- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #6.301
Kızlar çıkıcam birasdan şu bitmek bilmeyen çeyizden halledebildiklerimizi halledicez annemle.
İnşallah döndüğümde çok bi eksiğim kalmamış olur yaa akannehir
sorma cnm yaa gelinlik bi yandan eşyalar bi yandan balayı seçimi bi yandan vs..
bitcekde yuvamızı kurcaz inş birlikte yaptığımız için herşeyi baya bunaltıyo bizi ama olcak hepsi yaa huzur olsundaa opuyorumnanaktan
şu an balayı olayına karar vermeye çalışıos hem uygun hem güzel olsun diyoruz bakalım siz nereleri seçtiniz
merhabaaaaaaaaaaaaaaa
canım arkadaşlarımmm. nasılsınızz.
balayını ayarladık biz erken rezv. yaralandık hatta ödememizide peşin yaptık aldık biletlerimizi falan :)) Alanya ya gidiyoruz biz..siz neresini istiyounuz?
selam kısslar ayy denizim süpersin bebeğim cok sağol bu listeye ihtiyacımız vardıkaydirigubbakcemile5 seni sevioom deniziimm
hg cnm bişey deil sonyacım ayrı ayrı yaptım hepsini güle güle kullan listemizi :lepi:
eksiklerin var mı bunların içinden tatlım yerimseniben
bnde seni seviyorm cnm bnm opuyorumnanaktan
MİKSER
BLENDER
RONDO ve saklama kabları birde borcam cnm aaa birde cezve takımıboshayallersmile alıcam kahvaltı setimi martta alıcam olu aldım sayıyorum cnm arkimmm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
hg cnm bişey deil sonyacım ayrı ayrı yaptım hepsini güle güle kullan listemizi :lepi:
eksiklerin var mı bunların içinden tatlıim yerimseniben
bnde seni seviyorm cnm bnm opuyorumnanaktan
eee bişey kalmamış güzelim hepsini iyi günlerde aşkınla beraber mutlulukla kullanın inşallh :Saruboceq:
bn daha yeni başlıorm cnm yaaa eyvahedigeldismile
hatta bn çeyiz işine nişandan sonra başlıcam pöffff laelaelaelaelae
neler aldın yıne şeyda çeyize:)
bitti mi eksikler
olsun canım bende öle başladım nişanlanınca bir cok şey aldım kaydirigubbakcemile5 sen hayırlısıyla nişanlan hersey olur zamanla sositososito amin canım inş sende enişteyle iyi günlerde kullanırsın :Saruboceq: hihoyyyt
denizim cnm arkadaşım bende yakında su perime vee sana gediye yollucam ALLAH İZİN VERİRSE İNŞ opuyorumnanaktan
evet cnm öle olck çünkü burdan istnbula yüklenmk istemiorm herşymi ordan alıp evimize yerlştrcm nasipse :Saruboceq: hihoyyyt
amin sonyacım :Saruboceq:
aaa güzelim ne zahmet ediosn düşünmen yeterli yerimseniben
Hayır canım bitermi bitmedi tabikide..
mikser
kettle
blendr
kahve makinası
ronda
meyve sıkacğı
limon sıkacapı (elektrikli)
saç kurutma mak.
rende
nihale
mutfak peçetesi (kumaş olanlardan)
çöp kutusu
ekmek sepeti
çırpıcı (metal)
sebze doğrama bıcağı
patates doğrayıcı
tartı
çamaşırlık (kurutmak için demir olanlardan)
ütü masası
mandal :lepi:
dış kapı paspası
elektrikli süpürge aldım ama büyüklerinden değil şarjlı süprge yerine biras büyüklernden aldm
yemek yaparken kirli kaşığı koymak için büyük kaşıklardan aldm
Bide kapıların arksına asılan askılıklardan aldım..
ne zahmeti canım çeyizine bir katkıda olurum hahaha ayy senin gibi güzel bir arkadaşa sahip olmak cook güsellkaydirigubbakcemile5 hem yüzün hem gönlün güsellopuyorumnanaktan Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?