"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

daha önce kullandın mı canım vücut losyonu,ne tür kokulardan hoşlanıyorsun?

Yengem hediye etmişti avonun ekru kutulu ama ismini hatırlamıyorum..
Bitane wardı çok beğendiğim onu kullanıyodumda bitti unuttm markasını fln..

Ben kalıcı kokular sewiorum canım yaa hafif değil biras ağır kokular sewiorm sanırsam kaydirigubbakcemile3

Teysemin arkadaşı satıomş çok tavsiye etti teysem oriflamedan sipariş verdim yeni daha gelmedi elime ama beğenmessem die başka alıyım tavsiye ettiğinz varsa gidiym bakym.
Ama kalıcı olması çok önemli hemencck gidio..
Ben parfümüde üstüme boca ettiğim için kokunun bna gelmesini istiorum..

Kalıcılık benim için de önemli canım ya,hafif olsun ama hiç gitmesin üstümden istiyorum:jeyyar:
body shop ürünlerinin kalıcı olduğunu,hatta seksi olduğunu duymuştumsositososito
denemedim ama bu yönde olumlu tepkiler duydum.ben banyo sonrası niveanın vücut sütünü kullanıyordum ama artık ben de değiştireceğim.gene denersem herhangi bir koku haber veririm sanayerimseniben

Heh kusenimde aynı vct lsyonundan sipariş wermişti onunki gelmişti bnmki gelmemişti bizde duruo onunki şmdi aklıma geldi açtm baktm kokusuna güzelmş bunun kokusu..

Ama kalıcımı işte yaa o önemli hemencck uçup gidio uyuz oluorum :umursamaz:

bende iyiyim sağol cnm hmm iyi ozaman ben şimi den hazırlıyorum hepinizden önce evlene bilirim

kaydirigubbakcemile5
on gün içinde haber gelicek kaydirigubbakcemile3

Yavrum seninki ekimdeydi zaten 10 gn içinde haber gelicekte ne zmn evlenceksinz 20 gün sonramı kaydirigubbakcemile3
Aşkın hiç bişey sölemedimi olablcek tarih hakkında?

Ay valla şimdi parmağımın ucuna sürdüm bu oriflamdn sipariş verdğmz vct losyonunu çok güzelmiş kokusu koklayp koklayp duruorum..
İnşallah kalıcıdr buda..
Bende evlendikden snra kullancam kusen kullandıkdan snra öğrenir sna sölerm cnm kalıcımı değilmi diye aklinialirimsmile

Yavrum seninki ekimdeydi zaten 10 gn içinde haber gelicekte ne zmn evlenceksinz 20 gün sonramı kaydirigubbakcemile3
Aşkın hiç bişey sölemedimi olablcek tarih hakkında?

şekerim babacım ayarlasın hemen herşey hal olur en fazla 1 ay içinde belki okadar bilr sürmez aşkımda bilmiyor babamız süpriiiiz diyor cnm babammm cok seviom onu yaa opuyorumnanaktan

Süper olur canım,ben de şimdiden stok yapayım da evlendikten sonra kullanırım diyorum.
Sen de almışsın ya makyaj malzemelerini,ben de öyle düşünüyorum.
Eğer güzelse bu losyon ben de vereyim siparişini ya,adı tam olarak ne kibilmiyorumkismile

şekerim babacım ayarlasın hemen herşey hal olur en fazla 1 ay içinde belki okadar bilr sürmez aşkımda bilmiyor babamız süpriiiiz diyor cnm babammm cok seviom onu yaa opuyorumnanaktan

Allah Allah ben hiç bişey anlamadım..
Neden tarih öne çekiliyorki?
Geride olması hangi amaçlaydı?

Neyse hakkınızda hayrlısı olsun..

Allah Allah ben hiç bişey anlamadım..
Neden tarih öne çekiliyorki?
Geride olması hangi amaçlaydı?

Neyse hakkınızda hayrlısı olsun..

babam sır doludurr süprizlere de bayılır demekki kafasınca pilanları vardı ee kkolay değil bir düğün yapmak demekki kendisini bütçesini vs ayarladı yoksa böle net konusmaz hem tarih öne cekilmeni coook güzel kaydirigubbakcemile5

Ay valla parmağmın ucuna yetmedi elime sürdüm sırnaşık şey
Çok beğendim kokusunu yaa bitane dahamı sipariş wersem stok yapsam ewe hahaha sırnaşık şey
Evet cnm yeni aldıklarımı kullanmıyorum koyuyorum kenara..
Zaten düğün alışverişine çıktığmzda da makyaj alıncak..
Almadıklarımdan alırım o zamanda..
Canım kırmızı kapaklı kapağının üzerinde oriflame DIVINE sensual body cream yazıo cnm netten bakim resmni bulrsam eklerm buraya..
Böle hafif gbi ama hafif olmayan burnu kesmeyen bi kokusu war tam benlik :lepi:

Dediğim gbi hakkınızda hayrlısı neyse o olsun cnm..
Kayınpederin haber verdiğinde müjdeyi bizimlede paylaşırsın yerimseniben

Dediğim gbi hakkınızda hayrlısı neyse o olsun cnm..
Kayınpederin haber verdiğinde müjdeyi bizimlede paylaşırsın yerimseniben

paylaşmammı cnm bakalım inş gelsin haber gerçi cok net konusuyor annemde babam da sağol güzel temennilerin için:Saruboceq:

Ayy dur kız yavaş bitireceksin şimdidelikafadulden
Ben de bakıyorum hemen canım netten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…