"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ben evkurdan aldım canım yaaa yemek takımımıda ordan aldım markasına hç dikkat etmedm pasta tabaklarıda güzel olur ama tam setlerde güzel yanii

seydam hatta günlük yemek takımının içindeservis tabagı var onu kullanablirm o gösterdgm ahşap kahvaltılıktanda alabilirm begniorm onu bide yumurtalık ekilcem şimdi :lepi:

Kusura bakma Denizim biras geç cwp werdim..
Evet bunları biliorum ve bildiğim kdryla kahvaltı tak. içinde bunlardan olmuo ayrı alınıo bunlar dmi Denizim?
Bende istiorum alcam bunlardan çok beğeniorum :lepi:

olsun seydam önemlii deil bnde 40 saatte yükledm :kedi:

nasıl begndklerin var mı cnm CADIARZU

sağol bebem bende iyiyim bende aldım bu gün birşeyler mutfak için kaydirigubbakcemile5

ii günlerde kulln güzelim neler aldın bakalım sırnaşık şey

Selamm cnm hg nasılsın?
h.b cnm iyiyim sen nasılsın?zemuszemus
olsun seydam önemlii deil bnde 40 saatte yükledm :kedi:

nasıl begndklerin var mı cnm CADIARZU

ii günlerde kulln güzelim neler aldın bakalım sırnaşık şey

sağol bebem baharat takımı aldım deminki modele benzerr yağdanlık aldım cok güsell oda blotut calısmıyor resmini yollaya bilsem koyucaktımbilmiyorumkismile bizim burda pazardan aldım kaydirigubbakcemile5:1hug:

Evet Denizim ikincisi daha güzel ama ben böle yumurtalıkları kullanışlı bulmuorum yanlarında yer olanları daha kullanışlı buluorum çnkü yumurtanın kabuklarını soyduğnda kenarlarına atıosun ya cnm ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…