"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

seydacım su kelimeyi ne cok kullanıyorsun haksızlığa taamülüm yok diye cokmu haksızlıha uğradın

Ay evet canım çok olsun az olmasınzemuszemus
İnşallah hepimizin istediği gibi olur tatlım ya,o kadar özeniyoruz olsun ama dimi yaaklinialirimsmile

Biri Adana mı dedi,buyrun ben de Adanalıyım :)

anam ciddimisin benimki adanalı cnm ben olursa eğer adanaya gelin gidicem tatlım...ayy bana adanayı anlatırmısın tatlımnasıl bir yer insanları nasıl yabancılık çekermiyim istanbulu ararmıyım...

inşallah kuşummmmmmmmmmmmmmmm
olsun kız gelin düğün günü hem taylan o akşam sabah kadar eğlenir ferhat eniştede sewiyormuş içmeyi zaten içerler onlar ehehehehehehehe
tamam cnm gelin yeterki başımın üstünde yeriniz var ...

seydacım su kelimeyi ne cok kullanıyorsun haksızlığa taamülüm yok diye cokmu haksızlıha uğradın

Çok kullandığımın farkında değilm..
Senin neden dikkatni çekti anlayamadım fakat soruna cwp weriyim hayır Allaha şükür çok haksızlığa uğramadım ama etrafımda haksızlğa uğrayan insanların olaylarına çok tanık oldum ve sessiz kalamam başkaları gbi..
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen insanlardan değilim yerimseniben

Ay evet canım çok olsun az olmasınzemuszemus
İnşallah hepimizin istediği gibi olur tatlım ya,o kadar özeniyoruz olsun ama dimi yaaklinialirimsmile

Evet evett az olcağna fazla olsun :lepi:

İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre werirrr :Saruboceq:

dikkatimi çekti tabi cok kullandığın için cnmsırnaşık şey

Abovv bunlar içmeye daldımı bizi gözleri görmez kız hahahah kaçarız bizde az hava alırız sempatiksalakcinni
Yada onlarla iççez el mahkum :lepi:

Hımm bilmem ki anlatsam mıııısositosositosositososito
Adananın insanları sıcaktır tatlım,zorlanmazsın bu konuda.e yemekleri de güzeldirsositososito
istanbulu mutlaka ararsın şimdi aramazsın desem yalan olur,ama yanında eşin olacak be güzelim,sana her yer cennetttkaydirigubbakcemile2
Hiç korkma alışan nasıl alışıyor..

Abovv bunlar içmeye daldımı bizi gözleri görmez kız hahahah kaçarız bizde az hava alırız sempatiksalakcinni
Yada onlarla iççez el mahkum :lepi:

şeydam aksine gözleri bizi görür onlar içtikçe bence biz kaçarız bir yerlere ewin içinde
onlarla içeriz bakasın bizimkler sızar bizde mutfakta keyif yaparız

yak bir cigara şeydammm

:içelim:

ay cnm benim saolasın yemekleri evet malum et üstüne kurulu benimkide çok sever yemek yapmayı beraber mutfakta yapacağız artık bişeyler...
haklısın cnm yanımda sewdiğim adam olucak yeter bana...
teşekkür ederim cnm
opuyorumnanaktan

şeydam aksine gözleri bizi görür onlar içtikçe bence biz kaçarız bir yerlere ewin içinde
onlarla içeriz bakasın bizimkler sızar bizde mutfakta keyif yaparız

yak bir cigara şeydammm

:içelim:

Kız biz içtikce onları aramayalım hahahahhhaha sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ertesi gün ayılmak için içeriz artık kahveciklerimizde hahahah :lepi:

Çayımı alimm yakcam zaten bitaneee

Rica ederim tatlım ne demek,ne istersen sorabilirsin..
Ohh ohh ne iyi,beraber yemek yapmayı ben de seviyorum.şimdi bile nişanlım bize gelse illa yaparız birlikte bir şeyler,çok hoşuma gider..ayy böyle düşününce de çekilmiyor bu 99 gün yaamafoldumben

hehe wallahi şeydam olurmu olur walla heheheheheh
oh kuzum keyfin bol olsun bende birazdan içerim çayımı afiyet olsun sanada kuşum...

99 güncük kalmış tatlım bizde daha tarih bilem yok hayatım...sayılı gün hemen geçer şeydamdan sonramı ewleneceksin sen
hayırlısı ile ogün gelir çatar birde bakmışsın ewlenmişsiniz be kuzum üzülme...
herkes sırayla gidiyor sewdikleriyle aynı çatıda oturacakları ewe..yeterki rabbim sağlık sıhhat versin...
:Saruboceq:

Doğru canım Allah sağlık versin,gerisi gelir.
Evet tatlım Şeyda benden bir hafta önce evlenecek:)onlar balayında evliliğin keyfini çatırdatırkene biz aşkımcımla düğün yapıyor olcass:)
Siz nişanlısınız değil mi canım?

hehe wallahi şeydam olurmu olur walla heheheheheh
oh kuzum keyfin bol olsun bende birazdan içerim çayımı afiyet olsun sanada kuşum...

Valla ben içtimi aşka geliorum kuzum yaa iki lafımdan biri Ferhat oluo sırnaşık şey
Ohh sanada afiyet olsun canımmmmm

Bizim balayımız bittiğinde siz balayında olcaksınz ama :lepi:
Yaa bal AYI diolar en az 1 ay olması gerekmiomu bunun CADIARZU sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Olması gerekiyorsa ben seve seve razıyım valla
Hadi fıstıklar ben kaçar,sabah takip ederim muhabbetinizi:)
Öptüm sizi mujks mujks byby

oh cnm allah bozmasın
yok tatlım biz şuan yüzükle değil gönülden bayağ bir bağlıyız birbirimize allah izin verirse nişanda olucak ama cnm...
ben yavaş yavaş çeyizimi yapıyorum ilerde sıkşmyayım diye cnm hani sorarsan aday varmı var cnm inşallah sonumda o insan olur...
buraya takılmamın nedeni çok iyi dostluklar edindim şeydalardan fikir alıyorum çeyiz konusunda saolsun oda çok yardımcı oluyor bana...

Valla ben içtimi aşka geliorum kuzum yaa iki lafımdan biri Ferhat oluo sırnaşık şey
Ohh sanada afiyet olsun canımmmmm

bende çok duygusal olurum ama asla belli etmem şeydam biliyormusun eheheheh
saolasın cnmmm muju

Olması gerekiyorsa ben seve seve razıyım valla
Hadi fıstıklar ben kaçar,sabah takip ederim muhabbetinizi:)
Öptüm sizi mujks mujks byby

Bende razı olurum valla hahah :lepi:

Sana iyi geceler tatlı rüyalar cnm görüşürs dkkt et kendinee a.s. :a015:

Oyşş Tuğçemm sende gelin adaysın burda olcenn tebii sırnaşık şey
Sanki sırf evlilik muh. yapıoz hehehehh sırnaşık şey
Konuşmadığmz konumu war bzm aklinialirimsmile

Ayy ben belli ediorum valla çenemi tutamıorum hahahah yada çok suskun oluorum ortası yok mslf guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…