- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.641
:roflol:sırnaşık şey kuzum en meraklı olarak en baş silinebilirim:roflol:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kara bahtım kör taliim mafoldumben
Ben iyiym cnm Allaha şükür sen nasılsın?
Hı hı aldım sonunda kahvaltı takımımıda gördünmü resimlerni?
Canım yeme demiorum ye zaten aç aç yatılmaz ama makarna yeme daha hafif bişiler olabilr sırnaşık şey
Allah senden de razı olsun Denizim sende bnm için az dua etmednnn Şeniz
Kız bunu yazdın madem şeyide söledinmi temmuzda evlenmeyi istiorus fln diede yazdınmı..
Ayyy 6 sayfa olmasa yaz bana yolla dicem mektbu hee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ee ailesi ne demiş aşkın sölediğinde?
Bide ne zmn arıycakmış kayınpederin?
Bende soru bitmes yavrum..
Hadi bugn azaad ediorum seni üstüne gelmycem heycanlısın die stres yapma die ama snra kurtulamıcaksn elimden seni her gördmde az kaldı az kaldı dicemmm hahahahahha :lepi: sırnaşık şey
ay evet:roflol: öleyim sanırım:roflol:
gördüm kuzum çok güsel bebişkom
bu arada artık çok geç şeydacım son hız mideye indiriyorum kola eşliğinde :gitme:
sırnaşık şey sırnaşık şey
Portakal orda kal o zmn yavriim :roflol:
Bilemicem sen mi daha merklısıın ben mi daha merklıyım güzelim ama değer verdiğim muhbbtimin oldğu insanların güzel gelişmelerini veya üzüntülü anlarını paylaşmayı sewiorum..
denizcim adına çok sewindim tatlım bundan sonra umarım herşey çok daha güzel olur sizin için büyük bir yük kalkmıştır üzerinden seni çok iyi anlayabiliyorum bende babamla konuşurken gözüm annemdeydi hep annem gözüyle işaret ediyordu söyle söyle diye babamda söyleyeceğim diye söyleyeceksen söyle söylemeyeceksen meşgul etme beni demişti söylediğimde biraz yüzü ekşimişti mır mır mır etti kendi kendine içinden anneme baktı senmi gaza getirdin evlenmesi için demişti anneme uzun lafın kısası aileler bir başka adamla paylaşamıyor kızlarını ama elbet yuveden uçup gidiyoru her birimiz işte...
allahım hepinizin mutluluğunu daim etsin...
ay evet:roflol: öleyim sanırım:roflol:
:Saruboceq: amin canım amin Sağ sağlim gelsin askerim askerler :Saruboceq:
ne demk seydam herzmn Şeniz
güzelim temmuz demdm zaten saolsn o kısmı aşkımn babsı halledck o konuda korkmyrm bitek onu yazmdım tatlım :kedi: kaydirigubbakcemile3
en önemli kısmı hallettk demşler şimdi sıra bzde demşler seydam sırnaşık şey
gesırnaşık şeylmdn önce ara heralde güzelim yani 2 hafta önce faln zaten biz hazrlıklara yani temzliğe başlrz onun aramsnı beklmdn
hehheheh gel gel cnm bnm yaaa valla üzerimden öle bi yük kalktı ki bn artık bu tarz bi strese grecgmi düşnmüorum seyam delikafadulden
tatlım aldıklarını gördm Allh ağ tadıyla kullnmnzı nasip etsn aşkınla beraber :Saruboceq:
ohhh kahvltı takımında bulmşsun tatlım yaa yakından nasıl bu kadr şirin di mi :lepi:
ben daha meraklıyımdır seydam:roflol:
öldüm evlenemedik diye:roflol:
paylaş benlede evlencem ben askerimde gelsin sağ salimeyvahedigeldismile
portakal tamam ama orda kal deme evleniyim ozaman dersin orda kalsırnaşık şeysırnaşık şey
yaw kıslar bu çeyiz bitmicekmi hiç yaw boshayallersmile
bugün kendime süper bi tava aldım bende uğur böcüklüzemuszemus
blututum bozulmasaydı gönderirdim fotosunu ama bakim nette varmıbilmiyorumkismile
Olcak bitanem olcak Allahın iznyle üzülme askerin sağ salim bi gelsin hepsi olcak inşallah.. :Saruboceq:
Paylaşırım tabi balım sen iste yeterkiii..
Kötü hiç bişey düşünme acemiliği atlattı aşkın Allah ustalığnda bittiği günleri göstersin cnm :Saruboceq:
Ayyy sorma yaa banada hiç bitmicekmiş gbi geliooo
Çıldırcam en sonunda al al al al bitmio yaa deli oldumm akannehir
Güle güle kullan cnm aldığnı zemuszemus
oyy canım benim çok sağol biliyorum zaten paylaşıcağına eminimolumunekankayizsmile
amin canım inşallah daha acemiiliğe anca gidenelri görünce atlattığımızı hissediyorum:kedi:
kzuum ben kaçıyorum kocaman öpüldünüzhala sola gidiyosırnaşık şey
amin canım hepimiz ağız tadıyla kullanalım aldıklarımızı
bence evlenene kadarda bitmicek şeydacım
Tüh kız 6 sayfa yazmışsın araya onuda sıkıştırsaydın keşke temmuz demeeseydn de yaza deseydn sırnaşık şey
Neyse artık geçti kayınpederin sölesin..
Peki annen konuştumu seninle hiç bu olaydan snra karşılıklı?
Bence kayınpederin bu hafta içi arasın belki annen ne zmn gelceklerini bilmediği için hazırlıklara başlamaz..
Ahh yavrum yaa öle bi strese girmicen bidaha ama skntı olcak hazırlık döneminde..
İnşallah yaşamazsın sen..
Saolasın Denizim daha güzelleri senin olsn inşallah Allah hepimze aldıklarımzı iyi günlerde kullanmayı nasp etsn :Saruboceq:
Evet bitanem buldum sonunda üstümden koca bi yük kalktık..
Ama dün faturaya bakarken takımın içindeki çaydanlğı ve kaşık çatalı ayrı yazmışlar baktm fazla yazıo toplam tutarda delirdim gece gece kalkar kalkmaz aradm mağzayı ddm ayrımı alıosunz onlarn parasını hyr ddi ddm o zmn benden nie öle çekilmiş ddiki hayr fazla çekmedik kredi kartının fişine bakarsanız görürsnz onlar stokta satıldı olark gözüksün die faturaya yazıorus isknto olarakta indiriorus snra faturada genel tutar sizden çektğimz para dedi snra gördm tmm ddm rahatladım snrlerm tepeme çıkmştı gece gece..
Evet yakından da öle güzel aynı resmdeki gbi renkleri falan herşeyi mağzada masanın üzerine bütün hepsini dizmişlerdi yanında da kırmızı olan kahvaltı takımı wardı pembeyi seçetim ben aşkımda pembe olsn dedi..
Öle yani güzelim..
canlarım hepinize iyi geceler dilerim ben yatıyorum gözlerim dayanmıyor artık
mujuladım hepinizi....
amin seydam teşkkr edrim :Saruboceq:
valla orasını aşkımlar yapıcak artk tatlım bn attım üstmden sırnaşık şey
yok güzelim başlarız annem bişey demdi ama durck zamn yok zaten mektptada martın son haftası dedim yerimseniben
çok iyi yapmşsnz cnm bu arada o ekmek septni nerdn ne kadra aldın tatlım :dance:
oyy canım benim çok sağol biliyorum zaten paylaşıcağına eminimolumunekankayizsmile
amin canım inşallah daha acemiiliğe anca gidenelri görünce atlattığımızı hissediyorum:kedi:
kzuum ben kaçıyorum kocaman öpüldünüzhala sola gidiyosırnaşık şey
canlarım hepinize iyi geceler dilerim ben yatıyorum gözlerim dayanmıyor artık
mujuladım hepinizi....
Evet canım sen üstüne düşeni yaptın ve çok şükürr güzel sonuçlarla çıktınn :lepi:
Ay valla çok sewinçliyim Denizim yaa böle konuştğmzda sen arada olumsuz şeler sölüodun ya işte bizimkiler dha bişi demediler fln die artık diyemiceksinnnnnnnn muhabbtin dibine vurcazzzzzzzzzzzz :lepi:
Heh bende sna onu sorcaktm cnm beğendinmi die?
Ben öle bişe istiodum işte koçtaştan aldım bitanemmm bernardoya gittik depodan çıkartıcaz 20 dk snra fln dediler bizde dolaşalım ddik koçtaşa girdik bunu gördm we direk alcam ddm 74 dü fiyatı bitanem..
Çamaşır sepeti fln hepsini topladım mutfaktaki plastk kaplarda bitti çk şükürr :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?