"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

bi arkadaş vermişti şeydacım listeyi. ben de kendimce bi liste yaptım işte. annemler nevresim değil de uyku seti al diyor. ben de değişik nevresimler hoşuma gidiyor diyorum. bakalım. bi özdilek ve taç a gideyim bari yarın kendimi iyi hissedersem gideyim diyorum.

Hmm anladım cnm..
Hiç newresim aldınızmı?
Yoksa annenler hiç newresm alma sırf uyku setimi al diolar?
Uyku setiyle newresm tak. arasındaki fark neki onu al dio annenler cnm?

ya uyku seti pratik olur diyorlar. iki üç çeşit al diyorlar. daha pratik olur diyorlar.
bi de nevresim hediye falan gelmiş. ama eski modeller.kullanırım kullanmasına ama değişik şeyler istiyorum ben de. bakalım artık. onlar gelince 1 tane alırım uyku seti. hazır yorgan alıp, nevresim geçirmek bence pratikmiş gibi geliyor. tabi kullanmadığım için şimdilik tahmin edebiliyorum.

Evet cnm hazır yorgn alıp newresm geçrmek bnda daha kolaymş gibi gelio..
Sende hediye gelenleri misfrlere kullanırsın beğendklerini kendin kullanırsın..
Atıorum 4 tane newresm tak. alcaksan 2 uyku seti 2 tanede newresm tak. al..
Aslında bi çıkta alışverişe ordakiler seni yönlendiriolar zaten..
Tabi iyi bi tezghtarsa..

ben de öyle düşünüyorum. misafirim olacaktır.hele bir de başka şehire falan gidersek tam olur. haklısın cnm. her ikisini de kullanıp denemiş olurum hiç olmazsa.
taç fabrika satış mğ. var. oradaki satıştakiler gayet iyi.
özdilekten de bakarım yakınlar zaten birbirine.

Evet cnm ikisinide kullanmış olursun ikisinden de evinde olmş olur en azından..
Aa başka şehire gitme ihtimaliniz warmıki Reyhancım?
Aaa taçın ve linensn newremleri çook güzeller ya özdilğnde öle ama özdileği hiç kullanmadk sen kullandınmı cnm?
Özdilekden bornoz tak. al canım hazır gitmişken..

ilk zamanlar kesin burda olacağız da, bir kaç ay sonra işler falan değişebilir. ben memurluk istiyorum. aşkımda bi kaç cv bırakmış,içlerinde antalya falan var. bakalım artık zaman ne gösterecek.
özdileğin çarşafını kullanmıştım. gayet rahatlar. bornozlara da bakarım artık.
taçta da indirim falan bakıcaz artık.

Hmm anladım cnm hakkınızda hayırlısı olsun..

Özdileği kullandıysan beğendiysen alabilrsin o zmn cnm..

Zaten dokunduğunda anlayabilrsin hem bornozlarda hemde nevresimlerde..

Bizde bi akrabamıza almıştık özdileğin newresimini hiç sormadım nasıl kullandınızmı diye..

Bende bornoz tak. aldım hangi marka oldğunu hatırlamıorum ama ben sert havlu sewmiorum dokunarak seçtm sırnaşık şey

Taçda indirim oldğunu sölüodu sonya nettende takip edeblrsin hangi markada indirim war diye ona göre gidersin mağzalarına cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…