- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.701
İyiyiz canım,ben tanımıyorum seni ama sen nasılsın:)
hb Seydam kaydirigubbakcemile2
iyiyim bnde Allha şükür üzelim kaydirigubbakcemile5
aaa kuaför olayına mı grdnz ne yaptın seydam porselen makyaj mı yapılcak bayanssulusmile
Valla bitanem bitane sprey sktılarmımı ne porslen oluomş belki sıktırmam spreyi normal makyı yapar öle bırakırım..
Provada falan karar vercem Denizim..
bikere dha slmlaşmıştık hayrlı olsun demştm cnm ama untmş olablrsn.. bnde iyiym teşkkr edrm
Doğrudur canım unutmuşum demek kibilmiyorumkismile
Kızlar porselen makyaj sadece sprey değilmiş.Malzemeleri falan farklı oluyormuş.Bildiğim kadarıyla böyle.Ben porselen düşünüyorum kalıcı olsun istiyorum..
hı hı öle oulo seydam bayanssulusmile
ikisnide yaptrıp denersin güzelim hangsi içine siniosa onu yaptırırsn fiyatı faln konştnz mu cnm hihoyyyt
olsun önemli deil cnm eee sen nasıl yaptrcksn saçını açık mı toplu mu olcak bayanssulusmile
selam bebeler nasılsınızzzzzzz
Evet cnm konuştuk fiyatı falan..
Evet cnm konuştuk fiyatı falan..
selam bebeler nasılsınızzzzzzz
Ben topuz yaptıracağım canım.Oldukça yüksek ve büyük bir topuz olsun istiyorum ama öyle klasik değil.Sade ve şık..Umarım istediğim gibi olur.
Şeydacım fiyatları konuşurken sadece senin fiyatı mı hesapladınız yoksa yanında gideceklerininki de hesaplandı mı?
inşallh istedgn gbi olr cnm demk ki eş adayınla arnızda boy farkı baya var yüksek topz yaptrcgna göre bayanssulusmile
Onların düğün paketleri vardı onu söylediler zaten..
Yazıyım burayada en iyisi..
Kaş,bıyık,mankr,pedkr,ağda,saç,makyaj ve yanımda bir kişinin daha saçı,makyajı (prosyonel değil normal makyaj) 250 dediler normalde yanmdaki kişinin makyajı dahil değildi ama onuda ekledi kuaförmdeki kız böle fiyat werdiler bna..
aaa süpermiş bu paket.çok uygun fiyatı gerçekten..
yalnız benim merak ettiğim bir şey var kızlar.
hani burda da yazıyor ya "ağda "diye.
bu düğün günü mü yapılacak?
yani düğünden bir gün önce kına gecesi oluyor sonuçta.e o gün ne olur düğün günü ağda yapılırsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?