"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Öff ben bulamadım Denizim inşallah sen bulrsn.. :1no2:

Sabahı beklicen artık Denizim :teselli:

kuşum uçakla gelicek inşallah tatlım valla uyumuşum şeydam malum 6 da yattık 12 de uyandım annem saolsun...

valla hç bilmiorum tuğcecm birden olduuuu deli gbi turşu kaldı mı acaba die aradım annemde biteli çok oldu diooo :roflol:

ayyy walla bende turşu değilde çıkolata buldum onu yedım gece gece artık bastırdık bısekılde hahah

menn geldimmm bebikolarzemuszemus

hg cnmmm

kuşum uçakla gelicek inşallah tatlım valla uyumuşum şeydam malum 6 da yattık 12 de uyandım annem saolsun...

Aldımı biletini cnm?
İnşallah yarın gelir kız aşkın bir an önce kavuşursun aşkına :Saruboceq:

Ayhh yavrum yaa uyu sen kalma yine geç saate kdr olumunekankayizsmile

Bende iyiyim canım..
Hep aynı aynen..

Aşkın ne zaman gelio cnm?

Ohhh gelicek sene bu zamanlar aşklarımzla olcazz :lepi:

aşkımmm 7 ay sonra burda kısmetse şeydacım evet seneye bu zmanlar bu saatlerde kısmetse eğer beni beklemeyinnnn aklinialirimsmile
aşkımın yanından 1 sn bile ayrılmıcam işalllahhhhhhhhhh boshayallersmile

Haaahhaha evet Tuğçem gelteskeregel ve salatalık turşusu eklenmiş birini cancu birinide Deniz ekledi herlde koptm ya sırnaşık şey

Aldımı biletini cnm?
İnşallah yarın gelir kız aşkın bir an önce kavuşursun aşkına :Saruboceq:

Ayhh yavrum yaa uyu sen kalma yine geç saate kdr olumunekankayizsmile

bilmemki şeydam akşam üstü bürodan ewe geldi aradı aşkım ben çok üşüyorum dedi yatıp 1 saat uyuyayım dedi msn de konuşuruz sonra dedi sanırım uyuya kaldı uyandırmakta istemedim uykusunu alsın diye...
o yüzden konuşamadık tatlım biletini aldınmı diye sormadım şeydam...

aşkımmm 7 ay sonra burda kısmetse şeydacım evet seneye bu zmanlar bu saatlerde kısmetse eğer beni beklemeyinnnn aklinialirimsmile
aşkımın yanından 1 sn bile ayrılmıcam işalllahhhhhhhhhh boshayallersmile

Hadi Allah kavuştursun cnm çok bişey kalmamış aşkının gelmesine..

Olur Cansucum seni beklemeyz o zamanlarda sırnaşık şey

Anladım cnm iyi yapmışsın aramayarak..
Dinlesin yorulmş demekki yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…