• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

Allah allah cıtos nerdesın sen yaaaa yoksa hepınız anne oldunuzda benımı haberım olamdı
herkese günaydınlaropuyorumnanaktan
canım ben hergün burdayım ama sizler saatli gelip gidiyorsunuz sürekli kimse olmuyor o yüzden bende tek başıma burda bekliycek değilim öbür topikteki arkadaşlarımın yanına gidiyorumboshayallersmilesizlerde sürekli burda olsanız bende olucam :umursamaz:

ooo ysm_ysm hanım nihayet geldiniz nerdesin sen bakiim kaç gündür dktra gitcektin noldu sonuç anlat bakiim:delphin:[/QUOTE]

Bacım ben geliyorum kimse olmuyor.. bu arada doktora gittim sonuç güzel 5 haftalık hamilesin dedi 25 ocak da tekrar gidicem testler yapıcak keseyi gördük ulturasonda dikkatli olmamı söyledi düşük yaptıgım zaman 6. haftamda yapmıstım ya bu haftalar senın için önemli dedi ağır işler yapmamaya çalış dedi kasık ve bel ağrılarım için bişey söylemedi böyle giderse her hafta gidicek gibiyim 7. haftada da bebeği ve kalp atışlarını duyarız inş dedi öyle cnm siz neler yapıyosunuz konusamıyoruz uzun zamandır ???

canim benim yureginde tas deyil umut besle sabirla bekle bitanem neolur cok uzuldum senin bu sozlerine tabiki uzulursun etrafindakileri gordukce ben bile uzuluyorum hamile gorunce bu cok normal ama soyle dusun belkide allahin bir imtahani bu bizler icin bazilari hemen hamile kaliyor ve baska yolardan imtahan ediliyor yasadigimiz hergun bir imtahandir isyan etmek yok umudunu yitirmek yok sabir sabir ve yine sabir.
belkide benim icin bu konuda konusmak cok daha kolay cunki benim canim kizim var ama bende yemin ederimki ikinci bebegimi hasretle ozlemle bekliyorum. allah sevdigi kularina dert verirmiski hergun ona dua etsinler diye. birde olaya bu yonden bakalim demi bitanem sabirli ol.

bak aklima birsey geldi eyer seni tatmin edicekse bir parcada olsa. ellinden geliyorsa kucuk kucuk patikler or yelekler hirkalar kazaklar bereler sallar ettekler ve bunlari kimsesiz cocuklara gotur hediye et. onlarda zaten eminimki bir anne veya baba istiyolar kendilerine DUNYA NE KADAR TERS DEMI BIZ BEBEK ISTIYORUZ AMA BEBEGI OLANDA KIYMETINI BILMIYOR SOKAGA ATIYOR O BEBEKLERDE ALLAHA DUA EDIYORKI BIR ANNE KUCAGINDA UYUYABILMEK ICIN VEYA BIR GUVENILIR BABA ELLINI TUTMAK AH BE GULLUM DUNYA ISTE. HALIMIZE BIN SUKUR HERZAMAN DEMI.

canım güzel sözlerin için teşekkür ederim bu isyan değil garip bir duygu
insanın elinde değil kıskanmak haset etmekten çok başka bişey
imrenmek gibi de değil
sankı açlık susuzluk gibi bir hasret kalmışlık o duyguya
o yüzden duydugun her güzel haber gördüğün her hamilelik yüreğine bir kıymık daha batırıyor ben de yaşayacakmıyım acaba duygusuyla
elbette herkese herşeyin bahşedileceği bir zaman var nasipte
ama bazıları hakikaten çok kısmetli hiç zahmet çekmeden kavuşuyor dilediklerine
benim hayatımda yokuşlar bolca o yüzden tutanacak en büyük umut bana o mucize
dilerim tez zamanda yollar RAbbim hepimize meleklerini

ooo ysm_ysm hanım nihayet geldiniz nerdesin sen bakiim kaç gündür dktra gitcektin noldu sonuç anlat bakiim:delphin:

Bacım ben geliyorum kimse olmuyor.. bu arada doktora gittim sonuç güzel 5 haftalık hamilesin dedi 25 ocak da tekrar gidicem testler yapıcak keseyi gördük ulturasonda dikkatli olmamı söyledi düşük yaptıgım zaman 6. haftamda yapmıstım ya bu haftalar senın için önemli dedi ağır işler yapmamaya çalış dedi kasık ve bel ağrılarım için bişey söylemedi böyle giderse her hafta gidicek gibiyim 7. haftada da bebeği ve kalp atışlarını duyarız inş dedi öyle cnm siz neler yapıyosunuz konusamıyoruz uzun zamandır ???[/QUOTE]

canım benim güzel haberler getirmişsin masallah diyelim Allah nazarlardan kazalardan korusun inşallah
aman ne olursun dikkat et madem doktorun uyarmış ne gerekiyorsa yap canım muhakkak
sağ salim kucagına alacagın günü de göstersin RAbbim hayırlısıyla insallah:1hug:

kızlar bence herkes topiciki boşladı...walla ben her gün 2-3 kere geliyorum okuyorum yazacağım bişey varsa yazıp çıkıyorummmm bizim başka topic var orası gırgır şamata hep kalabalık oraya yetişmeye çalışıyorummmmm

topicin sahibi yapsı bir aksiyon toplaştırsın biziiiiiiiiiiiii

kızlarrr iş bakıyoruz hala ama güzel bir şey oldu..eşim dokto%100 hatalı tekrar yaptır dedi . hatta kendi hastanelerini önermemiş burda daha da yanlış çıkar başka yerde baktır demiş. bgün kadıköyde bir yer buldum orda yaptırcak eşim .

bakcaz....yarın görcezzz sonucu..bende sabah 8.30 da simir testi,kan testi( genel) ,kemik ölçümü,meme kotrolü yaptırıcam ...sıkı kontrol ettirelim kendimizi :)

görüşürüz kızlar

herkese günaydın ve hayırlı cumalarrr rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçen bütün hayırlı duaları kabul eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bi saat verelim hepimiz aynı anda buluşalım olmazmı bilmiyorumkismile
topice gelen arkadaşlar beni bi titretiverin ben hemen koşar gelirimkaydirigubbakcemile3

nasıl titretcez yawrummmm????????hımmmmmmmm

geldikk ahanda kimse yokkkkkkkkkkk
ben san diyorummmmmmmmmm topicte bir atraksiyon yapppppppppppp walla komşu topicler kaynıyorrrr hiçkimse yok dedğimiz zaman bile 3-4 kişi kesin oluyor...........

kızlar ben bugün kliniğe gititm. hamilelik varmı dediler. şu anda bilmiyorum beklemedeyim dedim . SAT sordu . o zaman dedi böyle bir ihtimal varsa bile o bölgeyi rahatsız etmememiz gerekir dedi. risk olabilir dedi. hamilellik olmaz ise o zaman gelin dedi. kemik ölçü,mü nde de radyasyon olduu iin ultrasonda tehlikeli olur onu da yapmayalım dedi.

meme kontrolü yaptı göğüs kanseri için. kan aldı şeker ve kolestrol ölçümü için...

kızlar ailesinde meme kanseri geçirmiş kişiler o kişi kaç yaşında geçirdi ise o yaşlarda muhakak mamaografi çektirmeliymiş. 35-40 yaşlarından sonra senede 1 defa mamografi çekilmeliymi. benim 2 dayımın kızındanda meme kanseri var. biri aldırdı iki göğsünü de. o nedenle mamografi çektirmiştim şimdi de elle muayene oldum... yok bişey allaha şükür. kemik erimesini engellemek içinde d vitamini ( güneşlenerek ve balık yiyerek ) almak gerekiyor. mercimek ; yeşil fasulye;kuru fasulye;nohut ;roka ;marul bunları haftada en az 3-4 kere tüketin dedi doktor. süt;yoğurt,peynir
aman kızlar kendinizei kontrol edin ;sağlıklarımıza dikkat edelim..... hormonlu şeyler tüketiyoruz hep...dikkat.
eşim iş görüşmesine gitti şimdi. öğleden sonra da görüşmesi var. inşallah güzel haber alırız bu bir kaç gün içinde..sonra onun iş durumuna paralel ev değiştirmeyi planlıyorum. daha ucuz uygun bir yerde... bakalım...
eşimde bugün başka bir labaratuvarda spermiogram yaptırıcak. doktor çok emin hatalı bu sonuç makinayla bakmışlardır mikroskopla inceletmek gerek demiş. bende hatalı olduğunu düşünüyorum . nşallah öyledir bakalım... güzel sonuçlar gelir inşallah...bende hamiş gibi hisediyorum kendimi garip bir sezi var içimde inşallah bu defa yanılmam...AMıN....

oooooooooooooooo bekledim bekleidm kimse yokkkkkkkkkkkkkk ben komşu topicteyim kızlarrrrrrrrrr

biz orda acayip kaynaştık hatta istanbulda olanlarla görüştük bişe ev oturması bile yaptık eşlerimizle hemde...orda listemiz vr ve listeye adını yazdıran kısa süre sonra hamiş kalıyor....haftada en az 2 tane hamile çıkıyor :) acayip bereketli bir topic...

ben ordayım gelin orda toplaşalım yada beni çağırmak için orda yazın :)

öptüm tatlışlarım hepinziiiii
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler - Sayfa 3066 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

slm kızlarrr bende baska topikteydim sizde bi slm vereyim dedim bende 7 aylık evliyim ilk düşük oldu kanla gitti allahtan kürtaj olmadım bende bebiş istiyoyummmmmmmmmmmmmm

canım benim güzel haberler getirmişsin masallah diyelim Allah nazarlardan kazalardan korusun inşallah
aman ne olursun dikkat et madem doktorun uyarmış ne gerekiyorsa yap canım muhakkak
sağ salim kucagına alacagın günü de göstersin RAbbim hayırlısıyla insallah:1hug:

Saol cnm güzel dileklerin için allahım herkese ... sanada en kısa zamanda nasip olur inş :CüvCüv:

kızlar bi saat verelim hepimiz aynı anda buluşalım olmazmı bilmiyorumkismile
topice gelen arkadaşlar beni bi titretiverin ben hemen koşar gelirimkaydirigubbakcemile3

saat belirleyelim o zaman en cok sabah saatlerinde giren oluyo sanırım 12 gibi olabılır siz bi kararlaştırın

Back
X