"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

günaydın gelinciklerrrr

Yeşil kızzz senin gelinliği ben giymiştim 1.yi ruyamda ama diyorum yeşil çok kırılır nişanlım diyoki ne olcak sanki aynı yerdemi giyceksiniz öle öle alarma uyandım dün çok baktım inceledim ruyama girdi

yeşilcim bencede ilk gelinlik daha güsel olmuş :lepi:
yakışmış maşallahh hayırlısıyla giymeyi nasip etsin :Saruboceq:
Sağoll tatlımm aminnnn şeytan diyoki git 1700 tl dinleme aldırt gelinliği aklinialirimsmile

:roflol: :roflol: :roflol:
Allah seni ne yapmasın kızz sabah sabhh güldürdüün beniii :1hug: Tatlışım modelini beğendiysen diktirt yerimseniben bende fiyatı pahalı geldiği için aynı modeli diktiririm belki ama aynısını istediğim gibi olurmu bilmiyorum :bbo: dikemezler diyede tırsıyorumbilmiyorumkismile
Neyse bu cumarteside bir aksilik olmazsa başka yerlerde gelinlik modelleri bakıcam belki yeni gelinlik modelleri görür gösteririm sizeeopuyorumnanaktan

ya ben güvenemiyorum işte aynısı olmaz kiii sen bol bol gez canım benim dene resimleri ekle ben gidiyorum deniyorum resim çektirtmio uyuzlar ya 1.500 e flan bıraksa kiralarmıydım acaba

ya ben güvenemiyorum işte aynısı olmaz kiii sen bol bol gez canım benim dene resimleri ekle ben gidiyorum deniyorum resim çektirtmio uyuzlar ya 1.500 e flan bıraksa kiralarmıydım acaba

Bilmem başka hoşuma giden gelinlik bulmazsam kiralardım heralde:1rolleyes: evet bazı yerler çektirmiyo ama hata yapıyolar bence resim çektirmeyenleri değerlendirmeye almıyorum, alamıyorum çünkü nişanlıma onun ailesine kendi aileme ve zevhine güvendiğim kişilere gösterip fikir alıyorum seçim yapıyorum :1closedeyes: Ayrıca gelinliği kiralayınca sanki gelin foto hiç çekilmiyecek ve model çalınmayacak ne saçmaa :umursamaz: Kendileri kaybediyolar

Selam kızlar,ben de bugün tam 1 haftalık evliyim.Ama eşim 2 gün sonra askere gitti,gelsin şafak bakalım:S

ınşallah ya daha yeni olduğundan hiç geçmiyor gibi geliyor günler,sanki asırlar oldu onu orda bırakalı.ınşallah gidicem bu hafta,özledim çok fena:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…