Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınlaropuyorumnanaktanAllah allah cıtos nerdesın sen yaaaa yoksa hepınız anne oldunuzda benımı haberım olamdı
canim benim yureginde tas deyil umut besle sabirla bekle bitanem neolur cok uzuldum senin bu sozlerine tabiki uzulursun etrafindakileri gordukce ben bile uzuluyorum hamile gorunce bu cok normal ama soyle dusun belkide allahin bir imtahani bu bizler icin bazilari hemen hamile kaliyor ve baska yolardan imtahan ediliyor yasadigimiz hergun bir imtahandir isyan etmek yok umudunu yitirmek yok sabir sabir ve yine sabir.
belkide benim icin bu konuda konusmak cok daha kolay cunki benim canim kizim var ama bende yemin ederimki ikinci bebegimi hasretle ozlemle bekliyorum. allah sevdigi kularina dert verirmiski hergun ona dua etsinler diye. birde olaya bu yonden bakalim demi bitanem sabirli ol.
bak aklima birsey geldi eyer seni tatmin edicekse bir parcada olsa. ellinden geliyorsa kucuk kucuk patikler or yelekler hirkalar kazaklar bereler sallar ettekler ve bunlari kimsesiz cocuklara gotur hediye et. onlarda zaten eminimki bir anne veya baba istiyolar kendilerine DUNYA NE KADAR TERS DEMI BIZ BEBEK ISTIYORUZ AMA BEBEGI OLANDA KIYMETINI BILMIYOR SOKAGA ATIYOR O BEBEKLERDE ALLAHA DUA EDIYORKI BIR ANNE KUCAGINDA UYUYABILMEK ICIN VEYA BIR GUVENILIR BABA ELLINI TUTMAK AH BE GULLUM DUNYA ISTE. HALIMIZE BIN SUKUR HERZAMAN DEMI.
ooo ysm_ysm hanım nihayet geldiniz nerdesin sen bakiim kaç gündür dktra gitcektin noldu sonuç anlat bakiim![]()
hoşgeldin melyacan vereliniortakben burada yeniyim ama hep burada olabilirim. bol bol yazışabilirim.
canım benim güzel haberler getirmişsin masallah diyelim Allah nazarlardan kazalardan korusun inşallah
aman ne olursun dikkat et madem doktorun uyarmış ne gerekiyorsa yap canım muhakkak
sağ salim kucagına alacagın günü de göstersin RAbbim hayırlısıyla insallah:1hug:
kızlar bi saat verelim hepimiz aynı anda buluşalım olmazmı bilmiyorumkismile
topice gelen arkadaşlar beni bi titretiverin ben hemen koşar gelirimkaydirigubbakcemile3