"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hehheh bu dha iyi en azından cnm bnm kaydirigubbakcemile3

bnde aynen seydam acayip vurdumduymazım artık ne olcaksa olsun yeter ulennnnn akannehir

Ama hep öle oluo Denizim yaa cidden bak dikkt ettm bigün takıksam bi olaya böle somut bişey warsa ertesi gün amannnn yaaa takmıcam diorum..
Evet balım bu durum daha iyi oturup takmaktansaaa koyver gitsinn :teytey:

Ama hep öle oluo Denizim yaa cidden bak dikkt ettm bigün takıksam bi olaya böle somut bişey warsa ertesi gün amannnn yaaa takmıcam diorum..
Evet balım bu durum daha iyi oturup takmaktansaaa koyver gitsinn :teytey:

amnn salla seydammm aynen koy ver gtsin incelldiği yerden kopsun artık cidden düşünmek dhai istemiorm :dance:

seydam ne dicem buryada sarev açılcakmş ohhh yaaa artık ordan düzcem çnkü çok hoşuma gdiodu en azndan sadece nevresmleri burdan halledrm :lepi:

amnn salla seydammm aynen koy ver gtsin incelldiği yerden kopsun artık cidden düşünmek dhai istemiorm :dance:

Aynen Denizim düşünmee..

Hadi konu açalımda muh. edelim..

Aa bak sana ne dicem hani schafern kahvaltı tak. siparişini verdiğim bi yer wardı ya hani eve gönderceklerdi fln demiştim..

Sipariş verdiğim hafta içi yollıcaklarını sölediler yollamadılar sewgililer gnnde gittm sordm bu hafta içi yollycaklarını sölediler cuma oldu yine ses seda çıkmayınca aradım schafernde yokmş adamın aklındaymş geldiğinde göndercekmiş...

Dedim iptal ediorum ben siparişimi istemiorum yollamayın..

Salak yaa 2 hafta boyunca arar bi insan dimi derki söz verdiğimiz tarihte yollyamıorus sorun çıktı şu gün göndermeye çalışcas diye..

Umurlarında değil adamlar tok satıcılar resmen..

Almıcam bende ordan birdahada oraya hayatta gitmem..

Schafern sitesnden göztepedeki yerini bulup gitmiştim zaten başka yerde bulrsam alıcam bulamazsam Serapın sölediği yer wardıya oraya bakcam ilk ordaki kahvaltı tak. bakcam beğenirsm ordan alırm..

Ama sinr oldm söz veriolar göndermiolar ve arayp haberde vermio gerizekalılar klava:

seydam ne dicem buryada sarev açılcakmş ohhh yaaa artık ordan düzcem çnkü çok hoşuma gdiodu en azndan sadece nevresmleri burdan halledrm :lepi:

Aaa sarevin ürünleri güzeldir cnm bende bitane nevresim takımı ve 2 tane yatak örtüsü aldım sarevden..
Göstermiştimde..
İyi yaparsın cnm zaten newresmleri taşımak sorun olmaz kırılmıyca için rahat rahat taşırsın yerde kaplamazlar üst üste koyarsın odana..

hadi yaa seydam ne kadr ilgiszlermş öle ohhh bide geniş geniş davranıolar alsanaalsanasmile

tuh üzüldm şimdi sen çok istyrdn o modeli güzelim :sinifsinif:

aman ii yaparsn güzelim bncede serapcgmn gösterdklerini bnde begnmştim ordan bak bide tatlım..

evet seydam görmştm çok güzellerdi maşallah

evet güzelim öle yapıcam çok sevndm görnce bu gün çarşıdaydm daa :lepi:

Evet balım çok beğenmiştim ben bişeyi çok istiosam o an olmadığnda soğuyorum..

Adamlarda resmen soğuttular beni..

Bugün Serapın sölediği markayı satan yere gidicektik annem yarın gidelim dedi..

Bakalım yarın gidebilrs belki o modelden daha çok beğenicem bişey görürsem onu alırım..

Ama adamlara acayip snr oldm yaa rahat rahat takılıolar resmen umurlarında değil dükkan..

evet seydam görmştm çok güzellerdi maşallah

evet güzelim öle yapıcam çok sevndm görnce bu gün çarşıdaydm daa :lepi:

Canım şmdi onlar yeni açıldıkları için kampanyada yaparlar heralde..

Sende kampanyalardan yararlanırsın hemenccik :lepi:

Canım şmdi onlar yeni açıldıkları için kampanyada yaparlar heralde..

Sende kampanyalardan yararlanırsın hemenccik :lepi:

herşeyde bi hayr vardır güzelim belki öteki daha çok hoşuna gdcek hayrlısı olsun :lepi:

evttttt o bnm aklıma hç gelmdi seydammm yaa süpersnnnn :teytey:

herşeyde bi hayr vardır güzelim belki öteki daha çok hoşuna gdcek hayrlısı olsun :lepi:

evttttt o bnm aklıma hç gelmdi seydammm yaa süpersnnnn :teytey:

Evet cnm belkide ordakileri daha çok beğencem artık gidip bakcam..

İnşallah yaparlar kampanya cnm sende hemen damlarsın :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…