"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ayyy o hç aklıma gelmedi tatlım yaaa delikafadulden

yaaa bnde düşnemiormda mecburum işte off okudukda ne oldu sankide üstne bidha okuyrz offfff boş işler bunlar evlenmek gerekkkkkkkk :roflol:

hemn gelin moduna geçiorm ve kıvırtıorum oooh yandan yandannnn sefamız olsun tüm gelin adaylarımızı pistimze davet ediyoruz babutsadn yanayımmmm sırnaşık şey :dance: :teytey:

olr mu tatlım yaaa olmaz sen raht ol herşey süper olcak görersn :lepi:

evet cnm 600 km kadr aşkım istnblda bn balıksrdeym :çok üzgünüm:

benim de aşkım istanbulda canım ben de samsunda offffff:teselli:[/QUOTE]

zor di mi cnm yani sabır gerk bazen tıkanıosn ama yapck bişey yok katlanıorz işte Allh başka sıkıntı vermesn yerimseniben

Hee bidaha nie 2.sini okuon yavrum yaaa bencede evlenmek gerek hemde bi an önceeeeeeeeeeeeee yoksaaa her an çıldırabilrs bu sıkıntılardannnnnn akannehir

Ohhhhhhhhhhhhhhh yavrummmm koppppppp yandannn yandannnnnnnnn :sm_cool:

Ayy inşallah Denizim yaaaaaa :Saruboceq:

NOT: Evlilik meraklısı olduğumuzdan değil sadece bu dönem insanın üzerine çok sorumluluk yüklendiğinden bir an önce evlenelim diyoruz..
Okuyanlar yanlış anlamasın sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Amin canım çok zor ama dayanmak zorundayız biz 2.5 senedir ayrı şehirlerdeyiz ama hiç alışamadım eski günlerimizi çok ama çok özledm

Dur ben sna moral weriyim..

Eski günlerde dönmektensee bu kdr gelmişkenn ileriyi düşünmek lazım..
Biz hatayı başta yaptık..
Arayı daha kısa tutcaktık.
Kii ben zaten 6 ay sözlü-nişanlı kalıorum toplam evlenene kdr ama o bile batıo insana yaaa :umursamaz:

sen yine iyi yapmışsın biz 2008de sözlendik 2009da nişanlandık birsürü sene öyle geçti aşkım okulunu uzatta askere gitti geldi bi türlü şu zamanı ayarlayamadık:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

okuduklarımı pekiştirorm güzelim ne yapym iş güç yk die bidha okuyalım dedik başımza dert aldık yaaa akannehir

oohhhhhh iyi geldi hehhehehhe yorganın altından kıvrtıorm :roflol:

not çok açıklayıcı olmş seydammm tebrikler cdden psikoljden kaynklnıo yoksa ruh ve sinir hastlıkları bölmnde nikahımz kıylck yaaa :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :1shok: :1shok: :1shok: senağlama

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Olsun Denizim işte 2. üni. bitrmiş olcan ama kasma kendini skntıya strese sokma bence..
En güzel anların olcak senin onların tadını çıkart yerimseniben

Kıvır kızz ohhh :lepi:

Napim kızım okyan bunlar evlilik merklsıı dicek açıklaama yapma ihtiyacı duydum birden yeter fln diorus ya vallaha millet yanlış anlıcak yaaaaaaaaa delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

sen yine iyi yapmışsın biz 2008de sözlendik 2009da nişanlandık birsürü sene öyle geçti aşkım okulunu uzatta askere gitti geldi bi türlü şu zamanı ayarlayamadık:çok üzgünüm:

Ben senden daha uyanıkmışım o zmn sempatiksalakcinni
Her zaman diodum sözlences 3 ay snra nişan 3 ay snra düğün die..
Nişan yapmıorus ama sözlendikden 6 ay snra evleniorus Allah'ın iznyle :Saruboceq:

Keşke o kdr süre uzatmasaydınz sözlülük nişanlılık fln sewgili kalsaydınz bence insan daha az yıpranıo öle yaa :1no2:

evet kaderdaşız ama sen nişanlısın cnm bnde oda yok senağlama

oynatmaya az kaldı doktorum nerde şarkısı tam bna göre şimdi netten onu dinlyrm :roflol:

Bence çok bekleme canım bir an önce herşeyi yapın okulun varken evlenemezmisiniz bilmiyorum ama beklemek insanı çok yıpratıyo istemese de çok kasıyo bunaltıyo ya sevgili kalın ya da söz nişan düğün hepsi çok yakın zamanlarda yapın canım

evt güzelim kasmıorm zaten ona gelen kadr nelerim var offff dşndkçe bayılasım gelio akannehir

hhehehe madalya takıcaklar sanki seydammm bn kaşındm iştee sırnaşık şey

tamam tamam az sonra bunalım takılırm yineeee azck kıvırıymda senağlama

ii yaptn tatlım artık okuyanlar anlr bzii :roflol:

cnm normal ünv btti bu 2. ünv aöf'ten okuyrm onu yani evlenmeme mani deil bu yaz düşnüorz bizde hatta bzm Allhın iznyle arka arkaya olck hatta herks çok zor olr faln diodu ama kısa sürede olması dha iyi olck yıprnmak istemiorz artk :Saruboceq:

Madalyayı evlendiğinde goncan takcak sana yavrum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :lepi: delikafadulden :roflol: ohaoldumsmile sempatiksalakcinni akannehir aklinialirimsmile boshayallersmile :ecrin_bebek:

Hööyy bunalım yapamazsın yavrum nerden çıkt yne beee iiyiyiz bölee bırak bunalımı başkalrı yapsan bugnlk bunalım sınırımızı doldurduk bz bnce :lepi:

Okuyanların anlycanı zannetmiorum balım bana diyenleri ben anladımmıki yazdığmdan anlasınlar derdimizi pehhhhhhhhhhh :umursamaz:

Hayırlısı olsun canım inşallah herşey tam istediğin gibi olur.

buna sevnmelmym bilemiorm seydamm eyvahedigeldismile :kedi: sempatiksalakcinni akannehir kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol: delikafadulden :sm_cool:

evet iyiydk böle di mi tatlım pardon laelaelaelaelae

hehhehe aynen heee kimse kimseyi anlmıo bu kk'da :dilcikar:

Hayırlısı olsun canım inşallah herşey tam istediğin gibi olur.

amin cnm hayrlısıyla inşalla :Saruboceq:

Immm bence sewinmelisin Denizimmmmmmmmm :lepi:

Karısına madalya takmayan çok erkek warrrrrrr delikafadulden :roflol: sırnaşık şey lülülülülülü :lepi: ohaoldumsmile naniknanik şutarafagitti

Evet yavrummm böle iyiyiz bşwer keyfimz bozulmasın..

Ammaaaaaaaaaan sallaa biz birbirmizi anlıorus yaa ben notumu yazdımm anlayan anlar anlamayan anlamaz sırnaşık şey lülülülülülü

:lepi:

hehhehehhe :roflol: delikafadulden sırnaşık şey naniknanik :lepi: ohaoldumsmile :kedi: :teytey: şutarafagitti

evet cnm bnm aynen naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…