A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #6.261
anldım cnm doğru evet ama bu taraflarda güzeldir zaten balıkesirin sahil kısmı marmara deil egeye daha yakın oluo iklim açısındanda marmara iklimi görülmez sıcaktr yani antalya kadr olmasada kaydirigubbakcemile3
ve cunda adası zaten giden herksin dilinde olan bi yer ve çok sakindir ama haklısın uzak biraz güzelim neyse başka zaman artık kaydirigubbakcemile5
selam canlarım nasılsınız ???
bugün kandil hepinizin kandili mübarek olsun...
aşkım maalesef gelemiyor yarın duruşmaları varmış...haftaya salı gelecek pazara kadar gelecek bunada şükür rabbim...
bende haberler bu kadar canlarım...
bugün kaşlarımı aldırdım ufak tefek makyaj malzemeleri aldım ehhh böyle işte...
nasıl olsa artık hep beraber olucaz kaçışı yok tatiller kaçınılmazzemuszemus
oraya da yolumuz düşer elbet:)
balık esire gelicem inş evlendiğimde aşkımla aaaa inş kısmet olursa görüşürüz denizimkaydirigubbakcemile5
selam canlarım nasılsınız ???
bugün kandil hepinizin kandili mübarek olsun...
aşkım maalesef gelemiyor yarın duruşmaları varmış...haftaya salı gelecek pazara kadar gelecek bunada şükür rabbim...
bende haberler bu kadar canlarım...
bugün kaşlarımı aldırdım ufak tefek makyaj malzemeleri aldım ehhh böyle işte...
Hoşgeldin cnm seninde kandilin mbrk olsun..
Güle güle kullan aldıklarını..
Olsun balım aşkın gelcek sonuçta görceksin dediğin gbi bunada şükret :1hug:
saol bitanem amin cümlemizi.
ewet şeydam esasında taylan yarın gelseydi 2 gün kalacaktı babasıda haftaya salı git 1 hafta kal kız arkadaşınla rahat rahat görüşürsün bu gece binersen 2 gece kalmış olcan demiş.aşkımda baba sözü dinledi öyle işte şeydam...
sen neler yaptın???
bu aradaaaaaa bugün capitole gittim ESSE mağazasında müthiş indirimler var yemek takımları almayan bayanlar bir baksın...çatal bıçak takımlarındada indirim vardı...
şeydam sen dedin ya hani sebze kurutucusu ondan vardı 9.00 tl düşmüş indirimde...
zaten cnm gdp görülesi ve yaşanılası bir yer süper bi doğa ve balık ziyafetini en güzel çekebilecgn bi yer daha yoktr sanmıorm bn hçbr yerde görmdm öle lezzetli balık cokacimcoook
inşallh yolunz düşer :lepi:
kısmet cnm inşallh bn istnbulda olcam ama buralarda olrsam görüşrz tabi zaten bizim eşlerde aynı memlektten di mi yerimseniben
senin kandilin mübarek olsun tuğcecm hg kaydirigubbakcemile5
olsun cnm elinde sonunda gelio ya çok şükür :Saruboceq:
neler aldın bakalım cnm :lepi:
Ben malsf bişey yapamadım cnm babam arabayı bırakmamş..
Yarın bırakırım dedi..
Bırakırsa yarın halledices halledebildiklerimizi..
ıyi yapmış enişte baba sözü dinleyek hem daha fazla görüşceksnz..
Aldınmı sebze kurutucsunu cnm?
Ben çıkıorum Tuğçem geldiğimde dewam ederis ok..
saol hayatım...tatlım rimelim bitmişti onu aldım oje falan aldım.
birde şeydam pastelin bir allığı vardı onu tavsiye ettiydi ellerinde kalmamış sipariş verdim getirecek kız saolsun...
çeyizlik bişey almadım tatlım...
evet tatlım kısmet değilmiş bu hafta gelemedi...
opuyorumnanaktan
,
Kızlar ben çıkıorum birasck işim war..
Gece burda olursanız görüşürs..
Öptm esrant,Deniz Ve Tuğçecim.
Şeniz :a015:
kısmet cnm inşallh bn istnbulda olcam ama buralarda olrsam görüşrz tabi zaten bizim eşlerde aynı memlektten di mi yerimseniben
evet cnm iyi anlasırlar aynı memleketliler kaydirigubbakcemile5
denizcim ben şimdi ckıyorum yine görüşürüz arkim ok iyi aksşamlar cok öptüm seniiopuyorumnanaktan
Ben de kaçayım kızlar bihter başladı
öptüm sizi bb
anladım cnm yarın halledersin artık.
yok tatlım almadım sebze kurutucusu hani demiştimya benim annem tupperwareden almıştı zaten ondan 2.ci bir taneye gerek duymadım ...
tamam hayatım akşam konuşuruz balım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?