"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Sonyacım bu arada biz buluşma yerini zamanını saatini fln ayarladık gördünmü bilmiorum..
Çarşamba yani 17 şubatta kadıköyde buluşuorus saat 12de..

sağol canım ok yazımmmbayanssulusmile

selam can cu nasılsın bebem kıss senin bendende uzunmus zamanın ölemibilmiyorumkismile

iyilik bebemm sen nassın yaa öle uzuuuunnn upuuuuzuuuuuuunnnn ahh ahhhh asker yolu beklerim günü güne eklerim napalım bitanem geç olsun güç olmasın dimi ama yerimseniben

Hoşgeldin canım..

Saol cnm..

Gözün aydın o zmn senin pek bişeyn kalmamış..

yaa evet ya bende yeni farkettimm sen yazıncakaydirigubbakcemile3

bende de öle bi dolu bardak var ama ben evde de böleym değişik bardaklarla su bile içsem mutlu olurum ben opuyorumnanaktan

yaa evet ya bende yeni farkettimm sen yazıncakaydirigubbakcemile3

bende de öle bi dolu bardak var ama ben evde de böleym değişik bardaklarla su bile içsem mutlu olurum ben opuyorumnanaktan

Evet canım aynenn bende değişik bardaklara bayılıorum..
Desenli falan..
Ama bazılarının fiyatları çok uçuk bi bardağada o kdr para dökmem..
Bakalım 6 tane düz olanlarından aldım bulunsun die..
6 tane sürahili takım aldım altları renkli..
6 tanede şarap kadhi gbi daha ufaklarından altıda daha ufak renkli ama onları puding kupu olarakta kullanabilirim daha karar vermedim..
Karşıma değişik bişiler çıkarsa alırım yne bakalım..
Ama sen bunların hemen hemen hepsini aldysan mutfak derdinden kurtulmşsun demektir ohh ne güzell :lepi:

günlük kullanım içinmi bunlar tatlım
bende günlük 6 dene kadeh gibi meşrubat bardağı 6 dene kırmızı su bard 6 dene de yemek tk bi örnek bardaklarım var

daha kadeh vs onlara geçmedik ben sanırım onlardan 12şerli alıcam çünkü yemekli misafir çok olur bizde akannehir
ama vitrine koymayı düşünmüyorum tabi bardaklarıyerimseniben

evet ama sanı

Evet canm onlar günlk..
Diğer kadehleri falan yani su takımını aldık yemek takımıma uygun 6şartaneydi içinde rakı ve su bardaklarına 6şertane daha eklettirdim diğerlerine gerk yok ekletmeye..
Bizimkiler rakı içio çnkü sırnaşık şey
Günlükleride öle aldım cnm eğer o dediklerimi puding kupu olark kullanırsam 12 tane su bardağm war şmdilik eğer onu kullanmazsam 18tane..
Daha alsammı acaba :uhm:
Kesin dayanamam alırım sırnaşık şey

Neden vitrine koymayı düşünmüosun onları cnm?
Yani özel yemeklerde kullancan kadehleri falan..
Mutfakta çok yer kaplar o bardaklar..

Neden vitrine koymayı düşünmüosun onları cnm?
Yani özel yemeklerde kullancan kadehleri falan..
Mutfakta çok yer kaplar o bardaklar..

ya ne bilim vitrinden gözüksün istemiyorum ama kapalı tarafı olursa yemek takımının ona koyarım tabi mutfakta olmaz zaten yeterince fazla mutfak ıvır zıvırımkaydirigubbakcemile3

ya ne bilim vitrinden gözüksün istemiyorum ama kapalı tarafı olursa yemek takımının ona koyarım tabi mutfakta olmaz zaten yeterince fazla mutfak ıvır zıvırımkaydirigubbakcemile3

Hımm anladım cnm sende camlı olanlarından almazsın weya camsız istiorum dersin aldığın yere..
Siyah içini göstermeyen camlarda war onlarıda tercih edebilrsin..
Evet mutfakta yer kalmıo yaa o kdr çok ıvır zıvır warki..

Bu arada biz buluşuorus cnm sen bursadasın die sana sölemedm..
Ama bursadan gelebilrsen bekleriz :lepi: sırnaşık şey

datlum heralde içini göstermeyen camlılardan alırım onlar güsel oliyi

bu arada çok gelmek isterdim ammaaaa velakin bu kız aydına gidicek nişanlısını görmeyeeee:kedi:
artık fotolarla idare ederisss napalımolumunekankayizsmile

Evet cnm içi tozlandımı kimse görmez sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Aaa evet cnm sen aşkını görmeye gidiceksin hafta sonu gidiceksin diye biliodum ben o yüzden söledim kusura bakmaa..

Tabii fotolarımızı hemen koycazz güzel çıktıklarımızdaannn :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…