"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Kızlar çıkıcam birasdan şu bitmek bilmeyen çeyizden halledebildiklerimizi halledicez annemle.
İnşallah döndüğümde çok bi eksiğim kalmamış olur yaa akannehir

şeydam hoş geldin güle güle oldu bu :)) tamam al tabi eksikleri bizde yarın çıkıcaz annemle artık...gelince paylaş bizimleee öpüyorum :))opuyorumnanaktan

balayını ayarladık biz erken rezv. yaralandık hatta ödememizide peşin yaptık aldık biletlerimizi falan :)) Alanya ya gidiyoruz biz..siz neresini istiyounuz?

balayını ayarladık biz erken rezv. yaralandık hatta ödememizide peşin yaptık aldık biletlerimizi falan :)) Alanya ya gidiyoruz biz..siz neresini istiyounuz?

bizde erken rezervasyondan yararlancaz karar verirsek kemer olcak büyük ihtimal bi kaç yer bakalım birini seçicez cnm artık çok uçuk fiyatlar tam temmuz ortası çıkcamız için en işlek zmn ondan fiyatlar tavan -tatlicadiarzu-

MUTFAK İÇİN;

MİSAFİR YEMEK TAKIMI
GÜNLÜK YEMEK TAKIMI
KAHVALTILIK YEMEK TAKIMI
KAHVALTILIKLARI KOYMAK İÇİN ÜSTÜ KAPALI KAP(TEPSİ ŞEKLİNDE)
MİSAFİR ÇATAL,BIÇAK,KAŞIK TAKIMI
GÜNLÜK ÇATAL,BIÇAK,KAŞIK TAKIMI
MEYVE BIÇAKLARI
KESİCİ BIÇAKLAR
KOLAY SOYUCULARDAN (PATATES,HAVUÇ İÇN )
KESME TAHTASI
KEPÇE TAKIMI (METAL OLANLARDAN)
TAHTA KAŞIK
ÇELİK TENCERE TAKIMI (İÇİNDE ÇAYDANLIK,CEZVE TAKIMI VE DÜDÜKLÜ DE VAR)
TEFLON TAVA (KREP İÇİN)
BAKIR SAHAN (YAĞDA YUMURTA İÇİN)
SOSLUK (SÜTLÜKTE DENİYOR)
SEBZE KURUTUCUSU
CAM KAVANOZLAR
CAM SAKLAMA KAPLARI
BAHARAT TAKIMI
RENDE
OKLAVA
MAKARNA SÜZGECİ
PLASTİK LEGEN ORTA BOY (BULAŞIKLARIN KALINTILARINI TEMİZLEMEK İÇİN YADA ÇAMAŞIR SUYUNA YATIRMAK İÇİN)
KEK KALIBI
PİRİNÇ SÜZGECİ
PLASTİK YADA CAM KAPLAR (HAMUR YOĞURMAK YADA KEK ÇIRPMAK İÇİN)
SU BARDAKLARI TAKIMI
ÇAY BARDAKLARI
BORCAM (İSTEGE KALMIŞ)
MİKSER
BLENDER
RONDO
SU ISITICISI
TOST MAKİNESİ
KATI MEYVE SIKACAĞI
FRİTÖZ
YUMURTA HAŞLAMAK İÇİN KAP
SEBZELİK
EKMEK KUTUSU
YAĞLIK, SOSLUK (SALATADA FALAN KULLANMAK İÇİN)
ÇEREZLİK
KASELER (SÜTLÜ TATLILAR İÇİN)
BULAŞIK SEPETİ
SIVI DETERJANLIK,SÜNGERLİK
MUTFAK HAVLULARI
MUTFAK ÖNLÜĞÜ SETİ (İÇİNDE TUTACAK FALANDA OLUO)
MUTFAK PERDESİ
HALISI
BULAŞIK MAKİNESİ

BUNLARDA SONRADAN ALABİLECEGİMİZ ŞEYLER YANİ ACELESİ OLMAYAN ŞEYLER;
CEVİZ KIRACAGI
LİMON SIKACAGI
SARIMSAK EZİCİ
ÇAY SÜZGECİ
ÇÖP KOVASI
HAVLULUK
BİDE ÇAY TAKIMI NESCAFE TAKIMI AMA ODA KAHVALTILIK TAKIMININ İÇİNDE OLUO
GERÇİ YUKARDAKİLERİ ALMIŞKEN BUNLARIDA ARAYA SIKIŞTRABİLİRZ HEHHEHEH))))))))))

BANYO İÇİN;

KLOZET TAKIMI
SIVI SABUNLUK TAKIMI (İÇİNDE WC FIRÇASI FALAN TAM SET OLANLARDAN)
VİLEDA TARZI ŞEYLERDEN MOP 'DA OLABİLİR
TEMİZLİK KOVASI
TEMİZLİK BEZLERİ
BORNOZ TAKIMI
MİSAFİR HAMAM SETİ (SADECE PLAJ HAVLUSU GİBİ OLUO YA BİDE BAŞ HAVLUSU YETERLİ BANA GÖRE)
EL HAVLULARI
KİRLİ SEPETİ
ÇÖP KOVASI
BANYO TERLİĞİ
ÇAMAŞIRLIK

YATAK ODASI İÇİN;

GÜNLÜK NEVRESİM TAKIMLARI (4 TANE YETERLİ BNCE ZATEN HERGÜN YENİ BİŞEY ÇIKIO SIKILMAYALIM DEĞİŞTİRİRİZ)
MİSAFİR NEVRESİM TAKIMLARI (2 TANE ÇİFT KİŞİLİK 2 TANE TEK KİŞİLİK)
PİKE (AMA SADECE ÜSTÜMÜZE ÖRTÜLEN KISMI PAZARDA FALAN OLUO 5-6 TANE ALABİLRİZ 4 TANE ÇİFT KİŞİLİK 2 TANE TEK KİŞİLİK)
GELİN YATAK ÖRTÜSÜ, NEVRESİMİ (BU İLK GÜN İÇİN)
GÜNLÜK YATAK ÖRTÜSÜ
YASTIKLAR (10 TANE FALAN LAZIM PÖFFFF)
YORGAN (2 TANE ÇİFT KİŞİLİK, 1 TANE TEK KİŞİLİK)
BATTANİYE ( BEN ŞU KARELİ İSKOÇ BATTANİYELERİNDEN ALMAK İSTYRM 2 TANE YETER POLAR OLANLARDAN DA OLABİLİR)
STERCH ÇARŞAFLARDAN ( 2-3 TANE )
YATAK KORUYUCU (ALEZ)
ÜTÜ MASASI
ÜTÜ
ASKILIKLAR
HURÇLAR
MUMLUKLAR)))))))
ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE
YATAK ODASININ PERDESİ
HALISI
BİDE YATAK ODASI TAKIMI (MOBİLYA YANİ)

EKSTRADAN MİSAFİR TERLİĞİ VE BİZİM TERLİKLERİMİZ..

SALON İÇİN;

DEKOR OBJELERDEN (BUNU EVLENDİKTEN SONRADA ALABİLİRZ)
SALON TAKIMI (HANİ BONCUKLU MONCUKLU OLUO YAA BN DANTEL SEVMİYORUM ÖLE ŞEYLERDEN ALICAM)
BİDE VİTRİN İÇİNE KONULAN SU TAKIMLARI (BEN ALMYABİLİRM SADECE KADEH,MEŞRUBAT BARDAĞI VE SÜRAHİ ALABİRİM ODA MİSAFİR YEMEĞE GELDİĞİ ZAMN GERÇİ TAM SET OLUO ONLARDA PÖFFFF)
SUPLA (TERCİHE BAĞLI)

kızlar kendimce bi liste oluşturdum bugn sizinlede paylaşıym dedim belki lazım olur :lepi:

selam kısslar ayy denizim süpersin bebeğim cok sağol bu listeye ihtiyacımız vardıkaydirigubbakcemile5 seni sevioom deniziimm

selam kısslar ayy denizim süpersin bebeğim cok sağol bu listeye ihtiyacımız vardıkaydirigubbakcemile5 seni sevioom deniziimm

hg cnm bişey deil sonyacım ayrı ayrı yaptım hepsini güle güle kullan listemizi :lepi:
eksiklerin var mı bunların içinden tatlım yerimseniben
bnde seni seviyorm cnm bnm opuyorumnanaktan

hg cnm bişey deil sonyacım ayrı ayrı yaptım hepsini güle güle kullan listemizi :lepi:
eksiklerin var mı bunların içinden tatlım yerimseniben

MİKSER
BLENDER
RONDO ve saklama kabları birde borcam cnm aaa birde cezve takımıboshayallersmile alıcam kahvaltı setimi martta alıcam olu aldım sayıyorum cnm arkimmm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

MİKSER
BLENDER
RONDO ve saklama kabları birde borcam cnm aaa birde cezve takımıboshayallersmile alıcam kahvaltı setimi martta alıcam olu aldım sayıyorum cnm arkimmm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

eee bişey kalmamış güzelim hepsini iyi günlerde aşkınla beraber mutlulukla kullanın inşallh :Saruboceq:

bn daha yeni başlıorm cnm yaaa eyvahedigeldismile
hatta bn çeyiz işine nişandan sonra başlıcam pöffff laelaelaelaelae

denizim cnm arkadaşım bende yakında su perime vee sana gediye yollucam ALLAH ıZıN VERıRSE ıNŞ opuyorumnanaktan

eksiklerin var mı bunların içinden tatlıim yerimseniben

olsun canım bende öle başladım nişanlanınca bir cok şey aldım kaydirigubbakcemile5 sen hayırlısıyla nişanlan hersey olur zamanla sositososito amin canım inş sende enişteyle iyi günlerde kullanırsın :Saruboceq: hihoyyyt

neler aldın yıne şeyda çeyize:)
bitti mi eksikler

Hayır canım bitermi bitmedi tabikide..

mikser
kettle
blendr
kahve makinası
ronda
meyve sıkacğı
limon sıkacapı (elektrikli)
saç kurutma mak.
rende
nihale
mutfak peçetesi (kumaş olanlardan)
çöp kutusu
ekmek sepeti
çırpıcı (metal)
sebze doğrama bıcağı
patates doğrayıcı
tartı
çamaşırlık (kurutmak için demir olanlardan)
ütü masası
mandal :lepi:
dış kapı paspası

elektrikli süpürge aldım ama büyüklerinden değil şarjlı süprge yerine biras büyüklernden aldm
yemek yaparken kirli kaşığı koymak için büyük kaşıklardan aldm
Bide kapıların arksına asılan askılıklardan aldım..

denizim cnm arkadaşım bende yakında su perime vee sana gediye yollucam ALLAH İZİN VERİRSE İNŞ opuyorumnanaktan

evet cnm öle olck çünkü burdan istnbula yüklenmk istemiorm herşymi ordan alıp evimize yerlştrcm nasipse :Saruboceq: hihoyyyt

amin sonyacım :Saruboceq:

aaa güzelim ne zahmet ediosn düşünmen yeterli yerimseniben

ne zahmeti canım çeyizine bir katkıda olurum hahaha ayy senin gibi güzel bir arkadaşa sahip olmak cook güsellkaydirigubbakcemile5 hem yüzün hem gönlün güsellopuyorumnanaktan Şeniz

hg cnm ee seninki tabi bitmez çok ayrıntı var yaaa eyvahedigeldismile

çoğunu evlendikten sonrada alablrsn güzelim tabi yinde senin görüşünde böle bunalır gidersn kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…