"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Bende diyorum sibelcik hiç görünmüyor meğer kızcağızın nişan telaşı varmış?
Kuşum ev aldınız mı?

yok tatlım alamadık..istediğimiz fiyata inmedi ev sahibi...şimdi arayıştayız.. hayırlısıyla bi bulabilsek aahhhh:)))))

buarada halam adapazarına gelin gidiyo kızlarrr:))) enişteyle ayrılmışlardı barıştılar benim nişanımın olduğu akşam:))) enişte bey nişan bahanesiyle aramış aşkımlı canımlı konuşmuş halamda yelkenler suya inmiş:))) 12 nisan tvde nikahları olcekmiş:))))

füsunum ben avr. yakasına geliyorummm:)))) yaşasın yalnız olmicammm:)) ya yalnız istanbulda sayımız artmaya başladı ne güzel biara toplansak mı ya:))) ben sizi görmeyi çok istiyorummm:)))) şöööle canlı canlı:))))

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah istediğiniz gbi bi ev bulursunuz..

Ohh halan sonunda muradına eriyo demekki aklinialirimsmile

Siz nisanın kaçında düşünüosunz Sibelcim tarihi ne zaman alcaksınız:uhm:

tarihini belirlemedik henüz..ama benimki nisan ayında kararlı:)))) 24 nisan yaparsak söz tarihimizle aynı olacak olursa 24 olsun diyorum ben ama bakalım...

Sibelcim halan televizyonda mı nikah kıydıracak?

Kızlar evlendikten sonra da görüşelim şimdide..Ben hepsine varım..

Aslında kızlar bi buluşma ayarlasak mı bugünlerde?

Şeydacım
benim gelinlik provam cumaydı ama pazartesiye aldım, annemde gelecek benimle :)

Avatarın çok güzeldi cnm nie değiştirdinn :uhm:

Yaa cumaya aldırdın demek..

Evet canım bencede annende olsun yanında..

Bu arada bende gelinliğimin siparişini verdim canım geçmişten okuyamamışsındır belki :lepi:

tarihini belirlemedik henüz..ama benimki nisan ayında kararlı:)))) 24 nisan yaparsak söz tarihimizle aynı olacak olursa 24 olsun diyorum ben ama bakalım...

Aaa evet cnm 24 nisanda cumartesi gününe denk gelio..

O gün yapabilrsinz hem seninki nisan ayında kararlıysa aklinialirimsmile

Sibelcim halan televizyonda mı nikah kıydıracak?

Kızlar evlendikten sonra da görüşelim şimdide..Ben hepsine varım..

Aslında kızlar bi buluşma ayarlasak mı bugünlerde?

evet tatlım zuhal topalda buldu enişteyi:))) gittiğinin ikinci günü hem de:roflol:
inat etti benden önce evlenmek için başardı valla helal olsunsırnaşık şey

bence de ayarlayalım valla ya çok iyi olur:))) hem devamı da gelir yaniii:)))))

Değişiklik olsun dedim şeydacım yine onu mu koyayım yoksa? :uhm:

Yok cuma günüydü pazartesiye aldırdım çünkü cuma annem dolu gelemeyecekti..

Aaaaaaaaaa sen gelinliğinin siparişini verdin ve bana dahayeni mi söylyorsun aşkolsun sana lmaz: alsanaalsanasmile Çabuk anlat modeli nasıl?Nerede diktiriyosun?Kaça diktiriyosun? olumunekankayizsmile

Canlarım bende sizinle görüşmeyi çok istiorumm..

Hepinzi yakından tanımayı..

Ancak Ferhattan izin almadan söz veremem..

Bide Kadıköyde buluşalımm size uyarmı :uhm:

Ayyy sibelll sen nisanda mı evlenceksin kuzummmm hiçbişi kalmadı valla ben bile heyecanlandım duyuncaaaa :)))))

:))))) aynennn ben de heyecanlanmaya başladım artık ufaktan çünkü arkadaşlarım nisan ayını duyunca gelinlik için gaza getirmeye başladılar bugün:))) haftaya cuma kadıköye gidicem model ve fiyat araştırması için:))) ev bulsak düğünü de nisana getiricez de işte bulamıyoruz bitürlüüü:)))

Aaa hadi ya farklı bir aşk hikayesi olacak desene ne güzel Allah tamamına erdirsin canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…