• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

9 ay oldu kürtaj olalı hala gelmedi bebeğim eimde artık bu konuyu kapatmamı istedi yaşım 35 oldu anlıyacağınız bebek benim için hayal artık o yüzden bıraktım kk ya fazla girmiyorum daha doğrusu bebeği haırlatacak herşeyden uzak duruyorum yoksa kafayı yerim neyse bende böyle eyzeolmanın tadını çıkarıyorum sık girmiyorum artık benden paydos anca girip sizler ne yapıyorsunuz diye bakıp çıkıyorum yoksa bu bebek işini unutmam zor olacak o yüzden bir süre fazla takılmasam iyi olacak ama sizleride yanlız bırakmıyorum girip haberlerinizi alıyorum bol hamişli günler diliyorum öpüldünüz

üzülme canim ya ne olursun... dualarimiz seninle...

kızını allah bağışlasın cnm:Saruboceq:inşallah tekrardan anne olursun aramıza hoşgeldin :lepi:

Allah razi olsun canim. Rabbim hepimize nasip etsin insallah

galiba yaptım ..oldu sanırım ..walla saolasın büyük rahatlıkmış . tek tek uğraşıyordum :)

ne güzel anneliği tadmışsın. allah 2.si için yardımcınız olsun . olmayanlara da anneliği taddırsın inşallah :)

bende kuaföre gidicem saçlarımı boyatıcam :) kocamı da istemeye istemeye anasına gönderdim :) bende para harcıyım da keyfim yerine gelsin:))

birsey degil canim, haklisin valla bayagi kolay oluyor :-)
Amin Olmayanlara ve istiyen herkeze versin insallah.
Kuaförede git canim valla keyfine bak. Bakarsin önümüzdeki günlerde yasak olur sana (hamis kalirsan ;-) )

Saol cnm oldu galiba teşekkür ederimmm zemuszemus

Birsey degil fistikkk

Hoşgeldin cnm aramıza inşallah gelmezde 2. bebişinde olur :Saruboceq:

Amin. Hepimizin olur insallah

CANIM 2.bebeğini istemen çok doğal ama kendine kabus yapma..doğal yaşantıa bak takma kafana ..bir defa annesin işte.. bırak oluyorsa olur olmuyorsa da bütü sevgi kızının iştee...

devam tabiii çalıişşşş

1.bebeğim var dememiş ki dilara1 demiş mi ben kaçırdım heralde..o da biz gibi ilk bebiş için sırada değil mi ????

heee kurban dedim valla. Var canim bir tane Kizim var.

Kızlar hamileyim bende allahım herkese nasip etsin bu sabah test yaptım cok mutluyum

Tebrikler canim... cok sevindiiim. Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin insallah

kaydirigubbakcemile3 Cnm ocak ayında planlıyorduk zaten ama benım düşük yaptım ya ilk gebeliğimde ondan korkuyordum hep korkuyorum da doktora gidicem en kısa zamanda işte

git güzelim... herseyini bir güzel kontrol ettir. Herseyini (düsüge sebebiyet veren) kontrol ettir. Rabbim bir daha yasatmasin insallah

evet meleklerin en guzelının annesiyim 6 aylık seruvenım bır erken dogumla bıttı....bukadar :çok üzgünüm:

Canim beniiim. cok üzüldüm. Rabbim sabir versin insallah. Insallah bir an evvel yine hamis kalirsin. :teselli: :teselli: a.s.

evet meleklerin en guzelının annesiyim 6 aylık seruvenım bır erken dogumla bıttı....bukadar :çok üzgünüm:

ah canım benim başın saolsun ne diyeyimm.bizde çok zor günler yaşıyoruz işte benim bebeğim 10 gün yaşadı küvezde ve öldü.ne yapalım allah böyle uygun görmüş.inşş rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür

kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

eşim kan tahlilierinin sonucunu da aldı doktora gitmiş şimdi çıktı. doktor ultrason normal . bebek sahibi olmayı etkileyecek bir durum yok demiş. hormon testleri de normal demiş ama hrmonların sperm üretimini sağlayamıyor bunun için detaylı bir tedavi gerekir ki o 3-4 yıl sürer hem pahalı hem de yan etkileri çok bir yöntemdir demiş. o nedenle sana ilaç tedavisi verelim demiş. 3 ay sonra gel demiş spermiogram testi yaptıralım tekrar demiş. sayı 100 kat falan artar ama 25 milyonlara çıkmaz demiş...
mikroenjeksiyon en uygunu szin için demiş... :(

kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

eşim kan tahlilierinin sonucunu da aldı doktora gitmiş şimdi çıktı. doktor ultrason normal . bebek sahibi olmayı etkileyecek bir durum yok demiş. hormon testleri de normal demiş ama hrmonların sperm üretimini sağlayamıyor bunun için detaylı bir tedavi gerekir ki o 3-4 yıl sürer hem pahalı hem de yan etkileri çok bir yöntemdir demiş. o nedenle sana ilaç tedavisi verelim demiş. 3 ay sonra gel demiş spermiogram testi yaptıralım tekrar demiş. sayı 100 kat falan artar ama 25 milyonlara çıkmaz demiş...
mikroenjeksiyon en uygunu szin için demiş... :(
:teselli:canım yaa çok üzüldüm peki mikroenjeksiyon nasıl yani şans yüzde kaç fisfisfisinşallah hayırlısıyla olur kafaya takma demiycem bu imkansız gibi birşey :teselli:
bende yenice dktrdan geldim tahlil felan yaptı sonuçları yarın alcem ultrasonla baktı yumurtalar ve rahim iyi dedi çocuk işinede yarın çıkan sonuçlara göre konuşalım dedi:delphin:değerlerim iyi çıkar inşallahta bizde çalışmalara başlarızboshayallersmile

:teselli:canım yaa çok üzüldüm peki mikroenjeksiyon nasıl yani şans yüzde kaç fisfisfisinşallah hayırlısıyla olur kafaya takma demiycem bu imkansız gibi birşey :teselli:
bende yenice dktrdan geldim tahlil felan yaptı sonuçları yarın alcem ultrasonla baktı yumurtalar ve rahim iyi dedi çocuk işinede yarın çıkan sonuçlara göre konuşalım dedi:delphin:değerlerim iyi çıkar inşallahta bizde çalışmalara başlarızboshayallersmile
canım mikroejeksiyon tüp bebekden biraz daha yüksek garantili bir yöntem . çünkü en hareketsiz sperm hücresini bile alıp tek yumurta içine sırınga ile enjekte ediyorlar ve sperm zoraki yumurtayı döllüyor. embriyo oluşuyor. dışına bir yapıştırıcı jel sürüyrlar 5-6 gün labaratuvar ortamında gelişimleri gözlerinyor ve ailenin seçimiyle embriyo seçiliyor 1 yada 4 tane embriyor rahim içine ince bir hortum ile bırakılıyor. dışındaki jel sayesinde de rahim duvarına yapışmış oluyor. sürekli ultrason ile kontrol altına lınıyor ve tutması gelişmesi kontrol ediliyor. ilk başta çok sayıda yuurta ve sperm döllenmesi sağlanıp alınmayan embrioylar donduruarak bekletiliyor. içeri verilen embriyolardan tutmayan yada düşük olan olur ise yeni yumurtlama ve tedavi ile zaman ve para kaybı yaşanmasın diye dondurulan embriyolardan hemen deneme yapılıyor. yani tutma olasılığı çok daha fazla tüp bebeğe oranla. 2500 usd civarında medipol hastanesinde ki orası en yüksek rakamlılardan birsi.. daha uygun olanları da var elbet. ayrıca ssk lılara devlet hastanesinden yazı alınır ise devlet 1100 tl sini veriormuş...
eşim morali biraz bozulsada dalgaya verdi ; mikro bir bebeğimiz olacak ve adını da mikroca koyarız artık diyor :)

hayırdır cnm niye morelin bozuk:delphin:

AĞZI OLAN KONUŞUYOR İŞTE.ONA CANIM SIKILDI.NEYMİŞ 10 GÜN YAŞAYAN ÇOCUĞA BUKADAR ÜZÜLÜNÜRMÜYMÜŞ ÖYLE DİYOLAR.O BENİM CANIMDAN CANDI.DAHA YAVRUMUN 40 I BİLE ÇIKMADI YA İNSANLARA NE KOLAY GELİYOR DELİ OLCAM.ABİMEDE CANIM SIKILDI BUU AYIN SONUNDA DÜĞÜNÜNÜ YAPIYOR NEYMİŞ 40 INI BEKLİYOMUŞ ÇOCUĞUMUN.VE BENİM ACIMIN NEKADAR TAZE OLDUĞUNU BİLE BİLE.ERTELEMEDİ BİLE.ÇOÇUĞUMU ADAM YERİNE KOYMUYO DEMEKKİ VE BEN O DÜĞÜNE GİTMİCEM NASIL GİDERİM YAVRUM ÖLELİ DAHA 1 AY BİLE OLMADI.ÇOK MORALİM BOZUK GECELERİ UYKULARIM KAÇTI YAsenağlama

AĞZI OLAN KONUŞUYOR İŞTE.ONA CANIM SIKILDI.NEYMİŞ 10 GÜN YAŞAYAN ÇOCUĞA BUKADAR ÜZÜLÜNÜRMÜYMÜŞ ÖYLE DİYOLAR.O BENİM CANIMDAN CANDI.DAHA YAVRUMUN 40 I BİLE ÇIKMADI YA İNSANLARA NE KOLAY GELİYOR DELİ OLCAM.ABİMEDE CANIM SIKILDI BUU AYIN SONUNDA DÜĞÜNÜNÜ YAPIYOR NEYMİŞ 40 INI BEKLİYOMUŞ ÇOCUĞUMUN.VE BENİM ACIMIN NEKADAR TAZE OLDUĞUNU BİLE BİLE.ERTELEMEDİ BİLE.ÇOÇUĞUMU ADAM YERİNE KOYMUYO DEMEKKİ VE BEN O DÜĞÜNE GİTMİCEM NASIL GİDERİM YAVRUM ÖLELİ DAHA 1 AY BİLE OLMADI.ÇOK MORALİM BOZUK GECELERİ UYKULARIM KAÇTI YAsenağlama
ne demek 10 günlük çocuğa bu kadar üzülme demek bu ne vicdansızlık duygusuzluk böyle :kızgın:allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın mafoldumbenonların başına gelse böyle birşey böyle konuşabilceklermi acaba senağlamasenin acını çok iyi anlıyom cnm senağlamarabbim inşallah tez zamanda meleklerimizi gönderir inanki şu yazıyı yazarken kelimeler boğazıma tıkandı :çok üzgünüm: sabır arkadaşım sabır diliyorumsenin için allahımdan dua et cnm dua her acının ilacı bizimde yüzümüz gülecek inşallah meleklerimiz bizi cennetin kapısında bekliyor olucak cnm inşallah :teselli:allahım sevdiği kuluna dert verirmiş isyan etme asla :çok üzgünüm:üzülmemeye çalış için sıkıldıkça gel burda konuşalım paylaşalım cnm :1hug:

selam canım benim kıyamam rabbim sana başka acı yaşatmasın ama herşeyde bir hayır var bunu unutma veren de allah alan da abinide kafana takma bence o düğün heyecanına kapıldı belkide

selam canım benim kıyamam rabbim sana başka acı yaşatmasın ama herşeyde bir hayır var bunu unutma veren de allah alan da abinide kafana takma bence o düğün heyecanına kapıldı belkide

SAOL CNM AMİN İNŞ.HAYAT İŞTE BENDE ÖYLE TESELLİ EDİYORUM HERŞEYDE BİR HAYIR VAR DİYORUM.AMA OLMUYO BİR TÜRLÜ HAYATA DÖNEMEDİM.1 AY OLDU DOĞUM YAPALI EVDEN ÇIKMADIM ÇIKAMIYORUMsenağlama

ne demek 10 günlük çocuğa bu kadar üzülme demek bu ne vicdansızlık duygusuzluk böyle :kızgın:allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın mafoldumbenonların başına gelse böyle birşey böyle konuşabilceklermi acaba senağlamasenin acını çok iyi anlıyom cnm senağlamarabbim inşallah tez zamanda meleklerimizi gönderir inanki şu yazıyı yazarken kelimeler boğazıma tıkandı :çok üzgünüm: Sabır arkadaşım sabır diliyorumsenin için allahımdan dua et cnm dua her acının ilacı bizimde yüzümüz gülecek inşallah meleklerimiz bizi cennetin kapısında bekliyor olucak cnm inşallah :teselli:allahım sevdiği kuluna dert verirmiş isyan etme asla :çok üzgünüm:üzülmemeye çalış için sıkıldıkça gel burda konuşalım paylaşalım cnm :1hug:

ewt bende öyle diyorum başına gelmeyen bilemez.saol canm desteğin için.inşallah rabbim bizleri güldürür hayırlı bebeklerle.sabır diliyorum sürekli allahtan.başkada bişey gelmiyoki elimden.

canim benim gecmis olsun.Rabbim sabir versin insallah.... Insallah bir an evel hamis kalip kucaginada alirsin bebisini

Kizlar günüm yaklasiyor.... 17 sinde belli olcak... insallah adet olmam. yaaakizlar günü yaklasan varmi???? Ben test yapmak istiyorummmm dayanamiyacaaamm

herkese günaydınlarrrropuyorumnanaktan
birazdan spora gitcem kaydirigubbakcemile2
ordanda dünkü yaptırdığım tahlil sonuçlarımı alıcam ve dktra göstercem kızlar benim için dua edin inşallah herşey iyi çıkareyvahedigeldismilegelince görüşürüz byyykaydirigubbakcemile4

Kizlar günüm yaklasiyor.... 17 sinde belli olcak... insallah adet olmam. yaaakizlar günü yaklasan varmi???? Ben test yapmak istiyorummmm dayanamiyacaaamm
canım biraz daha bekle öyle test yap daha erken bence boshayallersmile
inşallah hamilesindir cnm:Saruboceq:

GÜnaydın kızlar nasılsınz.ÇıtosÇum senın ıÇın dua edecem.hayırlısıyla ınŞallah ıyı sonuÇ alırsın cnm

çitosçum spora nezaman başladın.bende başlicam ama ameliyat yerimden korkuyorum bir zararı olurmu.1 ay oldu doğum yapalı.nezaman başlayabilirim acaba.doktoramı sormam lazım

Back
X