9 ay oldu kürtaj olalı hala gelmedi bebeğim eimde artık bu konuyu kapatmamı istedi yaşım 35 oldu anlıyacağınız bebek benim için hayal artık o yüzden bıraktım kk ya fazla girmiyorum daha doğrusu bebeği haırlatacak herşeyden uzak duruyorum yoksa kafayı yerim neyse bende böyle eyzeolmanın tadını çıkarıyorum sık girmiyorum artık benden paydos anca girip sizler ne yapıyorsunuz diye bakıp çıkıyorum yoksa bu bebek işini unutmam zor olacak o yüzden bir süre fazla takılmasam iyi olacak ama sizleride yanlız bırakmıyorum girip haberlerinizi alıyorum bol hamişli günler diliyorum öpüldünüz
üzülme canim ya ne olursun... dualarimiz seninle...
kızını allah bağışlasın cnm:Saruboceq:inşallah tekrardan anne olursun aramıza hoşgeldin :lepi:
Allah razi olsun canim. Rabbim hepimize nasip etsin insallah
galiba yaptım ..oldu sanırım ..walla saolasın büyük rahatlıkmış . tek tek uğraşıyordum :)
ne güzel anneliği tadmışsın. allah 2.si için yardımcınız olsun . olmayanlara da anneliği taddırsın inşallah :)
bende kuaföre gidicem saçlarımı boyatıcam :) kocamı da istemeye istemeye anasına gönderdim :) bende para harcıyım da keyfim yerine gelsin:))
birsey degil canim, haklisin valla bayagi kolay oluyor

Amin Olmayanlara ve istiyen herkeze versin insallah.
Kuaförede git canim valla keyfine bak. Bakarsin önümüzdeki günlerde yasak olur sana (hamis kalirsan ;-) )
Saol cnm oldu galiba teşekkür ederimmm zemuszemus
Birsey degil fistikkk
Hoşgeldin cnm aramıza inşallah gelmezde 2. bebişinde olur :Saruboceq:
Amin. Hepimizin olur insallah
CANIM 2.bebeğini istemen çok doğal ama kendine kabus yapma..doğal yaşantıa bak takma kafana ..bir defa annesin işte.. bırak oluyorsa olur olmuyorsa da bütü sevgi kızının iştee...
devam tabiii çalıişşşş
1.bebeğim var dememiş ki dilara1 demiş mi ben kaçırdım heralde..o da biz gibi ilk bebiş için sırada değil mi ????
heee kurban dedim valla. Var canim bir tane Kizim var.
Kızlar hamileyim bende allahım herkese nasip etsin bu sabah test yaptım cok mutluyum
Tebrikler canim... cok sevindiiim. Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin insallah
kaydirigubbakcemile3 Cnm ocak ayında planlıyorduk zaten ama benım düşük yaptım ya ilk gebeliğimde ondan korkuyordum hep korkuyorum da doktora gidicem en kısa zamanda işte
git güzelim... herseyini bir güzel kontrol ettir. Herseyini (düsüge sebebiyet veren) kontrol ettir. Rabbim bir daha yasatmasin insallah
evet meleklerin en guzelının annesiyim 6 aylık seruvenım bır erken dogumla bıttı....bukadar :çok üzgünüm:
Canim beniiim. cok üzüldüm. Rabbim sabir versin insallah. Insallah bir an evvel yine hamis kalirsin. :teselli: :teselli: a.s.