzülme ama lütfen elbet olucak kısmet zamanı belli mi olur derler ya en ummadıgım annda hamile kaldım fln öyle olursun belkı herşeyde vardır bir hayır :Saruboceq:
amin inşş cnm hepimize 2010 bebek getirsin.sendemi melek annesisin.senin neden oldu nasıl oldu cnm.