"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Evet bitanem muh. şimdi başlıo :teytey:

Canım ekmek kutusu almamada gerk kalmadı bunun üst kısmı ekmek kutusu zaten..
O avantajıda war evet fiyatı çok uçuk değil..
Ama eşşek ölüsü gbi maşallah baya ağır sırnaşık şey

Yaa sorma bitanem çıktı aradan bunlarda aldıkca üzerimdeki yük hafifli şu mutfaktakilerin hepsini tamamen çizsem üstünü karalasam o sayfayı dahada rahatlıcam diğerlerini o kdr dert etmiorm :umursamaz:

:lepi: :lepi: :lepi:

evet evet çok iyi olmş güzelim kim taşıdı peki sırnaşık şey

neler kaldı ki seydam dha var mı :dilcikar:

:lepi: :lepi: :lepi:

evet evet çok iyi olmş güzelim kim taşıdı peki sırnaşık şey

neler kaldı ki seydam dha var mı :dilcikar:

Canım otoparkn orda ürün teslimat yerinden aldık direk arabaya koydular arabadanda apartman görewlisi osman abi eve çıkarttı ewin içinde balkonda ferhat götrdü sırnaşık şey
Bende diğerlerini taşımaya çalştm Ferhat arabayı çekerken..

Bitanem çk fazla bişey değil çay süzgeci,sarımsak dövmek için o tahta şeyden,kavanoz takımı,limon sıkacğı,çöp kutusu,rende,mutfak önlüğü,nihalemidir nedir ondan bide küçük ev aletleri işte mutfak robotu fln bunlar..
Aslnda bilsem bunların eksik oldğnu aklımda olsaydı dün alırdım Denizim yaa ama ajandam yanımda değldi malsff :gitme:
Hee bu arada beyfendinin istediği çay bardaklarından da aldım Denizim :lepi:

hehheh yine balkona mı hehhehe :roflol:
seydam bişey kalmmş keşke yanında olsaydı hepsni halledrdn ama bişey kalmamş güzelim onlarda biter hihoyyyt

hehheh yine balkona mı hehhehe :roflol:
seydam bişey kalmmş keşke yanında olsaydı hepsni halledrdn ama bişey kalmamş güzelim onlarda biter hihoyyyt

Ayy Denizim valla bunlarn oldğnu bilsem götürrdm hiçç aklıma gelmediki..
Bide optimumda koçtaşın oldğnuda bilmiodum o katta durmuoduk üst katlara çıkıoduk biz genelde..
En kısa zamanda tekrar gitmem lazım oraya :kedi:

hanglernden seydam ince bellilerdn mi :roflol:

Hee bitanem ince belli küçük içi gösterenlerden..
Kendi seçti sonra bana konuşamaz..
Bide dioki babamda bu bardaklardan sewer babam bize geldiğinde bunlardan getircen..
Oldu dedim az yede bi hizmetçi tut kendine..
Niye dio getirmicenmi getircemde emretmeden söle ne bu böle getirceksn fln klava:
Sonrada akşama dğru cafeye gittik cafede bnm aldğm bardaklardan çay getirdiler işte bnm aldklarmda bunlardan ddm bunlar büyük ewde bunlardan içmem şmdi içiorm ddi..
Dengesiz yaaaaaaaaaa sırnaşık şey

artık öğrendn seydam en kısa zmnda gdp alırsn herşyni :lepi:

hehehhe cdden heee hem içini görmek istyr hemde her içini gösterenide begnmio :roflol:

artık öğrendn seydam en kısa zmnda gdp alırsn herşyni :lepi:

hehehhe cdden heee hem içini görmek istyr hemde her içini gösterenide begnmio :roflol:

Evet cnm öğrendim ordan çıkmam artk sırnaşık şey

Ayy sorma bitanem yaaa adam şekline bile takıo amannn beğendiğide çok matah bişe olsa sıradan bi çay bardağı :umursamaz:

Balım bide ona ben kulplu aldım biraz büyük bak resimlerin arasnda war tabaklı..

Nescafe falan onda içsin die onlarıda öle istio çnkü..

Oda yetmezmiş gbi ikitane daha demir kulplu aldım beğenmez beyenmez snra başıma ekşimesn die kaydirigubbakcemile3

gördüm güzelim zaten anldım ferhata aldgını cam olnca sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

gördüm güzelim zaten anldım ferhata aldgını cam olnca sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Hahahaha aynen öle bitanem bende çok beğendim onlarııı..
O beğenmesse ben güzel güzel kullanırım sırnaşık şey
Ay bide dün kupa aldım 2 tane tutma yerleri kalp şeklinde aa buda güzelmiş dio ddm sanane bee bunlarn içi gözükmüo ben kullancam onları :lepi:

Yaa kız bardak alcaktım yine 3.5 du 6 tane paşabahçenin çokta güzeldi pis aldırtmadı çok alıosunn damlaya damlaya göl olur ucuz die abarttın iyice dedi :çok üzgünüm:
Aklım kaldı yaaaaaaaaaa :gitme:

iyi demşsn cnm yaa delikafadulden

nasıldı modeli güzelim merak ettm sırnaşık şey

iyi demşsn cnm yaa delikafadulden

nasıldı modeli güzelim merak ettm sırnaşık şey

Kız abartı bişe değildi düz beyazdı şekilli biras yamuk gbiydi sırnaşık şey
Daha dğrusu aşşadan yukarı şişodu snra ağız kısmı daralıodu öle bişedi ama 3.5 du fiyatı çok uygundu aldırtmadıı..
Nereye koycan sen o kdr bardağı yaa dedi kolumdan çekiştiriodu bende bardağı çekiştiriodum çekti elimden koydu yerine sırnaşık şey

ama haklı seydam yaa nerye koycan o kadr bardağı sırnaşık şey

tatlım ne dicem ajda bardagından sonra sibel can bardgıda çıkmış :roflol:

Son düzenleme:
ama haklı seydam yaa nerye koycan o kadr bardağı sırnaşık şey

tatlım ne dicem ajda bardagından sonra sibel can bardgıda çıkmış :roflol:

Ayy napim bitanem yaa aldıkca alasım gelio böle uygun ve güzel gördüğümde sonuçta bardak hbre kirletiorus misafir fln geldğinde eksik olcağna fazla olsun..

Aaa ajda bardağı varmıydıki bnm ondan bile haberim yoktu Denizimm fisfisfis

olsun güzelim aldıkların yeter sen canını sıkma ama aklın kaldıysa al tabi :lepi:

seydam ince belli bardak ajda bardğı die geçio duuu sibel canı ekliym :roflol:

olsun güzelim aldıkların yeter sen canını sıkma ama aklın kaldıysa al tabi :lepi:

seydam ince belli bardak ajda bardğı die geçio duuu sibel canı ekliym :roflol:

Ben şmdi ince bi hesap yapcam kaçtane bardağmın oldğyla ilgili ona göre alıcam weya almycam karar verdim gece gece gittim bütün çeyizlerin arasndan sürahili takımda kaçtane baradk oldğna gittim baktım hahaha dondum soğkta sırnaşık şey

İnce belli bardak ajda bardğmıymş aa ilk kez duyuyorum hee sibel bardağı neymiş kalın belli mi sırnaşık şey

güzelim pardon bu 1. ajda
2. resimde ince belli oluo yalnz sibeli bulamdım oda üstü dar altı tombiş :roflol:

http://img695.imageshack.us/img695/7504/ajdamodeli.jpg

[URL="http://img514.imageshack.us/img514/903/incebelli.jpg"]http://img514.imageshack.us/img514/903/incebelli.jpg

dondun güzelim yaa kaydirigubbakcemile3
kaç takım varmş bari hihoyyyt
[/URL]

Denizim 33 tane su bardağım var..
5 tane kupam var..
8 tanede kulplu orta boy nescafe bardağım var..
18 tane normal çay bardağım bitane 6 çay bardağı takımı bide çay seti var bardaklı tabaklı fln..
Tabi bunların haricinde su takımı ve yemek takımının kahvaltı takımının içindeki fincanlar hariç..
Abartmışmıyım acaba Denizim fisfisfis

güzelim yeterli bnce bundan sonra alırsan abartmş olrsun seydammm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…