"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

kıss kk kızlarının hepicüğü güsel eminim çok güsel geçecektir
amaa dedikodumuzu yapmak yok hee naniknanik

şimdi aşkımla msjlaşıyorum da, babası beni pazar eve davet ediyormuş. hatta sabah kahvaltıya gidecekmişm, öğleden sonrada benim anne babamla ikimiz görüşmeye gidecekmişiz, akşama da uygun olunursa söz olacakmış. yani babası öyle diyormuş.

Bunların hepsi 1 gündemi olcakmıl CADIARZU
Söz olcağı gün senin evde olman lazım hazırlık yapmak için..
Annenler döndümü ankaradan?

Bunların hepsi 1 gündemi olcakmıl CADIARZU
Söz olcağı gün senin evde olman lazım hazırlık yapmak için..
Annenler döndümü ankaradan?

kayınpederin dedikleri bunlar. tabiiki bi günde olmaz bence de. daha önce de alış veriş yapılcak falan.. pat diye söz yapcaklar. kaydirigubbakcemile3
dönmediler daha. yarın döcekler

kayınpederin dedikleri bunlar. tabiiki bi günde olmaz bence de. daha önce de alış veriş yapılcak falan.. pat diye söz yapcaklar. kaydirigubbakcemile3
dönmediler daha. yarın döcekler

Öyle kolay değildir kız almak..

Hemenccik bitrmek istio senin kayınpeder uyanık çıktı sırnaşık şey

Bence pazar günü tanışma olsun onlar size gelsinle aileler tanışsın..

Ondan snraki hafta falanda söz olur..

En azından tanışmada sözdeki kadar kasılmıo aileler..

tabi benim düşüncem de öyle. bi günde olcak iş değil. böyle isticenmi aşkım da biliyo.

bu hafta bizimkiler izin vermez. hemde sevgililer günü ikimize zaman ayıralım diyoruz. artık diğer haftalarda olabilir yavaş yavaş.

kusencik neyseee gelincik de o

Hayır yafrum gelincik bu demekmiş bak sırnaşık şey

Gelincik Ne Demek

(Mayis-agustos aylari arasinda, kirmizi renkli çiçekler açan, 20-30 cm boyunda bir veya bâzan çok senelik otsu ve beyaz sütlü bir bitki. Bugday tarlalarinda, ekilmemis yerlerde çok rastlanir. Gövdeleri dik ve tüylüdür. Çiçekler dallarin uçlarinda bulunur. Çanak yapraklari çiçek açma esnâsinda dökülür. Çiçekleri de çabuk dökülür. Meyveleri sarimsi esmer renkli olup, deliklidir ve bu deliklerden tohumlar saçilir. Türkiye’de yetistigi yerler: Hemen hemen her yerde yetismektedir.
Kullanildigi yerler: Kullanilan kisimlari çiçekleridir. Çiçekler güneste ve mümkün oldugu kadar çabuk kurutulur. Bilesiminde zamk, seker, müsilaj ve çok az miktarda alkaloit bulunur. Hafif yumusatici ve uyusturucu bir tesiri vardir. Öksürük ve nezle gibi hastaliklarda yumusatici olarak surup hâlinde verilir. Uykusuzlugu giderir. Yaniklari iyilestirir. Çiçekleri su içinde siselerde güneste bekletilerek serbeti çikarilir. Içine limon tuzu konursa rengi çabuk ve daha güzel çikar. Yazin serbet olarak içilir..

Alıntıdır :lepi:

Hmm anladım evet 14 şubat bu pazar ne zmndır birbirinizi görmüosunz hasret giderin bi dmi :lepi:

ewettt. kurabiye denemesi yaptım bu gün. beklediğim kadar pembe olmadı ama şekli tadı iyiydi. gerçi ben yemedim ama. azcık gıda boyası damlatmam lazımmış.
hem de özledim aşkımı yinee. ay her hafta daha zor geliyor. mafoldumben

Toz pembemi oldu?

Sen ne renk bekliodun?

yeavruum ben mezaci kullandım sözlük anlamına gerek yok
onu bende biliom sen alttaki anlamına bak mecazi yee bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…