"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ya delisin he şubat biticek sen martta bakıcaksın seneler var giibi bahsediyosun sabırlı seydam:roflol::roflol: netetnde tam belli olmuo be nerde var die bakılır ama mutfak banyo benim içinde önemliboshayallersmile aynen yaşıcaz sonuçta kuzumbayanssulusmile

canlarım size güzel haberimizi vermek istyrm Allahıma çok şükür ailem sorun çıkarmadı ve sonuç pozitif :Saruboceq: :lepi: :sm_cool: :dance: :teytey:

iyim kuşummmmmmmmmmmmmmmm sen nasılsın askerin gelmiş falan merak ettim kız seniiiii umarım güzel geçmiştir herşey ...

güzeldi canım ama gidişi :gitme:mafoldumben
Allah'a şükür halimize:Saruboceq: sen nasılsın adanalın nasılsengözlerimebaksanab

Valla kuşum seneler varmış gbi gelio çnkü bana..
Ferhatın rahatlığıda bunda etkili olabilr..
Provamda bile heycanlı değildim ben cidden anormal oldğmu düşünmey başladım sırnaşık şey
Yok bitanem resimli olanlara bakıorum ve yeni yapımı eski yapımı ne zaman tadilat görmüş ev onlara bakıorum sadece netten bakıp yazıcas sonra gidip birebir görces öle karar vericez..

canlarım size güzel haberimizi vermek istyrm Allahıma çok şükür ailem sorun çıkarmadı ve sonuç pozitif :Saruboceq: :lepi: :sm_cool: :dance: :teytey:

Yaa sen insanı çıldırtırsın hee sanki gebelik testinin sonucunu açıklıo..
Sonuç pozitfmiş..
Bu mudur yani bu kdrmıdır..
Allahım sen sabır ver..
Anlatsana detayları yaa çatlıorum burdaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden klava:

Poyrazköye yazın hiç gitmedim kışın annemlerle fln balık yemeye gitmiştk çok güzel ben sewiorum orayı..
Ayy inanmıorum yaa inekler ayaklarnımı yalıo şaka gbi :1shok:

kışın güzel şeydam bazen babamlarla bizde gideriz balığa...
yazın pikniğe gitmiştik kızlarla o zaman görmüştük bizde ama bundan teeeeeeeeeeee 7 sene önce filandı şimdi nasıl bilmem orayı öyle gördüm ya bir daha gidesim gelmedi hem şileyi ben yaz kış hiç biyerle değişmem şeydam çevrem şilede olduğu için sıkılmıyorum şileden...huzur weriyor bana şile...

herşey güzel olsun şeydam Gönlüne göre versin Allah dualarım seninle:Saruboceq:
ayakkabının altına adımı yazmayı unutmada:roflol:

haydi bakalım allah tamamına erdirsin cnm sorun çıkarmazdı zaten ailen kuzum sen kafanda büyüttün onu ailen senin mutluluğunu ister elbet...hayde bakalım gelsin enişte istesin seniiii...
:lepi:
güzeldi canım ama gidişi :gitme:mafoldumben
Allah'a şükür halimize:Saruboceq: sen nasılsın adanalın nasılsengözlerimebaksanab

bebeğim sayılı gün geçer merak etme tatlım
adanalım iyi tatlım allah izin veririse geliyor bu hafta bizdede hasret war işte

şeydacım sonunda almışsın kahvaltı takımını
artık hayırlı olsun demek düşüyo bize. iyi günlerde kullan cnaım.
alışverişlerinde çok mantıklı düşünerek yapıyosun . beğendimzemuszemus
mutfak için küçük ev aletlerinde hangi marka düşnüüyosn

İnsana alıştığı yer güzel gelio cnm..
Benim yanımda aşkım olsunda bana her yer güzel gelir opuyorumnanaktan
Duygusala bağladım yne sempatiksalakcinni

ahh ahhh:asigim:

herşey güzel olsun şeydam Gönlüne göre versin Allah dualarım seninle:Saruboceq:
ayakkabının altına adımı yazmayı unutmada:roflol:

Nicknimi yazym gerçek isminimi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Tamam balım yazcamm isminiiii :lepi:
Aminn Allah seninde gönlüne göre wersn inşallah bitanemm

Teşekkür ederim cnm daha daha güzelleri senin olsun :Saruboceq:

Valla kendimi kaybettiğim zamanlarda pek mantıklı olamayabiliorum mesela su bardakları ne kdr alırsam alıyım gzüm doymuo sırnaşık şey

Küçük ev aletlerinde hiç araştırma yapmadım hangisi iyidir hangisi kötüdür onu alıcağm zaman araştırmasını yapıcam cnm..

Bide 2 yengem bişiler alcakmş onların aldıklarından snra neyim eksikse onların araştımasına gircem.. yerimseniben

seydam ayrıntılı olark anltıorum sonra editlerim deşigre olmayım :lepi:
şimdi dün akşam annemler geldi izmirden tabi veremdim yazdığım mektbu tam 6 sayfa yazdım bütün içimi döktüm ve duygusala bağladım yani duygusal ve kararlı bi mektup oldu :kedi:

annemlerde yarın sinemaya gdcm dedim neyse sabah kahvltı yaptm hçbrşey yiyemdim tabi heyecndan kaydirigubbakcemile3
sonra hazırlndım çıkmadan mektubu verdim hihoyyyt
babama uzattım burda sizinle paylaşmak istediğim ama paylaşamdığım şeyler yazdıo baba dedim annmde vardı yanında ama dokunsalar aglıcam o kadr heyecnlı ve endişelym :gitme:
sonra babm tamam dedi ve annem anldı bana sende otur konuşlım dedim bnde anne bn çıkıorum siz rahtça konuşn döndüğümde konuşrz dedim ve çıktım evden ama varya resmen bacaklarım titrio ve yürüyemiorm eyvahedigeldismile
sonra taksiye bindiğim gbi uzaklaştım ve recep ivedik 3 'e gttm biraz gülüym die kaydirigubbakcemile3
sonra grmedn önce aşkımla konuştk tabi bnde heycn dorukta aşkımda bni sakinleştrmeye çalışıo herşey çok güzel olck bak görcksn die :kedi:
sonra sinemadn çıktm epey güldüm sonra yürüyerk eve döndm kendimi rahtlatmk içn eyvahedigeldismile
sonra eve geldim ve ii akşamlar diyerk içeri grdm ailem gayet iyi bir şekilde iyi akşmlar dedi ve annemde çok iyiydi zaten en çok ona şaşrdım boshayallersmile
sonra babm tamam dedi tanışalım dedi akannehir

ohhhh üstmden kocamn bi yük kalktı kızlar çok şükür :Saruboceq:

seydam işte böle cidden kısa ve net bi cevap verdi babm annem biraz bozuk gbi ama bni hç terslemdi öncedn olsa surat asp konuşmazdı ama herşey çok iyi Allhım bozmasın :Saruboceq:

yakında aşkımn babsıda arck öle rüyadayım sanki :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…