"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hb Seydam kaydirigubbakcemile2
iyiyim bnde Allha şükür üzelim kaydirigubbakcemile5

aaa kuaför olayına mı grdnz ne yaptın seydam porselen makyaj mı yapılcak bayanssulusmile

Valla bitanem bitane sprey sktılarmımı ne porslen oluomş belki sıktırmam spreyi normal makyı yapar öle bırakırım..
Provada falan karar vercem Denizim..

Valla bitanem bitane sprey sktılarmımı ne porslen oluomş belki sıktırmam spreyi normal makyı yapar öle bırakırım..
Provada falan karar vercem Denizim..

hı hı öle oulo seydam bayanssulusmile

ikisnide yaptrıp denersin güzelim hangsi içine siniosa onu yaptırırsn fiyatı faln konştnz mu cnm hihoyyyt

Kızlar porselen makyaj sadece sprey değilmiş.Malzemeleri falan farklı oluyormuş.Bildiğim kadarıyla böyle.Ben porselen düşünüyorum kalıcı olsun istiyorum..

Kızlar porselen makyaj sadece sprey değilmiş.Malzemeleri falan farklı oluyormuş.Bildiğim kadarıyla böyle.Ben porselen düşünüyorum kalıcı olsun istiyorum..

evet esrant hatta makyaj malzemelrinin markası krylon die bi marka kalıcı makyaj için onu kullnıolar bnde sprey duydum ama sempatiksalakcinni

Porslen makyaj tabikide sırf spreydn ibaret değil fakat yaptıkları makyaj saten profsyonel kalıcı olur ama siz yinede akmasından korkuosanz sprey sıkarız dendi..
Kalıp gibide olmasını istemiorum o yzden kararsızım..

Şeydacım fiyatları konuşurken sadece senin fiyatı mı hesapladınız yoksa yanında gideceklerininki de hesaplandı mı?

Onların düğün paketleri vardı onu söylediler zaten..
Yazıyım burayada en iyisi..

Kaş,bıyık,mankr,pedkr,ağda,saç,makyaj ve yanımda bir kişinin daha saçı,makyajı (prosyonel değil normal makyaj) 250 dediler normalde yanmdaki kişinin makyajı dahil değildi ama onuda ekledi kuaförmdeki kız böle fiyat werdiler bna..

inşallh istedgn gbi olr cnm demk ki eş adayınla arnızda boy farkı baya var yüksek topz yaptrcgna göre bayanssulusmile

Evet tatlım var.
Ben 170,nişanlım 185 falan.
Gerçi topuklu falan da idare eder ama olsun:)
Günlük hayatta sorun olmuyor ama düğünde,gelinlikle uzun görünmek istiyorum..

aaa süpermiş bu paket.çok uygun fiyatı gerçekten..
yalnız benim merak ettiğim bir şey var kızlar.
hani burda da yazıyor ya "ağda "diye.
bu düğün günü mü yapılacak?
yani düğünden bir gün önce kına gecesi oluyor sonuçta.e o gün ne olur düğün günü ağda yapılırsa?

Evet baya uygun fiyatı bildğim ve güvendiğim bi kuaför provasıda dahil..
Ordaki kız dediki provaya geldiğinde mnkrünüzü fln yapıorus o güne yetişmes die..
Benim öyle bi problemim olmaz nikahım 7 de ama kınamdan önce provaya gidicem kınamda ağdayı fln yaptırcam mnkrmü pedkrmü o zmnda yaptırmak lazım çnkü..
Ben öyle düşünüorum kınada yaptırrsın sende..
Benim nikahım cumartesi olucak kınamda çarşamba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…