- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #5.801
kız koçtaştada wardır doğru ama ikeanın fiyatları çok uygun hemde çeşit bol
senin bıçak setin varmı şeydam
hani bazıları böyle tahta koyma yerleri var genelde 6 parça bıçak oluyor biri ekmek bıçağı,meyve bıçağı,et bıçağı,şef bıçağı falan filan...
eksikse o ikeadan alabilirsin bende az değilim he bişey buldum yine hahahahah
şeydam ya tartı demişsin ben bir yerde şeffaf cam tartı görmüştüm fiyatıda çok ucuzdu ama nerde gördüm hatırlarsam söylerim sana....
Aha bak ütü masasını yazmayıda unutmuşum gördünmü sırnaşık şey
Yavrum yaa bide yatak odası var bulaşık mak. var yatak odasının ve mutfağın halısı perdesi war yandıkki ne yandık yaa vay halimizeeeeeeeeeeeee akannehir
Bıçak takımı aldım cnm bide ayrı keskin sivri olanlardan 2 tane aldım..
Aldığım takımın içinde mutfak makası yoktu onunda siparişini ayrı verdim sırnaşık şey
Annem dioki senin bu listeni görenler kız evlendirmekten vazgeçerler :roflol: :roflol: :roflol:
Ay tartımda marka olmayı versin sırnaşık şey sırnaşık şey
Senin dediğin gbi camlıları bende beğeniorum..
Amann ilk gözüme güzel gözükeni alcam ya ona kafa patlatamam valla baksana listeye patlatcak kafa kalmıcak bende bu gidişle sırnaşık şey
annen doğru dio şeydam hazır ewe gelin gidicem ben bu ne ayol al al bitmio
makas inan şeydam o makasın ne işe yaradığını ben anlamış değilim ne işe yarıo mutfakta makas neyi kesiolar onla et desen kesmes ot desen mutfakta seram olmayacakki keseyim sırnaşık şey
aha seydam sinbonun var o tartıları pahalıd değil...
walla seydam senın bu listeni gördüm ya dedim sen öl tuğçe hahah
laelaelaelaelae
Ama ama sen yaz demiştin :çok üzgünüm:
Canım orayada bakmak istiorum ümraniyede glba..
Aslnda karar verdim ben beğendim mobilyamı ama yakından görmek istiorum..
Bide ev belli olsun ona göre gidip siparişini verces..
O pres ütülere kimisi iyi dio kimisi kullanışsız dio..
Allah sana harbiden sabır versin dicemde bnmde senden aşşa kalır yanım olmıcak yani Ferhatta hergn gömlek giyoo :gitme:
Hee ben o makası ne için kullanıom bilionmu kahvenin poşetini kesmek için falan kullanıorum ama asıl amacı o değil tabikide sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Asıl amacı tavuğun içini doldurmak için kesiolar fln ya etide kesiolar fln onun için kullanıolar..
Bakarım cnm simbonunkinede teşekkr ederimm..
Allah korusun kız bidaha yazmıcam liste miste hee sırnaşık şey :umursamaz:
şaka yapıyorum cnm banada lazım oluyor sayende bende liste çıkarıyorum...
mobilyanı karar verdiysen cnm başka bakana gerek yok bence kafan karışmasın diye...
haklısın ewe bır bakın ona göre alırsınız mobilyayı canım...
press ütü olsun kız alalım baktık kullanışsız atarız kenara hahahaha saçımızı ütüleriz ....
walla yandık şeydam bizimkilerin gömleklerini ütülemekle geçecek ömrümüz...way wayyy
ay o makas benim işimi görür en çok o zaman şeydam malum benimki etçi makasla keser keser yemek yaparım ameliyat eder gibi
sempatiksalakcinni
Yok yafrum ben almıycam annemde wardı eşşek ölüsü gbi maşallah sırnaşık şey
Yenileri daha kullanışlıdır ama sen denediysen al elin ona alıştıysa fln..
Valla çok güzel gömlek ütülemem böle jilet gbi yapamam öle yamuk yumuk giycek artık napalım sırnaşık şey
Valla o kdr dalmıştımki bi ara mobilyalara karışmıo ama kafam mobilya baktğmda mesela en son karar verdiğime baktm ondan snrada ama aklım hep ondaydı sadece fikir olsun die bakarım yakından hoşuma gitmezse bu netten resmini gördüğüm..
Evde bi belli olsunda yatak odasındaki dolabın kapaklarına fln ona göre karar vercem kaç kapak olsun fln o yzden siparişini veremiorus..
Bide yemek odasında belki büyük vitrini almam ev küçük olursa sonra alırım kendi evime çıktığmda..
sırnaşık şey
Sen ne diosun ben et dövücüler warya hani kasaplardaki ondan bile aldım çeyizime sırnaşık şey
Valla bnm götürdüğüm gbi çeyiz pek nadir insan götürmştr heralde şuyun eksik derse kafasını kırarımmm.
Aha bak bitane daha eksik buldum oklavaklava: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bencede tatlım bende ütüleyemem gömlek benimkide annesini arayacak o konuda hahahahaahah...
kuşum dediğin gibi ewine gör alırsın mobilyanı daha iyi olu rhem şeydam onu bunu bilmemde bana ewde 30 kapaklıda olsa dolap yetmez tek bana değil taylanada adamın 80 tane gömleği varmış duydum warya akannehir böle oldum
şeydam yatak odanı nerenk istiyorsun ben beyaz istiyorum yatak başım beyaz deri olsun istiyorum tepeye kadar böyle...
yuh artık şeydam dövücümü abowwwwwwwww
oklavada vardı ikeada kuzum bencede kimse senin kadar yüklü bir şekilde eksiksiz evlenmemiştir bu kadar eminim yaniii
sırnaşık şey
Bitane daha buldummm merdivenn..
Lazım olcak perde takmakta sırnaşık şey
Canım benm beğendiğim yatak odası we yemek takımı aynı takımın serisi renkleride beyazlı açık kahveli..
Koyu renkler istemedim..
Yatak başınada dikkat etmedim ama çok büyük değildi normal bi yatak başıydı..
Valla annesini arycaksa götrsn annesi ütülesn weya bi zahmet kendi öğrensin ütülesin napim ben elimden geleni yaparım sırnaşık şey
Balım bence siz 1 odayı kıyafet odası yapın sırnaşık şey
Anca yeter size gamyoncuiremsu
Valla dövücü kız akrabamzla gitmiştk alışverişe o evine alıodu ddm banada yaz abii sırnaşık şey
Daha gelmedi ordaki siparişler zaten geldiğinde nereye koycaz onuda bilmiom annem kafamı kırcak sırnaşık şey
Oklavaylada ne börekler çörekler aççam ya sanki ayda yılda bi mantı denerim aşkım çok sewio die sırnaşık şey
Valla değerimi bilsin Ferhat bey bide Allah bana bnm gbi kız vermesin :Saruboceq: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ıghmmmmmmmmmmmmm merdivenmi anammmmmmm ay bana bişeyler oluyorrrrr:1shok:
bencede seydam bız bı odayı kıyafet odası yapalım...
dövücü bile almışsın seydam brawo yanı
bişey dicem kuzum leğen falan aldınmı
açarsın kız oklavayla ılla börek çörekmi açcan döversin arada hehehee şaka şaka
yok kız öyle deme güzel şeyler alıyorsun gerekli yani ferhat bayağ bir şanslı bence cnm
vereliniortak
Ama gerekli merdiven bitanem koltuk tepelerindemi takcaz perdeyi CADIARZU
Allah muhafaza düşeris falan :umursamaz:
Canım leğen derken kocaman leğenlerden almadım bulaşk leğeni aldım orta boylarından 1 tane o kdr sanki elimde yıkıycam kaydirigubbakcemile3
Ben tavuk göğüsüne bayılırım Tuğçem eğer markttn paket halinde alırsak onları dövüp kızartmayı çok sewiorum galete unlu fln ee soda şişesylemi döviym dövücü lazım sırnaşık şey
Bencede çok şanslıda şansını zorlamamalı bnce adama traş için ayna bile aldım görcek o bnm alışverişime çıktımzda canına okycam sırnaşık şey
Böle diorum ama kıyamıorumda kız makyaj bile aldm evlendğmde kullanym die koydm kenara kullanmıom sırnaşık şey
Çıldırmak üzerym glba CADIARZU
şeydam sen bir ikeaya gitsen neler var neler aklın hayalin durur...
erkekelr için böle yaylı traş aynası var bn taylana almayı düşünüyorum hemde banyoda dekor olur 9 tl miydi 19 tl miydi neydi...
ay o tavuğa bende bayılırım ama et yemeklerini taylan ben yapıcam dedi o yüzden beyefendi neyle döverse dövsün ehuheuheue
makyajmı şeydam biri seni durmdursun bence akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?