"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Taç sordum ben ip perde,100 küsürdü metresi.Verilmez o kadar para bence..Yani veren olur tabii ki ama ben vermem şahsenkaydirigubbakcemile2

bnm eniştem perdeci ordan yırtıorum valla sırnaşık şey

]

he bunlar tül mü:uhm: yani anlamadım kızlar gülmeyinde bunlar ne yani ip mi ne bileyim ellediğinde cinsi ne uf anlayın yani:kedi:

gü[zelim bildiğin ip böle simli ve boncuklu olanları bile var bilmiyorumkismile/COLOR]

Taç sordum ben ip perde,100 küsürdü metresi.Verilmez o kadar para bence..Yani veren olur tabii ki ama ben vermem şahsenkaydirigubbakcemile2

Anlamam valla perde fiyatlarından başlarda kirada otucağmz için öle güneşlik sade tül istiorum kendi evime çıktığmda özenicem..
Annemin dayısı perdeci zaten ona yaptırcas..

bnm eniştem perdeci ordan yırtıorum valla sırnaşık şey
gü[zelim bildiğin ip böle simli ve boncuklu olanları bile var bilmiyorumkismile/COLOR]

tabi sucum sende haklısın ama bnde sadece 1 odama düşünüorm ne biliym içimden öle geçio :kedi:
saol cnm bnm yerimseniben
tatlım içini karartma bak yoksa seni deşifre edrim hehheheh sırnaşık şey

aa güzelmiş ama çok pahalı yaw:1ninca:
perdeci dayımızda yoksırnaşık şey
bende belki sadece oturduğum yere yapabilirim ama bellide olmazakannehir
deşifre edemezsin sen benisırnaşık şey:roflol:

sempatiksalakcinni

Evet bende istemiom bitanem..

Kır düğünlerininde fiyatları malum akannehir

aynen cankşum veremem açıkcası o kadar para borç ödemekten evlenmicez yaw aman amaç sevdiklerimize kavuşmakzemuszemusolumunekankayizsmile

Anlamam valla perde fiyatlarından başlarda kirada otucağmz için öle güneşlik sade tül istiorum kendi evime çıktığmda özenicem..
Annemin dayısı perdeci zaten ona yaptırcas..

birinin dayısı birinin eniştesisırnaşık şey
aynen bizde öle düşünüyoruz kirada bizim evimiz olucak ama kendi evime ekstra özenicem o zaman ömürlük olucak eşyalar:lepi:

inanırmısınız bende istemiyordum düğün ama erkek tarafı cok ısrarcı malesef kayın peder illede düğn dediboshayallersmile

Bizimkilerde çk ısrar ediodu annem ananem özellikle ama yemekli kır düğünü dışında salon düğünlerini sewmiorum bunalıorum..
Eee yemekli kır düğünlerininde fiyatları malum hayatta o kdr para verdirtmem..
Nikah ondan snra eğlence olcak bizim..

aa güzelmiş ama çok pahalı yaw:1ninca:
perdeci dayımızda yoksırnaşık şey
bende belki sadece oturduğum yere yapabilirim ama bellide olmazakannehir
deşifre edemezsin sen benisırnaşık şey:roflol:

iyi be iyki bişey sordum heee aman geri aldım sormadm bişey pöfffff :dilcikar:

edicem işte sucukummm edrim bn seni armuuuuuttttttttt anldın sen :roflol:

Aynen balım eğlenmekse nikahtan snra eğlencede kurtlarımızı döküces zaten..

Canım eşyalarımı zaten ev aldığmz zamanda kullanabilrm ama perde olmaz çnkü uymaz falan sıkntı çekmek istemiorum o zmn özenerk yaparım alırım..

iyi be iyki bişey sordum heee aman geri aldım sormadm bişey pöfffff :dilcikar:
edicem işte sucukummm edrim bn seni armuuuuuttttttttt anldın sen :roflol:
:dilcikar::roflol:

kesinlikle:lepi:

Ay yengem aradı..
Biri ütümü almış..
Diğeri ne alcam dio sırnaşık şey
Dedim öteki yengemi ara küçük ev aletlerinden ne alcaksa onun almadıklarından alabilrsn sen..
Sonra beni araki ben onu almıyım..
Dedi bu öteki yengen senin karar verememiş ben en iyisi sna süpürge alıyım..
Tamam ddimm..
Süpürgem ve ütümde tamam :lepi:

hayrlı olsun seydam güle güle kulln hadi onlarda çıktı aradan :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…