"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

:roflol:sırnaşık şey kuzum en meraklı olarak en baş silinebilirim:roflol:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kara bahtım kör taliim mafoldumben

anam kıyamam sana takma bebeğim kafana yaw hayırlısı olsun işallah :Saruboceq:

gördüm kuzum çok güsel bebişkom

bu arada artık çok geç şeydacım son hız mideye indiriyorum kola eşliğinde :gitme:

ne demk seydam herzmn Şeniz
güzelim temmuz demdm zaten saolsn o kısmı aşkımn babsı halledck o konuda korkmyrm bitek onu yazmdım tatlım :kedi: kaydirigubbakcemile3

en önemli kısmı hallettk demşler şimdi sıra bzde demşler seydam sırnaşık şey

gesırnaşık şeylmdn önce ara heralde güzelim yani 2 hafta önce faln zaten biz hazrlıklara yani temzliğe başlrz onun aramsnı beklmdn

hehheheh gel gel cnm bnm yaaa valla üzerimden öle bi yük kalktı ki bn artık bu tarz bi strese grecgmi düşnmüorum seyam delikafadulden

tatlım aldıklarını gördm Allh ağ tadıyla kullnmnzı nasip etsn aşkınla beraber :Saruboceq:

ohhh kahvltı takımında bulmşsun tatlım yaa yakından nasıl bu kadr şirin di mi :lepi:

ay evet:roflol: öleyim sanırım:roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey
Portakal orda kal o zmn yavriim :roflol:

Bilemicem sen mi daha merklısıın ben mi daha merklıyım güzelim ama değer verdiğim muhbbtimin oldğu insanların güzel gelişmelerini veya üzüntülü anlarını paylaşmayı sewiorum..

ben daha meraklıyımdır seydam:roflol:
öldüm evlenemedik diye:roflol:
paylaş benlede evlencem ben askerimde gelsin sağ salimeyvahedigeldismile
portakal tamam ama orda kal deme evleniyim ozaman dersin orda kalsırnaşık şeysırnaşık şey

amin tuğcecm çok teşkkr edrm güzel dileklerin için Allh hepimzin mutluluğna mutluluk katsın çıktığımz bu yolda yzümüzü kara çıkarmasın :Saruboceq:

tatlım bnm annem bnm yanmda deildi bu olaylarda annem bnmle olsaydı bu kadr stres çekmzdim belki ama babm anlyşla karşıladı Allhtan :Saruboceq: Şeniz

ay evet:roflol: öleyim sanırım:roflol:

:Saruboceq: amin canım amin Sağ sağlim gelsin askerim askerler :Saruboceq:

:Saruboceq:

yaw kıslar bu çeyiz bitmicekmi hiç yaw boshayallersmile
bugün kendime süper bi tava aldım bende uğur böcüklüzemuszemus
blututum bozulmasaydı gönderirdim fotosunu ama bakim nette varmıbilmiyorumkismile

Tüh kız 6 sayfa yazmışsın araya onuda sıkıştırsaydın keşke temmuz demeeseydn de yaza deseydn sırnaşık şey
Neyse artık geçti kayınpederin sölesin..
Peki annen konuştumu seninle hiç bu olaydan snra karşılıklı?
Bence kayınpederin bu hafta içi arasın belki annen ne zmn gelceklerini bilmediği için hazırlıklara başlamaz..
Ahh yavrum yaa öle bi strese girmicen bidaha ama skntı olcak hazırlık döneminde..
İnşallah yaşamazsın sen..

Saolasın Denizim daha güzelleri senin olsn inşallah Allah hepimze aldıklarımzı iyi günlerde kullanmayı nasp etsn :Saruboceq:

Evet bitanem buldum sonunda üstümden koca bi yük kalktık..
Ama dün faturaya bakarken takımın içindeki çaydanlğı ve kaşık çatalı ayrı yazmışlar baktm fazla yazıo toplam tutarda delirdim gece gece kalkar kalkmaz aradm mağzayı ddm ayrımı alıosunz onlarn parasını hyr ddi ddm o zmn benden nie öle çekilmiş ddiki hayr fazla çekmedik kredi kartının fişine bakarsanız görürsnz onlar stokta satıldı olark gözüksün die faturaya yazıorus isknto olarakta indiriorus snra faturada genel tutar sizden çektğimz para dedi snra gördm tmm ddm rahatladım snrlerm tepeme çıkmştı gece gece..

Evet yakından da öle güzel aynı resmdeki gbi renkleri falan herşeyi mağzada masanın üzerine bütün hepsini dizmişlerdi yanında da kırmızı olan kahvaltı takımı wardı pembeyi seçetim ben aşkımda pembe olsn dedi..
Öle yani güzelim..

Olcak bitanem olcak Allahın iznyle üzülme askerin sağ salim bi gelsin hepsi olcak inşallah.. :Saruboceq:

Paylaşırım tabi balım sen iste yeterkiii..

Kötü hiç bişey düşünme acemiliği atlattı aşkın Allah ustalığnda bittiği günleri göstersin cnm :Saruboceq:

yaw kıslar bu çeyiz bitmicekmi hiç yaw boshayallersmile
bugün kendime süper bi tava aldım bende uğur böcüklüzemuszemus
blututum bozulmasaydı gönderirdim fotosunu ama bakim nette varmıbilmiyorumkismile

Ayyy sorma yaa banada hiç bitmicekmiş gbi geliooo
Çıldırcam en sonunda al al al al bitmio yaa deli oldumm akannehir

Güle güle kullan cnm aldığnı zemuszemus

oyy canım benim çok sağol biliyorum zaten paylaşıcağına eminimolumunekankayizsmile
amin canım inşallah daha acemiiliğe anca gidenelri görünce atlattığımızı hissediyorum:kedi:
kzuum ben kaçıyorum kocaman öpüldünüzhala sola gidiyosırnaşık şey

Nolursa olsun insan kabullenemio gittiğini..
Ama geldiğinde dünyalar senin olcak bitanemm..
Olumlu düşün olumlu olsun..

Çook öpüyrum Allah rahatlık versin rüyanda aşkını gör görüşürs Şeniz :a015:

amin canım hepimiz ağız tadıyla kullanalım aldıklarımızı

bence evlenene kadarda bitmicek şeydacım

Aminn canımm hepmzi inşallah :Saruboceq:

Aynen aynennn bencede bitmicek çnkü dün aa mutfak bitti çok şükür 1-2 şey kalmştır diodum anam listeye bi baktımm ne bitmesi sempatiksalakcinni

Ama büyükler bitti çok şükür porselenler falan :Saruboceq:

amin seydam teşkkr edrim :Saruboceq:

valla orasını aşkımlar yapıcak artk tatlım bn attım üstmden sırnaşık şey
yok güzelim başlarız annem bişey demdi ama durck zamn yok zaten mektptada martın son haftası dedim yerimseniben

çok iyi yapmşsnz cnm bu arada o ekmek septni nerdn ne kadra aldın tatlım :dance:

Evet canım sen üstüne düşeni yaptın ve çok şükürr güzel sonuçlarla çıktınn :lepi:

Ay valla çok sewinçliyim Denizim yaa böle konuştğmzda sen arada olumsuz şeler sölüodun ya işte bizimkiler dha bişi demediler fln die artık diyemiceksinnnnnnnn muhabbtin dibine vurcazzzzzzzzzzzz :lepi:

Heh bende sna onu sorcaktm cnm beğendinmi die?
Ben öle bişe istiodum işte koçtaştan aldım bitanemmm bernardoya gittik depodan çıkartıcaz 20 dk snra fln dediler bizde dolaşalım ddik koçtaşa girdik bunu gördm we direk alcam ddm 74 dü fiyatı bitanem..
Çamaşır sepeti fln hepsini topladım mutfaktaki plastk kaplarda bitti çk şükürr :Saruboceq:

cnm bnm seninde her anını burdan duycaz herşey çok güzel olck sen hç kafana takma Allhın iznyle :Saruboceq:

ii geceler cnm bnm rüyanda aşkını gör ve çok özletme kendini öptm güzelim Şeniz olumunekankayizsmile :a015:

canlarım hepinize iyi geceler dilerim ben yatıyorum gözlerim dayanmıyor artık
mujuladım hepinizi....

ii geceler tugcecim rüyanda adanlı eniştemzi gr çok öptm opuyorumnanaktan :a015:

evet seydam Allhın iznyle muh. şimdi başlıo artk :lepi:

evt bn gerçkten begndm hem kullnışlı geldi bana tatlım a.s.

aaa fiyatıda gayet uygn güzelim zemuszemus

onlarda gördm cnm hepsi çok güzel hadi hepsi çıktı ardn seydam kurtuldun Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…